Tönkremegy az életem? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Tönkremegy az életem?
Ezzel nem mondasz hülyeséget, mi ezt tanultuk is..
és állítólag kutatások bizonyítják,hogy nagyon sok esetben ahol apás szülés volt,ez történik.. és ezeknek gyakran válás a vége...
szerencsés az a család,ahol nem következik be ilyen probléma :)
Apás szülésnél igen gyakran előfordul, hogy az apa a látványtól, már nem képes a nőre, nőként felnézni, és gyakori a depresszió is, amit akkor lehet kezelni, ha a beteg maga is felismeri, hogy baj van.
Elképzelhető, hogy rossz irányban gondolkodom, de ez is egy lehetőség, hisz a topik gazdája tanácsot kért, nem arra volt kíváncsi, hogy ki mit hisz. Az,egyéni probléma jelen esetben.
Húúú Erikpipi vigyázz te is kapsz a szemedközé,ha ellent mersz mondani Vericskének és számíthatsz rá,hogy fórumokon át üldözni fog az agresszív hülyeségével
Inkább hagyd rá.Jobban jársz.helyeseljél.Tudod, okosabb enged!
Látom nem tudtad értelmezni amit leírtam.
Igen, nem mondtál ezzel úja, de nagyon nagy marhaságnak tartom. Felnőtt átlagos értelmi képességgel rendelkező ember el tudja dönteni, hogy mikor vállal gyereket. A terhesség pedig az anya számára jár fizikai, és lelki változásokkal. Persze érinti az apát is, de, hogy szülés utáni depije legyen, vagy más pszichés problémája, az nem hiszem, hogy a gyerek vállalásnak köszönhető csak. Ott más bibi is van.
"Te hol olvastad, hogy a férje gyereket szült? "
Ha kérhetlek, érthetőbben fogalmazd meg a kérdésed, mert nem találom sem a cikkben, sem a hozzászólásomban, hogy a férje szült volna....
A férfiak szülés utáni depressziójáról, vagy az apás szülés utáni elhidegülésről. épp elég cikket találsz az interneten. Google.hu.....
itt felén elég gyakori a 20 vagy akár 40 év korkülönbséggel kötött házasság,ahol a nő ki van szolgáltatva a férjnek,nem dolgozhat,nem járhat ki a lakásból,nem beszéli a helyi nyelveket,teljesen függőségi viszonyí van,nem egyenrangú partnerek
Mo-on a hátterében inkább érzelmi függőség, önbizalomhiány lehet az ok,hogy a nő nem lép ki az ilyen kapcsolatból
Közel s távol a te hozzászólásod volt a legemberségesebb
látszik,hogy van élettapasztalatod és segítőkész ,jő szívű ember vagy!
Nagyon jól közelíted meg.
egy barátnőm dolgozik egy családsegítőközpontban,pont ilyen helyzetű nőkkel is foglalkozik
én látom rajta keresztül,hogy mennyit jelent,ha kap szakembertől segítséget az ilyen ember
amúgy én nem néztem meg a te hozzászólásaid,de mégcsak nem is fogom
mert nem tartalmasak,üresek,mint te magad
jaj dehogynem
süllyedsz te még mélyebbre is
nyilván,ha volt türelmed követni a hozzászólásaim,mindenhová be fogsz köszönni,ahol én vagyok,hogy kötözködj velem
hidd el én lennék a legboldogabb,ha leszállnál rólam
de sajnos nem fog megtörténni,mert kötözködni jöttél
miert találna ki valaki ilyet élethelyzetet?
ebben neki mi lenne a jó?
amugy sok nőnek jut ilyen sors,elég tipikusnak tűnik
ugyan
tény jó magyaros hangulat van itt a hoxan:
-egymás hülyének nézése.degradásása
bejártam a világot,de ezt az alaphangulatot sehol nem találtam meg:DDD
Igazán tárgyilagos, okos hozzászólás.
Az utolsó bekezdéshez csak annyit tennék hozzá: Kettőn áll a vásár. S azt csak e tudod eldönteni, hogy a férjed mennyire partner.
De a második gyerek vállalását nagyon gondoljad meg!
Én is pont erre gondoltam, mikor hozzászóltam a cikkhez.
Nem olyan könnyű ám lépni innentől. Évek óta nem dolgozik, kicsi gyerekkel, egyedül... jóformán esélytelen a jelenlegi helyzetben a munkavállalás, de ha még talál is, kétséges, hogy el tudja belőle kettejüket tartani + még a családjával kapcsolatos teendők.
Hacsak nem fake a cikk, ahogy többen írták. Nem néztem utána a kiírónak.
Ki milyet tép, olyat szagol. Már ott kikerekedett mindegyikőtök szerepe és ambíciója, amikor azt mondta, elege van abból, hogy téged kihasználnak, te meg csapot-papot otthagytál.
A múlton nem lehet változtatni, de igazi elhatározással lehet előrelépni.
További ajánlott fórumok:
- Angyalok, égiek kísérik az életemet
- Cumit venni 9 hónappal hamarabb van értelme vagy tönkremegy?
- Mi történik a hiteltartozással ha a bankunk tönkremegy?
- Az albérlő vagy a tulaj fizeti, ha valami tönkremegy a lakásban?
- Szerintetek normális dolog, hogy 2éves Fordnak kétszer tönkremegy a szervószivattyúja és kifekszik az akkumulátora?
- Ha beáztat a felettünk lévő, és ingóság is tönkremegy, fizet arra is a biztosító?