Tud e valaki segíteni? Már 4 napja nincs székletem! Nincs itthon gyógyszerem, mit tehetek? (tudásbázis)
10. jujiabf (válaszként erre: 1. - Mimi néni)
2011. febr. 27. 08:24
Nagyon sajnállak, csak nehogy orvos legyen belőle!
Sajnos már hashajtó kell, szerintem 2-3 szem Tisacen, de lehet, nem így kell leírni.
Ha tanácsolhatok: ezt az állapotot mindenképp előzd meg!!! Saját példám: minden nap előírás szerint elkészített igazi zöld tea reggel, délután borsomenta tea. este mate tea. Macerás őket megcsinálni, de megéri, mert nem lesz aranyered tőlük. Ja, és sok-sok nyers zöldséget egyél, meg reszelt almát, mert a darabos szintén megfog.
9. mimi néni
2011. febr. 27. 08:22
Sziasztok!Köszönöm a sok sok ötletet!Sajna ma nem tudok patikába menni mert falun élek itt meg nincs semmi.
Folyadék már rengeteg van bennem,gyümölcsöt is eszem rendesen.
Most kipróbálom a langyos sós vizet,ha nem sikerül utána próbálom a többit.Köszönöm :-)
8. e2d3bb2ec0
2011. febr. 27. 08:21
másnapos kávé :)
7. e2d3bb2ec0
2011. febr. 27. 08:21
Tej :)
6. bar_byka
2011. febr. 27. 08:18
házi szilvalekvár, rajtam az őszibarack lé is szokott segíteni
5. NOA
2011. febr. 27. 08:17
Reggel fél liter langyos víz, esetleg grapefruit lébe egy ev. kanál étolaj.
4. 36a26f5226
2011. febr. 27. 08:16
Ha esetleg olyan településen laksz, ahol van hipermarket, és van benne esetleg gyógyszertár, vagy herbária, akkor vagy keserűsót vegyél, de még ha csak gyógyszertár ügyelet is van, akkor is, garantáltan hat, vagy ha van herbária ilyen helyen, akkor ott bármikor vegyél: anyalevelet, ami szennalevél, erős hashajtó, az is garantáltan hat, de nagyon keserű mindkettő, kell utána inni édeset is, hogy ne jöjjön vissza...
3. 997ad9d84c (válaszként erre: 1. - Mimi néni)
2011. febr. 27. 08:14
Kamillatea, esetleg langyos sós víz, nyers tej, yoghurt, kefir.
2. Basset
2011. febr. 27. 08:14
Egyél lekvárt, vagy gyümölcsöt vagy valami rostosat.
1. mimi néni
2011. febr. 27. 08:12
Tud e valaki segíteni?Már 4 napja nincs székletem!Nincs itthon gyógyszerem, mit tehetek?
További ajánlott fórumok:
- Van köztetek orvos vagy gyógyszerész, aki tudna segíteni egy gyógyszerrel kapcsolatban?
- Közgyógyom 6000 Ft havonta, a gyógyszereim 21600 Ft, ki tud segíteni, hova forduljak? Rokkantnyugdíjam 56000, özvegyivel együtt.
- Tudna valaki segíteni egy gyógyszer fordításában? Oroszul van a leírása.
- Hólyagok jönnek ki a szám körül 2-3 cm-es körzetben. Szeretnék erre valamilyen gyógyszert, vagy krémet , tud valaki segíteni?
- Tud valaki segíteni?Vérnyomáscsökkentő gyógyszer hatásával kapcsolatban kérdeznék.
- Keresek egy gyógyszert, tudtok segíteni?