Túl szép hogy igaz legyen. :S (beszélgetés)
Te most melyik oldalon állsz végülis?:))
Én nem akartam kilyukadni :). Csak elemezni a helyzetet...
Szerintem az a nő leértékeli magát, aki rendszeresen ilyen kalandokba fut bele. Ugyanakkor egy-két ilyen kaland talán még jól is jöhet ahhoz, hogy az elvárásait és a realitást össze tudja hangolni magában.
Fogalmam sincs mire akarsz kilyukadni:)) Nem vagyok szexuálpszichológus:)
Szerinted "ezek a nők" már eleve így indulnak neki a kapcsolatoknak, vagy egyszerűen a hagyománys nemi felosztásban nem akad náluk horogra a megfelleő férfi? Vagy eleve olyan férfiakra "vadásznak", akik egyéb úton megközelíthetetlenk számukra?
Nem. Hanem már olyan időket élünk,hála a szexuális forradalomnak,hogy lassan már a nők vetik rá magukat a férfiakra,hogy megszerezzék. Én is ismerek nem egy ilyen esetet,mint ahogy te is írtad már az előbb.
Átértékelődtek a szerepek teljesen,ami a nemi identitásunkat illeti.
Lassan már csak ilyen van? Mármint, ogy ennyi jut egy nőnek a pasiból?
Szerintem ez mind szép és jó! Ennek csak örülni lehet.:) Itt az utóbbi oldalon főleg az első randin lévő szexről volt szó.És úgy olvastam szinte mindenki osztotta az észt a fórumkiírójának,hogy minek játszik...stb.,mert első randin már csók+szex kell.
Arról írtak,írtunk véleményt.Ki ellene,ki mellette van:) De ez nem zárja ki,hogy egy tartós házasság sül majd ki abból a randiból! Ám,ha valakinek más az értékrendje,nem kell rákényszeríteni más erkölcsi normákra.
Nekem is van egy :D nekem is elég :D
22 éve. :D
Akkor ên nem vok igazi nő,pedig 7éve annak érzem magam a férjem mellett.Majd vele is közlöm,h akit szenvedélyesen csókolgat,az nem tudom ki.Ha várok,lehet,h kinő?:)Egyenlőre annyira nőnek érzem mgam mellette,amennyire csak lehet.Igazi,vonzó,nőies nőnek.Mert ezt az érzést csak a másiktòl kaphatod meg,de igazán csak úgy,ha nem mondják,hanem érzed a másik viselkedésén.Azon,h kíván,h téged szeret,téged tekint álmai nőjének.Ézed,h szenvedélyesen csókol,h vágyik rád,kívân téged.Tisztelni ne azért tiszteljen,mert nem szerelmeskedtem vele hetekig-ebben mi is a tiszteletreméltó?-hanem azért,amit a tudâsommal,tetteimmel kivívok magamnak.
:)))))))))
Ezt jó olvasni.
Nem sűrűn vallanak így a férfiak,azért azt megmondom.Ritka példánya vagy az evolúciónak:)De tetszik.:D
Sok pasi csak a numerákra megy,és szinte a szex alapján dönti el,hogy kell-e neki a nő.Tisztelet a kivételnek:)
Franc tudja. Nekem van egy. Mondjuk pont elég.
:) Igaz. Bár a mai elkorcsosult világban nagyon kevés az úgynevezett igazi:(
De az már nem igazi.....ezért írtam.
Igen,csak általában ilyenkor az szokott lenni a dolog hátulütője,hogy mivel nem élték magukat ki, és nincs nagy tapasztalatuk,összehasonlítási alapjuk, később vagy elválnak,mert megismernek mást,vagy félrejárnak. Kevés az ilyen,pedig tényleg szép lenne.
Szerintem nem durva....ha igazi, akkor szép.
ha muszáj, akkor valóban durva...
Hogyne lenne! Senki nem mondta,hogy ilyen nincs! Hisz lassan már csak ilyen van..Én nem ezt írtam.Csak egyetértek Kujonnal,és a fórumot kiíróval is:)
Hát azért ezt nem mondanám:)))) Mert ez így durva lenne,de volt már erre is példa:)
És olyan nincs, hogy a nő tudja, nem kaphatja meg a pasit szőröstül-bőröstül, de legalább meg akarja kaparintani magának egy éjszakára?
Én már hallottam ilyenről...
Egy igazi nőnek egy első randija van, majd hozzámegy feleségül az igazi férfihoz, először a nászéjszakán hálnak együtt, majd kitartanak egymás mellett, míg a halál el nem választja őket.
Teljesen igazad van!
Az ÉN véleményem is hasonló:
Egy igazi NŐ az első randin vissza tartja magát a nyílt szexuális kijelentésektől, nem fekszik le a pasival.
És a másodikon sem, de még a harmadikon sem.Ha rögtön az elején az ágyban köttök ki, a pasi könnyű prédának gondol majd, akit más is megkaphat könnyen, tehát nem vesződik a kegyeid elnyerésével, túl rizikós lesz ez neki.Érdemes legalább pár hétig randizgatni, mielőtt szexre jutna a sor. Ezalatt legalább megismerik egymást a felek, és még az is kiderülhet, nem ő az igazi. Akkor meg miért feküdnél le vele???
:D Nem. Engem nehéz átpalizni. Nem az ok,indíttatás számít,hanem ebben az esetben a cselekedet. Nekem ez nem jön be, ennyi...De nem vagyunk egyformák:)
De ha elhiteti veled, hogy mindez csak a személyes varázsod miatt van, akkor más a helyzet, nem?
Nekem nagy romantikusan volt ilyen.Ugyanezeket mondogattam magamnak.Aztán se szenvedély,se varázs,igazi nőnek se éreztem magam mellette.Soha többet-ja és akkor még fiatal voltam,tetszettek a nagy beszélgetések,h ő más mint a többiek,aztán már nem számított a beszéd,mert a szerelmeskedés nagyon semmi volt.Igen,jò barátnak tökéletes volt,de csak annyi.Ennyit a megértésről,a semmi csókról.Azért remélem neki jobb lesz,ráadásul nem mindenki igênyli annyira a szerelmeskedést,szenvedêlyt vagy csak azt mondják,nekik így is jó.Pedig én azt soha nem hagynâm ki,mert fantasztikus és a szerelem is szorosabb,intimebb lesz.
Hová lett a világ! Vagy én vagyok már túl öreg!Most ti tényleg itt azt hirdetitek "fennhanggal",hogy már az első randin ke.élni kell???? :D
Mindenki másképp gondolja. Nálam az ilyen férfi eleve nem játdzik, se az első radin nem lenne semmi, se a másodikon. Bár második már nem is lenne.
Én ezt megértem.:) Hát hogyne lenne jó,hogy ha a másiknak testileg is tetszünk,vonzódunk hozzá!:) Nagyon is jó dolog! De az még nem biztos,hogy azt jelenti,-legalábbis számomra-hogy rögtön a másik ágyába másszunk,vagy a másikat egyből ágyba vigyük.
valahogy így gondoltam én is!:-))
További ajánlott fórumok: