Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Sült hagymás babpástétom recept

Sült hagymás babpástétom recept

Elkészítési idő 20 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Sült hagymás babpástétom hozzávalói:
1 nagyobb fej vöröshagyma,
3 gerezd fokhagyma,
1 doboz fehér bab konzerv,
2 ek. étolaj,
ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors, őrölt kömény


A Sült hagymás babpástétom elkészítési módja:
A hagymát megpucoltam, megmostam, felkockáztam és egy kisebb kerámiaserpenyőben az étolajon megdinszteltem. Kb. 10 perc sütés után mellé szeleteltem a fokhagymákat és még kb. 5 percig sütöttem kis lángon. A hagymák enyhén karamellizálódni fognak. Miután megsült a hagyma és fokhagyma, a konzerv fehér babbal összekevertem és fűszereztem. Majd egy gépi késes aprítóval összeturmixoltam. Turmixolás közben pár csepp mogyoróolajat is adtam hozzá, hogy még krémesebb állagú legyen. Teljes kiőrlésű pirítósra kenve érdemes fogyasztani. Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A sült hagymás babpástétom elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook