Ugye mi jóbarátok vagyunk? (beszélgetés)
Lassan elindulok megtenni a magam pár körét a pályán, utána zuhany, bevásárlás, posta, nagymama látogatás./ Remélem nem ette még meg a farkas :-))))/
Este pedig megyek dolgozni. Előre láthatólag ebben a beosztásban most leszek utoljára éjszakás. Remélem nyugodtan fog telni és szépen búcsúzhatom az éjszakás munkától :-)))
sejtettem. Egyékbént a rózsaszínnel nincs bajom, de annak megvan a maga kis környezete, hová illik, milyen ruhához..stb. Mit csinálsz ma?
Egy kezemen meg tudnám számolni mennyiszer volt rajtam.
:)) és mindig is ott pihent?
Rózsaszín cuccokat én alapból nem veszek fel. Bár töredelmesen bevallom van egy olyan színű rövidnadrágom. :-))) /De az a szekrényben pihen /
szép dolog a hagyomnyőrzés, nem mondom, de ha már elferdül, inkább csuda, mint csoda.
Ha már az öltönynél tartunk, nekem is a fekete, vagy szürke tetszik a férfiakon. Bár láttam már lila-rózsaszín összeállítást, háááát...fura
Akkor egyértelmű választ adok a kérdésedre én nem vagyok hagyományőrző :-))
Nekem az öltöny az fekete, szürke, vagy maximum sötétkék lehet. De ez utóbbi is csak végső esetben.
vagy a hagyomány része :)
Nem tudom ezek az emberek hol akadhatnak rá az ilyen nagyszerű ruhadarabokra. Valami cirkuszi kellékek boltban esetleg?
pontosan. És tényleg hihetetlen színű az öltönyük :) hihi
Gondolom felétek megtalálhatóak húsvétkor az utcán a hihetetlen színű öltönyös locsolkodók, akik 10 óra felé már nem tudnak egyenesen menni :-)))
ez a része nálunk is jellemző oly sokakra.
Én sem kedvelem, sőt... Már gyerekkoromban is inkább nyűg volt locsolkodni mint élvezet. Most pedig már egyáltalán nem is teszem. És ahogy láttam a női ismerőseim inkább fellélegeztek, mikor meglátták, hogy nem a kölnis üveggel közeledek feléjük.
A munkahelyem pedig tovább erősítette bennem ezt a nem szeretem érzést. Általában húsvétkor mindig elég zűrös napjaim voltak a munkahelyen. Történt minden mi szem szájnak ingere, mert a társadalmunk egy rétege erősre itta magát.
én ezt az ünnepet egyébként nem igazán kedvelem. Te a "jóhagyományok" híve vagy?
Köszönöm nekünk is hasonlóan. A szűk családdal együtt voltunk mindkét nap.
egész jól, amolyan szokásos módon. Találkoztunk barátokkal, családdal, játszottunk sokat Lénával. Pihenni igazán nem sokat pihentem, de majd bepótolom :) És Neked-Nektek?
Jó reggelt Neked is :-))
Hogy telt a húsvét?
Jó étvágyat! Ha visszajöttél beszélgetünk:-))
most akartam indulni reggelizni :)
Az a baj nem tudok táncolni :-))
lagziba vadmenyecske (így hívják?) helyében is léphetsz: vadra sikeredett smink, rakoncátlan tincsek, csak fehér ruha kell még hozzá..
Ő segített az elkészítésben :-)))
:) hihihihi Nagyon megnyerő :)) Párod meddig nem tért magához a nevetéstől, amikor meglátott?
Találtam egyet, bár már kendő nincs rajtam :-))
Próbálok keresni képet. Egy pillanat.:-))
hihi :) megörökítettétek egy kattintással?
Jól éreztem magam én is.:-)) Copfba kötöttem a hajam, tettem egy fejkendőt, az arcom bevizeztem utána pedig belenyomtam lisztbe. A szájam kirúzsoztattam és a szemem körül is festettem fekete karikákat. :-))
További ajánlott fórumok: