Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Tonhallal töltött paprika recept

Tonhallal töltött paprika recept

Elkészítési idő 50 perc

Kalória 600 kcal

A Tonhallal töltött paprika hozzávalói:
4 piros színű paprika
30 dkg zöldborsó
2 főtt tojás
1 kis doboz tonhal (konzerv)
ételízesítő
25 dkg majonéz

A tálaláshoz
fejes saláta és citrom


A Tonhallal töltött paprika elkészítési módja:
A paprikákat hosszában kettévágjuk, és a magjukat kikaparjuk. Ételízesítővel ízesített vízben a paprikát és a zöldborsót külön-külön blansírozzuk, végül hideg vízzel leöblítjük, lecsöpögetjük, és kihűtjük. A tonhalat lecsöpögtetjük, és elmorzsoljuk. 2 evőkanál majonézt a zöldborsóval és a hallal összekeverünk, ezzel a paprikákat megtöltjük. Tetejüket tojáskarikákkal, salátalevelekkel és citromszeletekkel megrakjuk. A maradék majonézt külön kínáljuk.

Könnyebben emészthető lesz ez az étel, és kevesebb kalóriát tartalmaz, ha majonéz helyett natúr joghurttal készítjük el.


Kategória: Halas ételek receptjei


A tonhallal töltött paprika elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook