Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Új dumahely! fórum

Új dumahely! (beszélgetés)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
286. Tracsi
2008. márc. 29. 14:05
Most van egy kicsike időm hogy idenézzek! Lehet hogy nekem is kellene vennem még gépet. De nekem még minimum 3 kellene meg egy atomreaktor ami árammal ellána minket! :-)))))
2008. márc. 29. 07:53
veszek én is egy külön gépet ,mert mindig utban vagyok a gyerekek ilyenkor reggeltől estig keresnek nézegetnek valamit...
284. Tracsi
2008. márc. 28. 15:58

Akkor már nem vagytok itt!

Jó hétvégét mindenkinek!

Nem tudom hogy fel tudok-e jönni hétvégén a családom nem biztos hogy enged!

Hajrá a fogyókúrának, jók legyetek!

283. Tracsi
2008. márc. 28. 13:45

Bocsika az eltűnésért de a férjem jött és letúrt a gépről engem :-(((

A gazdaságtan háziját kellett megcsinálnia mai határidős. Most lett kész és most tudtam visszajönni!

282. Prügi
2008. márc. 28. 09:48
Nekem nem. Elvégre a pontdiéta szerint mindent ehetek a megfelelő értékig, így nem nehéz kialakítanom a hétvégi étrendem. Azt eszem, amit a család, csak mondjuk a vacsorát már kihagyom, vagy gyümölcsöt, kefírt eszek este. Ami még a pontjaimba belefér. A tornát megoldom, de van úgy, hogy pihenőzök hétvégén (ha hét közben sikerül az 5).
281. Tracsi
2008. márc. 28. 09:16

Nekem meg pont a hétvégék a nehezek!

Először is mert folyamatosan főznöm kell! Valamit mindig kitalálnai és ha már dolgozik vele az ember ha nem is sokat de legalább megkóstolja és az már elrontja az egész napját! Másodszor mivel mindenki itthon van nincs helyem tornászni! Mindig korán fel szoktam kelni de van amikor még ez sem használ mivel valki mindig megzavar! Szóval a hétvége a fogyi végét jelenti nekem mindig!!!

280. Prügi (válaszként erre: 279. - Tracsi)
2008. márc. 28. 09:10

Szia!

Ma nem mértem magam. Legközelebb csak hétfőn fogom úgy döntöttem. Nem stresszelem magam ezen a pár plusz dkg-on, majd lemegy.

Úgy érzem még mindig nem sikerült visszazökkennem ünnep után a fogyis hétköznapokba. Szóval először azon kell dolgoznom, hogy teljesen vissza tudjak állni a megszokott módszeremre, aztán utána jöhet a mérleg. Azt hiszem a hétvége pont jó alkalom lesz erre.

279. Tracsi
2008. márc. 28. 09:05

Na a típus vitába nem szólok bele mert ahoz nem értek! :-))))

Mi a helyzet Prügi? Ment már lefelé a mérleg nyelve!

Ma már biztos hogy látszik a két napi koplalás!

278. Prügi (válaszként erre: 277. - E12ac2bb5c)
2008. márc. 28. 08:21
Hasonlít, csak az orra neki nem nyomott. :-) Sokan összekeverik.
277. e12ac2bb5c (válaszként erre: 275. - Prügi)
2008. márc. 28. 08:13
Elnézést ,de ahogy néztem a kis pofiját ugy tűnt . De akkor is nagyon aranyos .
276. Prügi (válaszként erre: 274. - Tracsi)
2008. márc. 28. 07:18
Én sem állítottam, hogy ő nem "csak" egy kutya.
275. Prügi (válaszként erre: 273. - E12ac2bb5c)
2008. márc. 28. 07:16

Ő nem palotapincsi, hanem Tibeti spániel! :-)

De szerintem is imádnivalók.

274. Tracsi
2008. márc. 27. 17:25

Nagyon aranyos! De nekem Ő csak egy ku! A tya valahol lemaradt! :-)))))

De tényleg nagyon cuki! Biztos nagyon szeretitek!

273. e12ac2bb5c (válaszként erre: 272. - Prügi)
2008. márc. 27. 14:32
Hát én megnéztem ,nagyon szép . Nekem is pekingim van ,és tényleg nagyon lehet szeretni
272. Prügi
2008. márc. 27. 14:10
Ja, az adatlapomon van fent kép a kutyánkról, nézd meg! Imádnivaló :-)
271. Prügi
2008. márc. 27. 14:07
Oké, de én ma már nem valószínű, hogy jövök. Tegnap nem éreztem jól magam, így nem mentem be munka után a bankba és vásárolni, ezt ma pótolnom kell. Utána már csak annyi időm lesz, hogy tornázok és tusolok, aztán érkezik Jani. Akkor már nem hiszem, hogy netezek, max. megint lakás hirdetéseket nézegetünk :-). De holnap biztos itt leszek közben, ha nem lesz túl sok a dolgom.
270. Tracsi
2008. márc. 27. 13:44
Most mennem kell de még később lehet hogy vissza tudok jönni!
269. Tracsi
2008. márc. 27. 13:30

Szomorú jelen??? Hát hiszen fogytam!!!:-)

Na jó értem mit akarsz ezzel mondani de mivel abba úgysem tudok beleszólni hát inkább örülök a saját eredményeimnek és nem idegesítem magam mások hülyeségeivel!

268. Prügi
2008. márc. 27. 13:29

Régen, mikor kicsik voltunk, nekünk is volt papagáj, de az is mindig hangoskodott, ezért el lett ajándékozva. Még túl picik voltunk, és ugye egy pici baba többnyire alszik, viszont a papagáj mellett ez képtelenség volt. Így mennie kellett.

Azóta volt hörcsögünk, meg nyuszink is, bár az csak rövid ideig.

2008. márc. 27. 13:26

miközben ütöm a billentyüket a hirtv móndja a szomorú jelent... egyre romlik minden

nekünk csak rikácsoló papagájunk van amit este le kelltakarni,mert különben ő ébreszti a házat

266. Prügi
2008. márc. 27. 13:23

Mindenki másképp viszonyul az állatokhoz. Mindenki tegye úgy, ahogy neki jó. Cininek is hiába mondanánk szerintem, hogy nem higiénikus a macska a konyhában, ha ő ennyire elfogult a cicákkal, akkor ez van. Amíg nem az ő főztjét eszem, addig ez nem is gond :-). És fordítva is így van: nálunk is a kutya minket nem zavar, akit igen, az max. nem jön el hozzánk, és kész.

Nem tudom, biztos jó a paradicsomlé, de engem akkor is a hideg ráz tőle :-)

265. Tracsi
2008. márc. 27. 13:11

Hát én nem vagyok állat ellenes de a lakásba akkor sem engedném be! Régen gyerekként nekünk is volt otthon cicánk kutyánk de csak az udvaron! És valahogy én ezt szoktam meg. A másik amit te is említettél sok állatnak kínzás hogy be van zárva a lakásba!

Olyan finom illata van a gulyásomnak hogy muszály leszek megkóstolni! Igaz ma még csak egy kis sajtott mazsolát ettem meg rengeteg paradicsom levet. Ez tényleg elveszi az étvágyat!

264. Prügi
2008. márc. 27. 12:07
Mondjuk nekünk van a lakásban e4gy kutyánk, akit családtagként kezelünk, és imádunk, bejöhet mindenhová, bár a szőre ételbe nem kerül, mert szerencsére nem tud ugrani, mint egy macska, így nem jut fel sem a pultra, sem az asztalra, sem pedig máshova. Szegénykém olyan törpe, nem ér el semmit (szerencsénkre). Én mondjuk nem idegenkedem a lakásban való állattartástól, amíg nem minősül az kínzásnak (úgy értem, nagytestű, mozgásigényes állatot biztosan nem tartanék bezárva), és tudni kell a módját.
263. Tracsi
2008. márc. 27. 11:57

Én állatot a lakásba sem engednék be!

Útálom még a saját hajamat is amikor hullik a lányaiméról nem is beszélve. Hát még ha egy állat hullajtaná a szőrét én abba beleőrülnék!

262. Prügi
2008. márc. 27. 11:50
Na, azt pont láttam. Hát furcsa volt. Én nem engedném fel a macskát a munkapultra, az biztos. Nemhogy elérhető helyen hagyjam számára a finom falatokat! A konyha az konyha, ott legyen rend és tisztaság!
261. Tracsi
2008. márc. 27. 10:28

Na hogy azok milyen bénák!

A Zalatnai úgy főzött hogy a virslit a macskája előbb megrágta és utána a vendégek elé tette!

szörnyű volt!

260. Prügi
2008. márc. 27. 10:16
Néha, ha ráérek belenézek. Általában akkor tornázom, de ha végzek is mire kezdődik, utána még tusolok, készülök, aztán megyek Jani elé az állomásra. Ha ő nem jön, akkor gyakran megyek ebben az időpontban kutyát sétáltatni a tesómmal, így ritka, ha elejétől a végéig látok egy-egy adást.
259. Tracsi
2008. márc. 27. 10:13

Nem fogod megúszni hidd el! Egyébként nagyon nagy buli! Szoktad nézni du-ként a Hal a tortán című műsort!

Ajánlom! Annyit szoktam rajta röhögni! Hogy ezek a sztrárok mennyire el vannak kényeztetve!

258. Prügi
2008. márc. 27. 10:09
Okés, jó főzicskézést :-). Egyre jobban sajnálom, hogy én nem tudok. :-( De sebaj, majd jövőre megtanulok :-).
257. Tracsi
2008. márc. 27. 10:08

Hát ez az amiről beszélünk! :-))

Most lehet hogy egy kicsit nem jelentkezek de majd később itt leszek.

Babgulyást akarok csinálni és el kell kezdenem!

De írj nyugodtan jövök majd vissza!

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook