Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Tűzfolt az arcon... fórum

Tűzfolt az arcon... (beszélgetős fórum)


2010. nov. 25. 14:28
Tüzfolt a babán!!! Olvass bele ebbe a fórumba, én is írtam, nem ismétlem. Jobbulást!
7. bendegúzsimon (válaszként erre: 6. - Nora8)
2008. febr. 8. 14:16
Szerintem a ti "háromszögetek" el fog múlni, bár ezt biztosan nem állíthatom! Az én kisfiamnak nagyon nagy folt van az arcán, amire egy szakértő azt mondta, hogy lazacfolt, és biztosan nem fog elmúlni, bár minden orvos aki látta, azt állítja sokat fog majd halványodni. Bízzunk banne, bár mi már beletörődtünk, hogy a folttal együtt kell élnünk, ha nagyobb lesz a fiacskánk, majd keresünk neki valamilyen kezelést, mert állítólag ezek a foltok lézerrel jól kezelhetők!
2008. febr. 1. 18:53
Sziasztok! Az én kisfiam is tűzfolttal született. Több is van a fején és a tarkóján, ez még nem lenne probléma, úgysem látszik, de van egy a homlokán is. Ez egy háromszög alakú folt, a szülészeten azt mondták, kb. 1 éves korára elmúlik. Ehhez képest a gyerek elmúlt 2 éves, nem múlt el, sőt szerintem nem is sokat halványodott. Próbáltam már sok helyen utána olvasni, a legtöbb helyen azt találtam, hogy a tűzfoltnak ez a fajtája, amit "lazacfoltnak" is hívnak, általában magától elmúlik, de néhány helyen azt írták, hogy nem minden esetben. Van valakinek hasonló? Homlok közepén, az orr felett, fejre állított háromszög alakú folt.
2007. dec. 18. 10:20

Sziasztok!

Az én kisfiam is egy igen nagy tűzfoltttal született, ami a bal arcocskáján és az állán helyezkedik el. Szinte minden orvos azt mondta, hogy ha nem is teljesen múlik el, az évek folyamán nagyon sokat halványodhat, ill. lézerel jól kezelhető! Egy dokinő rémisztett el nagyon, aki egy ritka betegség kivizsgálását javasolta. Az un. Sturge Weber szindroma egyik kísérő tünete lehet a nagyobb kiterjedésű tűzfolt, de ez ritkán fordul elő, és a kivizsgálások sem támasztották ezt alá! Azért volt néhány álmatlan éjszakám!

2007. dec. 6. 00:02
Kislányom is azzal született.Neki lefagyasztották a sebészeten.Semmi nyoma nem maradt.
3. csilla80 (válaszként erre: 1. - Safirah)
2007. szept. 5. 23:32
Ha jol tudom az eggyik baratomnak ilyen volt az arcan,gyerekkent,az ovet doki tuntette el... latszik egy kicsit a nyoma,de konnyen eltuntetheto...
2007. aug. 27. 11:17

Az én lányomnak is volt egy hatalmas a tarkóján születéskor.Ha meleg volt,jól bevörösödött,télen alig látszott.Kb.másfél éves volt,mikor észrevettem,hogy eltűnt.

Én úgy tudom ez elmúlik.Nem lehet,hogy neki nem az van?

Vagy az enyémnek nem az volt?

2007. aug. 26. 23:17

Sziasztok!

Olyanokkal szeretnék tapasztalatokat - ötleteket cserélni, akiknek tűzfolt van az arcán. Vagy a gyerekének, családtagjának, ismerősének van esetleg....

Nekem a kislányomnak születése óta van az orrán és a száján. Sokáig bíztattak, hogy kinövi, de ma már (12 éves), nem bízunk benne, hogy ez megtörténik. De mit lehet tenni? Lézer? Plasztika? Vagy hagyjuk így és majd lealapozza, lepúderezi? Vannak tapasztalataitok az "eltüntetéséről"?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook