Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ

Töltött zsemle recept


Elkészítési idő 20 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

Kalória 210 kcal
Zsírtartalom 40 gramm
Szénhidráttartalom 150 gramm

A Töltött zsemle hozzávalói:
Zsemlének levágjuk a tetejét és kibelezzük. Utána kolbászt ledarálunk (ki milyet szeret pl lecsókolbászt) hozzá adjuk a zsemléből kiszedett belét és össze keverjük ízlés szerint ízesítjük pl só bors. A kibelezett zsemlét tejben meg áztatjuk de óvatosan nehogy szét málljon megtöltjük a kolbász krémmel és lehet rá szórni reszelt füstölt sajtot a levágott felső részét rá tesszük kalapnak és a sütőbe megsütjük, hogy ropogós legyen.


A Töltött zsemle elkészítési módja:
Zsemlének levágjuk a tetejét és kibelezzük. Utána kolbászt ledarálunk (ki milyet szeret pl lecsókolbászt) hozzá adjuk a zsemléből kiszedett belét és össze keverjük ízlés szerint ízesítjük pl só bors. A kibelezett zsemlét tejben meg áztatjuk de óvatosan nehogy szét málljon megtöltjük a kolbász krémmel és lehet rá szórni reszelt füstölt sajtot a levágott felső részét rá tesszük kalapnak és a sütőbe megsütjük, hogy ropogós legyen.

Mielőtt megtöltjük a tejben áztatott zsemlét ajánlatos kicsit 1 csipet vajjal kikenni belül a zsemlét, hogy ne száradjon ki.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei

A receptet beküldte: , márc. 7. 14:48
A töltött zsemle elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook