Ugye mi jóbarátok vagyunk? (beszélgetés)
Az egy fűzfa a Tisza parton, a strand játszóterén,aminek a törzsén egy odú lehetett,de egyszer csak átlyukadt,leültünk pont a fa elé egy padra,és amint megláttam felkiáltottam,jééé egy puncifa,még szerencse,hogy rajtunk kívül senki nem volt már,ez ősszel volt,de simán kimondom csúcsforgalomba is.
Megkeresem, felteszem!
aha,szóval olyan mint egy pin@:D
Értem mán:)
Cilum, az valamilyen nagy fa és olyan....van 2 lába és a lába között érdekes az erezet.:))))
Én béna vagyok ilyenekhez, de lehet, hogy Zigi el tudja Neked küldeni!:)
Jaj, ne is mondd!!!!!
Biztos megvan!:)))))))
Majd elrendezem Neked!!!!♥
Megyünk a Tiszára, megnézzük meg van-e még puncifa!!:D
Bocs,ha közben eltűnök iszonyú sz@r a netünk.:(
Megjöttünk!♥
Mire a parázsra lehetett volna tenni a husit, szakadni kezdett az eső. A menyem megsütötte a konyhában a húst, kisütött a nap.
Na, a lényeg, hogy jóllaktunk, finomat ettünk.:)))
Tudom, itt nálunk délen mindig jobb az idő általában,igaz nyáron is,az már néha túlzás,de olyankor az jut eszembe,hogy jobb a meleg mint a hideg,zord tél,legalább is én jobban szeretem a nyarat,hal jegyű vagyok,ha van víz a közelemben nincs probléma,már pedig van itt Tisza lehet csobbanni.:)
Biztosan fincsit esznek Zsuzsiék,legalább ma nem kellett a főzésen,menün törni a buksiját.:)
Hát itt most nincs strandidő:)
Remélem sikerül Zsuzskáéknak a kerti party:)
Dörög....pillanatok kérdése és szakadni fog az eső.
Még itthon vagyunk, most szerelik fel az ablakomra a rácsot. De jó! Éjjel már nyitott ablaknál alszom!!!!!
Egy óra múlva megyünk csak.:))