Új dumahely! (beszélgetés)
Akkor már nem vagytok itt!
Jó hétvégét mindenkinek!
Nem tudom hogy fel tudok-e jönni hétvégén a családom nem biztos hogy enged!
Hajrá a fogyókúrának, jók legyetek!
Bocsika az eltűnésért de a férjem jött és letúrt a gépről engem :-(((
A gazdaságtan háziját kellett megcsinálnia mai határidős. Most lett kész és most tudtam visszajönni!
Nekem meg pont a hétvégék a nehezek!
Először is mert folyamatosan főznöm kell! Valamit mindig kitalálnai és ha már dolgozik vele az ember ha nem is sokat de legalább megkóstolja és az már elrontja az egész napját! Másodszor mivel mindenki itthon van nincs helyem tornászni! Mindig korán fel szoktam kelni de van amikor még ez sem használ mivel valki mindig megzavar! Szóval a hétvége a fogyi végét jelenti nekem mindig!!!
Szia!
Ma nem mértem magam. Legközelebb csak hétfőn fogom úgy döntöttem. Nem stresszelem magam ezen a pár plusz dkg-on, majd lemegy.
Úgy érzem még mindig nem sikerült visszazökkennem ünnep után a fogyis hétköznapokba. Szóval először azon kell dolgoznom, hogy teljesen vissza tudjak állni a megszokott módszeremre, aztán utána jöhet a mérleg. Azt hiszem a hétvége pont jó alkalom lesz erre.
Na a típus vitába nem szólok bele mert ahoz nem értek! :-))))
Mi a helyzet Prügi? Ment már lefelé a mérleg nyelve!
Ma már biztos hogy látszik a két napi koplalás!
Ő nem palotapincsi, hanem Tibeti spániel! :-)
De szerintem is imádnivalók.
Nagyon aranyos! De nekem Ő csak egy ku! A tya valahol lemaradt! :-)))))
De tényleg nagyon cuki! Biztos nagyon szeretitek!
Szomorú jelen??? Hát hiszen fogytam!!!:-)
Na jó értem mit akarsz ezzel mondani de mivel abba úgysem tudok beleszólni hát inkább örülök a saját eredményeimnek és nem idegesítem magam mások hülyeségeivel!
Régen, mikor kicsik voltunk, nekünk is volt papagáj, de az is mindig hangoskodott, ezért el lett ajándékozva. Még túl picik voltunk, és ugye egy pici baba többnyire alszik, viszont a papagáj mellett ez képtelenség volt. Így mennie kellett.
Azóta volt hörcsögünk, meg nyuszink is, bár az csak rövid ideig.
miközben ütöm a billentyüket a hirtv móndja a szomorú jelent... egyre romlik minden
nekünk csak rikácsoló papagájunk van amit este le kelltakarni,mert különben ő ébreszti a házat
Mindenki másképp viszonyul az állatokhoz. Mindenki tegye úgy, ahogy neki jó. Cininek is hiába mondanánk szerintem, hogy nem higiénikus a macska a konyhában, ha ő ennyire elfogult a cicákkal, akkor ez van. Amíg nem az ő főztjét eszem, addig ez nem is gond :-). És fordítva is így van: nálunk is a kutya minket nem zavar, akit igen, az max. nem jön el hozzánk, és kész.
Nem tudom, biztos jó a paradicsomlé, de engem akkor is a hideg ráz tőle :-)
Hát én nem vagyok állat ellenes de a lakásba akkor sem engedném be! Régen gyerekként nekünk is volt otthon cicánk kutyánk de csak az udvaron! És valahogy én ezt szoktam meg. A másik amit te is említettél sok állatnak kínzás hogy be van zárva a lakásba!
Olyan finom illata van a gulyásomnak hogy muszály leszek megkóstolni! Igaz ma még csak egy kis sajtott mazsolát ettem meg rengeteg paradicsom levet. Ez tényleg elveszi az étvágyat!
Én állatot a lakásba sem engednék be!
Útálom még a saját hajamat is amikor hullik a lányaiméról nem is beszélve. Hát még ha egy állat hullajtaná a szőrét én abba beleőrülnék!
Na hogy azok milyen bénák!
A Zalatnai úgy főzött hogy a virslit a macskája előbb megrágta és utána a vendégek elé tette!
szörnyű volt!
Nem fogod megúszni hidd el! Egyébként nagyon nagy buli! Szoktad nézni du-ként a Hal a tortán című műsort!
Ajánlom! Annyit szoktam rajta röhögni! Hogy ezek a sztrárok mennyire el vannak kényeztetve!
Hát ez az amiről beszélünk! :-))
Most lehet hogy egy kicsit nem jelentkezek de majd később itt leszek.
Babgulyást akarok csinálni és el kell kezdenem!
De írj nyugodtan jövök majd vissza!