Tüzfolt a babán!!! (beszélgetés)
Én is ezt mondtam neki,nem tudom miért kell rémisztgetni szegényt...Az enyém is hatalmas volt és ugyan bele telt pár évbe de teljesen elmúlt
Az én kisfiamnak is volt tűzfoltja, amikor megszületett. Meg is ijjedtünk, mert azt hittük pikkelysömör, de megnyugtattak. Kb másfél éves korára teljesen eltünt, pedig nagy területen volt neki, a tarkóján. Most már nyoma sincs. Ne izgulj. A mi dokink akkor azt mondta, hogy kb egy éves korára a gyereknek eltűnik.
nagyon rosszul tudod!tapasztalat (magamon)
Nekem két évesek az iker unokáim és az egyiknek három tűzfoltja is van.A Heim Pál kórházba vittük a doki azt mondta szépen fel fog szívódni,nem kell idegeskedni.És valóban,még nem tűntek el teljesen de már sokkal kisebbek és nem olyan élénk a színük.
Én jelenleg gyeden vagyok 7 hónapos kislányommal. Egyébként Pesten dolgozom, egészségügyi szerződéselbírálóként az ING-nél. Ott intézem az orvosi vizsgálatokat, azok eredményeit, minden területről zárójelentéseket, vizsgálatokat. Valamint a kárrendezés is hozzánk tartozik. Sajnos a boncolási jegyzőkönyvek is.
Szia!
Megköszönném hogyha irnál rola részletesen!
Sajnos fogalmam sincs,hogy haemangioma vagy sem :( Nekem azt mondták tüzfolt,ennyit tudok!
Köszönöm nagyon kedves vagy!
Elolvastam a cikket.Meglesem a honlapot is nagyon kiváncsi vagyok rá!!
Te merre fele dolgozol eü-ben?
Igazad van,az tényleg zavaro hogyha az arcán lenne.De én akkor is nehezen viselem,hogy miattam történt:((
Én kislányomnak (10 hós) tarkóján van de már sokat halványodott,nekem a bal combomon volt nagyon nagy és sötét vörös..teljesen elmúlt viszont,ott ahol volt kb 1cm-el kijebb áll mint a másik
Szia,az én Kislányom bal karján is volt egy, két-három centis tűzfolt,most 4 éves és már teljes elmúlt:)
Sziasztok!
Az én kislányomnak (2,5 éves) a feje tetején és hátul a nyakánál van tűzfoltja, én észre sem vettem csak a gyermekorvosunk. Eltüntetni úgy tudom nem lehet, és nem is igen halványodik, édesapjától örökölte. Szerencsére a haja eltakarja, igaz rövid frizurát nem lehet neki vágni.
Most várom a 2. babámat kicsit izgulok, hogy neki lesz-e és hol.....
Sziasztok! Nekem a középsö fiam homlokán volt egy hemangioma amikor született , ami 1 éves koráig nöt. kb 3 cm-es kiemelkedö vérvörös pukli volt. Mostmár 11 éves a fiam , és nyom nélkül eltünt ez a csunyaság. A 3 honapos kisfiam tarkoján egy 200ft-os nagyságu tüzfolt van , amire nekem azt mondták , hogy vagy elmulik vagy nem. Nem lehet elöre tudni.
A rokonságban nekünk is van egy kislány, az arcán van a folt, tündéri kislány, most vitte az anyukája bpestre lézeres mütétre. Kiváncsian várom az eredményt.
Szia. Az én kislányomnak is veleszületett érdaganata van, amit a kelen kórházben rendelő Tasnádi professzor kezel, ha akarod írok részletesebben, priviben. Neki nem tűzfolt, hanem a bőr síkjából kiemelkedő alapú duzzanat, úgy tudom amit tűzfoltnak hívnak, lapos és nem nő. De haemangioma fajta, ugye?
Megnézetem a lapodat, látom Budapesti vagy. Van egy kórház, ahol a tűzfoltokkal foglalkoznak. Van honlapjuk is: [link]
Én ezt megnézném. Magánkórház, az első konzultáció viszont ingyenes.
Ha a kezén van, az miért gond? Ha esetleg az arcán lenne az már zavaró. Miért hibáztatod magad?
Utána nézek a kezeléseknek.
Ne szomorodj el, nem te tehetsz róla.
Szioka!
Nagyon szomoru vagyok :( Iszonyatosan nehezen tudom feldolgozni a dolgot! Magamat hibáztatom!
Örülnék neki hogyha halványabb lenne de annak mégjobban hogyha lenne rá kezelés!
Megköszönném hogyha utánna néznél!
Van viszont többféle kezelés. Az egyik a lézeres, a másikra nem emlékszem sajnos. Ha gondolod utána nézek neked.
Szia. Nekem nincs a kislányaimon, de nem múlik el a tűzfolt. Idővel kicsit halványabb lehet. Egészségügyis tanulmányaimból tudom.
Sziasztok!
Olyan anyukákkal beszélgetnék akinek a babáján tüzfolt van/volt!! Én kislányomnak a kezén van tüzfolt sajnos elég nagy és érdeklödnék,hogy elmulhat-e vagy esetleg kisebb lesz?
További ajánlott fórumok: