Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Tudja valaki, hogy milyen teával gyógyult meg Papp Olivér? (A tegnapi frizbiben volt vendég és állítólag kigyógyult a rákból) fórum

Tudja valaki, hogy milyen teával gyógyult meg Papp Olivér? (A tegnapi frizbiben volt vendég és állítólag kigyógyult a rákból) (tudásbázis kérdés)


1 2
2011. márc. 20. 06:01

Szia nina!

Siettem válaszolni.

További szép napot kívánok!

Üdv.: Marcsi

44. nina 89 (válaszként erre: 42. - Marcsi0429)
2011. márc. 19. 14:08
Szia Marcsi! Írtam neked privit, kérlek ha tudsz válaszolj minél hamarabb. Köszönöm!
2011. márc. 3. 12:32

Tisztelt mindenki!Ha valaki megosztaná velem, hogy Papp Olivér mit fogyasztott ami segített neki.

Nagyon szépen köszönöm.

ban-tapkft@invitel.hu

Üdv.

42. Marcsi0429 (válaszként erre: 41. - L.fekete)
2011. febr. 27. 18:19

Kedves I.fekete! Miért mondod azt, hogy "NEM TUDJUK BIZTOSAN". Vedd a fáradtságot, és lapozz vissza a 23. bejegyzéshez, ahol ott a magazin linkje, amelyben Olivér maga mondja el, hogy a TIENS cég termékeit: teát és Cordycepset fogyasztott. Légyszíves ne vádaskodj, mert nem ismered Olivért. Én ismerem, pontosan tudom, mit ivott-evett!!! Te viszont csak tippelni tudsz, mivel nem ismered, és még a cikket sem olvastad.

Akik olvasták felhagytak a kételkedéssel. Ajánlom figyelmedbe a 23. bejegyzést.

Csak akkor írj legközelebb, ha elolvastad a magazin 7. oldalán lévő cikket!!!!

41. l.fekete (válaszként erre: 39. - Marcsi0429)
2011. febr. 27. 18:04
EZT MEG NEM TUDJUK BIZTOSAN HOGY OLIVER A TINST FOGYASZTOTTA-E EZ CSAK TIPELES.
2011. febr. 27. 18:02
HELLO A COD-TEAT FOGYASZTOTTAM 6-HONAPIG AMIT DAVID PROFESZOR AJANLOTT PLUSZ A C-VITAMINOKAT ES AMIT OK MONDOTTAK DE NEM ERT SEMIT CSAK ENYIT A COD-TEAROL BIZTOS VAGYOK BENNE HOGY PAPP OLIVER NEM EZT FOGYASZTOTTA REMELEM HOZZAJUTUNK KOZELEBROL AMIT FOGYASZTOTT SOK EGESSEGET MINDENKINEK ES KITARTAST.
2011. febr. 27. 18:00
Amit Olivér ivott: A TIENS cég Antilipid nevű teája. Ezenkívül még néhány másik készítmény is hozzásegítette a gyógyuláshoz.
38. NOA
2011. febr. 27. 14:28
Google-t használjátok ott levan irva minden.
37. Marcsi0429 (válaszként erre: 36. - Csepagi87)
2011. febr. 27. 13:54

Kedves Csepagi87! Csak akkor írd ennek a teának a nevét, ha tudod, hogy Olivér ezt itta. Amit Te írtál, NEM azt itta Olivér. Az egy olyan tea, amit magyar orvos fejlesztett ki rákos betegek számára.

Örülnék annak, ha csak azok adnának tippeket, akik ismerik Olivért, és tudják mit fogyasztott. Ne vezessétek félre az embereket! Egyik előző hozzászólásomban írtam, én ismerem, tudom mit fogyasztott! Keressetek egy kicsit vissza, a 23. hozzászólásomban ott van a magazin, amelyikben nyilatkozik Olivér.

Aki nem tud pontos ismereteket, az tartózkodjon attól, hogy hamis tippeket ad!

2011. febr. 27. 13:03
Cod tea
35. cullinan (válaszként erre: 29. - Lba11)
2011. febr. 27. 12:59

elkuldened privatban, mi az amit a csaladoddal egyutt fogyasztasz??

koszonom

34. l.fekete (válaszként erre: 13. - 3e0ba54fb8)
2011. febr. 27. 12:22
hello megkaphatnam en is a tea osszetetelet cimem l.fekete@yahoo.com,koszonom szepen.
2011. febr. 27. 12:18
TISZTELETTEL MINDENKINEK EN IS HOZZA SZERETNEK JUTNI PAPP OLIVER GYOGYMODJAHOZ REMELEM MINEL ELLOBB MEGTUTJUK 42-EVES VAGYOK ES VAN EGGY 5-EVES KISFIAM 7-EVE SZENVEDEK RAKBAN VOLT EGGY VEGBEL DAGANATOM AMIVEL MEGMUTOTTEK KAPTAM 25-KEMOT RA 2-EVRE ATET LETT A MAJAMRA AMIVEL MEGMUTOTTEK RA EGGY EVERE MINDKET TUDOMRE LETTEK ATETEK KAPTAM 45-KEMOT AMIBOL 11-AVATIN VOLT MOST SAJNOS AZ ORVOSOK AZT MONDJAK NINCS MIT ADJANAK ES NOVEKEDNEK A DAGANATOK HA KAPHATNANK SEGITSEGET MEG LENNE EGGY ESELY KOSZONOM SZEPEN CIMEM l.fekete@YAHOO.com.
32. Kemedi
2011. febr. 25. 14:56

Kedves Zsu_u,Szöszi23,Somy38 és lonka!

Köszönöm szépen a jeleket! Nagyon jól esett.

2011. febr. 25. 10:17

Sziasztok!

Örömmel néztem Olivér beszámolóját, mert úgy gondolom, annak aki túlélt dolgokat (daganatos betegséget), annak kutya kötelessége a reményt továbbadni!

Nekem kétszer kellet már a rákkal szembenéznem!

Először 1997-ben méhnyakrákkal, majd 2001-ben mellrákkal küzdöttem, amint látjátok sikerrel!

A történtekhez hozzátartozik még, hogy az első előtt 3 gyermekem volt már. Ki akarták venni a méhemet, de nem álltam kötélnek!

Két évre rá született meg a negyedik gyermekem, a negyedik fiam!

Sajnos, mint írtam 2001-ben mellrákot diagnosztizáltam magamnál. Azért így fogalmazok, mert 5 orvos gondolta ezt másként! Nagy nehezen látták be a tévedésüket, de addigra áttétes lettem a nyirokcsomóban. Kétszer műtöttek, kemót és sugarat kaptam!

Ma nemhogy élek, de 2007-ben megszületett a kislányunk, majd 2009-ben hatodik gyermekként ismét egy kisfiú boldog édesanyja lehettem! A két csöppség még ráadásul anyatejes is!

Igen, jól látjátok, összesen hat gyermeket hordtam a szívem alatt!

Azért éltem túl a rákot, hogy továbbadjam a reményt!

Teszem is lelkesen, blogot írtam, hogy minél több ember lássa igenis van tovább!!!

HAJRÁ OLIVÉR!

30. Marcsi0429 (válaszként erre: 29. - Lba11)
2011. febr. 25. 09:42

Szia!

Én is ott voltam tavaly azon a tréningen, én is ott találkoztam először Olivérrel. Sajnos azt a hozzászólásomat, ahol ezt leírtam, kimoderálták. Én is csak ugyanazt tudom elmondani, amit Te is írtál. Sajnos vannak hálózatok, ahol nagyon erőszakosak, de szerencsére ez a TIENS tanácsadókra nem jellemző.

További jó munkát és jó egészséget kívánok minden tanácsadónak!

Szép napot mindenkinek!

Üdv.: Marcsi

29. lba11
2011. febr. 25. 09:37

Tavaly nyáron részt vettem egy tréningen. Olivérrel egy csapatba kerültem. Egy kellemes, szolíd fiatalnak ismertem meg, nem tudtam arról, hogy milyen élete vot eddig, mennyi mindenen ment keresztül. Augusztusban az előzőekben már említett cillből értesültem a betegségeiről.

Akik ott voltunk, mindannyian fogyasztjuk a termékeket, nem csak a bajok megoldására, hanem a szervezet kiegyensúlyozására, megelőzésre is.

Ez egy életfilozófia. Ne csak az autónkat szervízeltessük, a lakásunkat újítsuk fel időnként, tegyük meg ezt a szervezetünkkel is, és akkor sokkal kevesebb és kissebb egészségügyi problémával kell szembenéznünk.

Ezen termékek fogyasztása egy lehetőség arra, hogy minőségi, teljes életet élhessünk.

Még nem találkoztam olyan emberrel, aki ennek a rendszernek a termékeit erőszakosan tukmálta volna valakire, pedig sokan vagyunk.

Hál' Istennek egyre tobb orvos is elfogadja, elismeri és alkalmazza ezeket a termékeket.

Rengeteg referencia van.

Még egyszer hangsúlyozom: ez egy lehetőség. Vagy él vele valaki, vagy nem.

Én és családom élünk a lehetőséggel.

Olivérnek további jó egészséget kívánok!

Üdv:Anikó

28. Kemedi (válaszként erre: 8. - Marcsi0429)
2011. febr. 24. 22:13

Kedves Marcsi és Mindenki!

Nagyon sok Emberben - szerencsére - megmaradt az ún. életösztön. Szeretni túljutni a betegségén, és egészségesen élni az "unalmas" hétköznapjait. Ők, ha betegek lesznek, ha gyógyíthatatlan betegek lesznek, az utolsó szalmaszálba is kapaszkodnak.

Aki nem volt ilyen helyzetben, szeretteit is megkímélte a gyógyíthatatlan kór, Ők nem tudják mi az REMÉNY, SZERETET, ÉLNI AKARÁS. Megélni gyermekem, unokám révbejutását, biztonságban tudását.

Ne is tudják meg, látni előre szeretteik halálának idejét! De azért együttérezhetnének!!! A Sors, vagy az Isten (ki, miben hisz) ne is éreztesse Velük saját, vagy Szeretteiken keresztül az "elmúltam"/"elvesztettem", "nem leszek"/"nincs többé velünk" érzést!!

Valószínű - ha életösztönük, felelősségük szeretteik iránt megmaradt - véleményük is változik, még ha Önmaguknak sem valják be.

Hiába, az ember ilyen, és nem vagyunk egyformák!

Nagyon jó egszséget kíváno Mindnyájatoknak!

27. Marcsi0429 (válaszként erre: 26. - Vecsernyesattila)
2011. febr. 24. 07:20

Kedves Attila! Köszönöm biztató szavaidat. Bizony nagyon sokan vannak, akik kihasználják más ember szorult helyzetét. Csak azzal nem számolnak, hogy ez érződik is rajtuk. Én igyekszem becsülettel hozzáállni a dolgokhoz, és a visszajelzések alapján nem csinálom rosszul. Én sohasem a hirtelen nagy haszonra törekedtem, nem csináltam a dolgaimat gusztustalanul. Inkább az a célom, hogy elégedetten tudjon elköszönni tőlem az, akivel dolgom volt.

De azt hiszem, ez egy másik topik témája. Nem is akarok itt erről több szót ejteni.

Az én dolgom annyi, hogy elmondjam, bemutassam mindazt, amit tudok, dönteni pedig mindenki maga fog. Bárki, aki itt infót kért tőlem elmondhatja, hogy sem cégnevet, sem saját honlapot, sem semmilyen "kamu" szöveget nem közöltem. Ha valaki kéri, segítek, ha nem kéri, megyek az utamon tovább.

További kellemes, szép napot kívánok!

Üdv.: Marcsi

2011. febr. 23. 18:52
Marcsi ne törődj senkivel,hiszen a betegeknek (akik érzik a halál szelét) minden segítség vagy ötlet reménysugár és ha picit is de felvillanyozza őket.Mert ugye természetesen sok a humbuk.Nekünk a prof. azt mondta "bármit tehetünk csak egyre vigyázzunk a pénztárcánkra"!
25. Marcsi0429 (válaszként erre: 24. - Csenerezi)
2011. febr. 23. 11:55

Köszönöm, aranyos vagy!

Teljesen igazad van. Sok esetben nem a rendszer rossz, csak a benne lévő emberek teszik rosszá. Önmagában az MLM kitűnő, és ha az embereknek más a véleménye, arról igen is a benne dolgozók tehetnek. Hiszen ha elmondod a jó és rossz oldalát, akkor senkiben sem marad tüske. Én diplomás ápolóként dolgozom már több, mint 20 éve, különbséget tudok tenni jó és szemfényvesztés között.

Bármilyen munkát lehet jól és lehet nagyon rosszul is végezni. Ezután is igyekezni fogok mindenben, hogy a velem kapcsolatban lévők ne érezzék becsapva magukat.

Remélem mindenkinek kimerítő választ adtam.

További szép napot, üdv. mindenkinek! Marcsi0429

24. csenerezi (válaszként erre: 23. - Marcsi0429)
2011. febr. 23. 10:13

Köszi!


Szerintem ne reagálj a rosszindulatú hozzászólásokra. Az, aki megkérdezi a tea nevét, még nem jelent semmit. Azzal, aki viszont meg sem nézi, de már ítélkezik, nem érdemes sokat foglalkozni. Nem igaz?


Érdekes, hogy a gyógyszerészektől, drogériásoktól, orvosoktól senki nem sajnálja a pénzt. De ha a szomszédom ad el valamit, az rossz ember. Az, hogy a dokinál csak pénzért jutsz előbbre a várólistán, az ellen nem vonul fel senki.


Maradjunk annyiban, hogy az MLM nem rossz, hanem az emberek rosszak, akik azzá teszik. Egy rossz emberből akármi lesz, legyen orvos, "MLM-es", rossz orvos vagy rossz MLM-es lesz. De nem a hivatása miatt, hanem önmaga miatt.


Részemről többet biztos nem vitázom többet, csak téged akarlak vigasztalni.

2011. febr. 23. 06:39

Úgy látom, nekem hisztek is, meg nem is. Nem szeretnék én próféta lenni, meggyőzni sem szeretnék senkit.

Én egyetlen percig sem állítottam, hogy "csak egy teától" gyógyult meg Olivér, de az volt az első lépése a gyógyulás felé.

Úgy döntöttem, hogy bemutatom azt a magazint, ahol Olivér saját maga mondja el, melyik cég melyik termékeit kezdte el fogyasztani. Talán így már hiteles leszek, és a támadások is abba maradnak. Ez talán nem számít reklámnak.

A magazinban lapozzatok a 7. oldalra, és ott minden kiderül.

Íme a link:

[link]

Mindenkinek további kellemes, szép, egészséges napot kívánok!

2011. febr. 22. 21:19

Mióta lehet rákot teával gyógyítani?

Van új a nap alatt!

2011. febr. 22. 21:15

Ha ide nem mered beírni, akkor kamu az egész!

Van már arról tapasztalatom, hogy ilyenkor jócskán meg szokták lovagolni az emberek, hogy a saját kis terméküket nyomják agyba-főbe és ha valójában van egy csodaszer, az soha nem a megfelelő helyre jut el! Miért nem mered ide leírni, hogy miről is van szó? Ha csak a tea összetételét írod, azzal senkinek se lenne baja. Mi a biztosíték, hogy az, amit te mondasz, biztos, hogy azt fogyasztotta Olivér?

Bocs, de már elég sok rossz tapasztalatom van-e téren és nem bántottál meg semmivel, de szeretném azt hinni, tényleg nem kamu az egész!

20. Rody
2011. febr. 22. 20:55
Császári teának hivják , de Hívjátok a Frizbi szerkesztőségét és talán adnak egy elérhetőséget e-mail vagy más üdv: Rody Vagy nézzetek utána van e ilyen a neten?
2011. febr. 22. 20:39

Sziasztok!

Nekem is elküldené valaki privátban?

Marcsi, ne törődj az ilyen hozzászólásokkal!:)

Előre is köszönöm és jó egészséget kívánok neked!

Andi

18. csenerezi (válaszként erre: 14. - Marcsi0429)
2011. febr. 22. 20:19

Szia!


Nekem is elküldenéd privátban?


Előre is köszönöm.


Üdv

Marcsi

17. bsdora
2011. febr. 22. 20:04

Szia Marcsi0429!

Engem is érdekelne, ha megírnád priviben. 46 éves vagyok, rákra műtöttek engem is. Nagyon várom, előre is köszönöm! bsdora

2011. febr. 22. 19:52

Sziasztok!

Engem is érdekelne ez a tea.Az egyik ismerősöm 30 évesen rákos.5 gyereke van.Ha valaki tudja a tea nevét,legyen szíves megírni nekem priviben.Szeretnék neki segíteni vele.Köszönöm szépen.

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook