Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Új fogyicsapat kerestetik (beszélgetés)
Persze, hogy menni fog!!:)
Ma megyek egy helyre d.u. interjúra:))) holnap is megyek egyre... Ezen a héten csak kútakat nézek meg:)))
majd jövöhéten jöhet a többi... egy hetet adok ennek...ugye menni fog csajok:)
gyöminek gyümi :))))))))
valahogy én is így vagyok vele, DE AZÉRT IGYEKSZEM.. ha így folytatom.. 2-3 kgvel havonta.. az se rossz jövő nyárig :DDDD
legalább nem jön vissza :P
jaaaaaaaaaaaaaaaj, picit boldog vagyok
Hát igen!
Nekem sajna ilyenkor sehogy nem megy!:( Nyáron ott a rengeteg gyümi, stb..! De most?
Még az idő is sz@r, ki se lehet menni!
nálam is ez a gond.. edzés megy rendszeresen hatékonyan, fogytam is 2 kgt egy hónap alatt úgy hogy oda se figyeltem a kajára.. képzeld ha odafigyelnék...
Hát ezaz, hogy csak 500al!:D A kajára nem tudok figyelni! Főleg most, hogy gyütt a mikulás, egyfolytában csokit akar!:DD :(
Próbálok edzeni jobban, hogy kompenzáljam! De ez így nem a legeredményesebb...
hehehe na ja :)))
fogyózol ezerrel??
Jól kösszentyű!:) Csak szenvedek, hogy hogy fogok kinézni jövőhéten a fellépésen...:S
Látom te meg rokkant lettél!:D
mi a helyzet bébi? jól vagy? :D
Sziasztok!
Anci, én is nagyon aggódom Futrinkáékért!!
s senki nem mondott még semmit?
kérdezd meg azon a forumon, amerre járni szokott:)
tessék derűsebben nézni a dolgokat
lehet, hog ahogy beteg a baba nincs egy perce sem... tessék pozítííííííííííííííííííívan állni...
telefonszámát nem tudja senki?
na ez az!
azóta semmi hír :((((
ajajajaj, az nem jóóóóóóóóó. senki nem tudja a privát számát,
igen de ő úgy ment el hogy beteg lett a kisfia.. nagyon magas láza volt..
lehet, hogy elfoglalt? ha én eltünök előre szólók nem kell izgulni... csak a szokásos..
jól köszönöm, csak futri miatt aggódom, nem szokott ennyire eltünni :(((
Szabina nagyon együtt érzek veled! Én két hete adtam be egy helyre az önéletrajzom. Múlt szerdán már rájuktelefonáltam, hogy érdemes-e még várnom. Azt mondta a csaj, hogy folyamatban vannak az interjúk, majd hívnak....Szerdán megint telefonálok. Nem tudom jó taktika-e ez... Lehet, hogy túl erőszakosnak fognak gondolni... Vagy pont ez a jó? A fene se tudja! Mindenesetre elővettem a legbűbájabb stílusom! :-)))
izgulok, hogy meddig nem lesz melóm... meg idegesít, hogy most elviszem az önlet rajzom, aztán meg hetekig várhatok:(
További ajánlott fórumok: