Új fogyicsapat kerestetik (beszélgetés)
Tegnap itt is elég gáz programok voltak! Pont ezért mi is csak este mentünk ki a tüzijátékra!
És még a Komár Lacira se mentem ki!:))
Okés!:)
Persze, élek és virulok!:)
Tegnap volt falunap, a Jocó ki is ment, quadozott, vonatozott, meg ilyesmi.
Én nem mentem, mert nagyon gagyi programok voltak.
Hello!:)
Semmi különös! Lesem a tüzijátékot a tv-ben!:) De a miénk szebb volt tegnap!:))
Nálatok volt valami program?
Szia Gyömikém!
Mi ujság?
Szia!:)
Persze, hogy hiányoztál!:) Megyek is, meglesem a naplód!:)
Jó reggelt /vagy napot neked is.
De manók?
az egész spájz megvolt fertőzve!
majdnem sírtam, két zsáknyi élelmiszert dobtam ki :(((
:DD Anci, mi 2hete jártunk így, mint te a dióval!:) Kajáltam a konyhában, felnézek a plafonra, és látom ám, hogy 4-5 "izé" van ott! Picit néztem, hát láttam, hogy ezek mozognak is!
Visííííít, anyu rohan, és kinyírbálja őket! Csak mi tök sokáig kerestük, mi a p.csából jöttek elő, mire megtaláltuk a diót!
Mindent kidobáltunk, fertőtlenítettünk....., de még most is néha látok 1-2 molylepkét! A qrva .nyjukat! De hogy mire jönnek mostmár??
Hahó csajok!:)
Én most jöttem be a tüzijátékról!:) Nagyon szíííííp vóóót!:)
hehehe :))))
na én is énekelek koncertek közben :))
.szólj, de mégse.. hagyd békén a húrt!!!!..
Én már itt vagyok! :-)))
Most értünk haza Pestámmal. Elmentünk megnézni a Rómeó és Júliát... Sokaknak már a könyökén jön ki, de én menthetetlenül romantikus vagyok.... És imádom a musiceleket! :-))) Legszivesebben felmentem volna a szinpadra énekelni!!! :-DDD (Persze kaptam volna a fejemre rohadt paradicsomokat... :-P)
én is :))
mindenki lelépett, zsíroskenyérparti, tüzijáték, máglygyújtás.. rohadtúl nem volt kedvem.. végre egyedül :)))
na mi van csajok???
mindenki bulizik??
:))))
Persze, hogy el! Én sem gondoltam volna magamról, hogy a süteményt el tudom utasitani!
Már 3 hete nem ettem édességet és valahogy nem is hiányzik.
Hát össze! De tényleg! A gastroyalos kajának már csak a felét tudom megenni, mert egyszerüen nem kivánom a kaját!
Pénteken Ilona napot tartottak bent melóhelyen, sütemény dögivel! Egyszerüen nem kellett!
Ma habrolót sütöttem a családnak. Még azt is megálltam, hogy a tejszinhabot az ujamról ne nyaljam le, hanem lemostam a csap alatt.
Én, a szénhidrátfüggő!