Tíz napos villámdiétával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni! (beszélgetés)
Itt vagyok!
Az első kérdésedre a válasz:
Persze,hogy azzal nem ártasz,ha oda figyelsz mit eszel és sokat mozogsz.
Mozgásra amúgy nem lehet panaszom,hetente 30-40Km-ert biciklizek,itthon kertészkedek füvet nyírok,úgyhogy mozgok eleget.Mindig is ilyen voltam,szeretek tevékenykedni!
A második kérdésedre a válasz:
Igen,legalább 2,5-3 éves koráig szeretném szoptatni.
Miért,mi ezzel a gond?
Mindenki máshogy érzi jónak,én úgy is álltam hozzá már a várandósság alatt,hogy szoptatni fogom 3 évig,ezt nem javasolta senki,ez az én döntésem volt.
Nem foglalkozok senkivel és nem olvasok erről, hogy ki mit gondol.
Ez amúgy is örök vita téma gondolom.
De a szoptatásról ennyit is,mert ezt a topikot nem ezért a témáért indították.
De igen!Sajnos nálam is,mint sokaknál a jojó effektus fenn áll.
Ha vissza tértem a rendes étkezésre akkor fel ment megint,de arra vigyáztam,hogy ne legyen több 3 kg-nál.
De már nem fogyózok,2009. Szeptember 15.-e óta,mivel akkor tudtam meg,hogy babát várok.:)
Szerencsére egészséges kislánynak adtam életet,nagyon vigyáztam,hogy vitamindús ételeket egyek a várandósság alatt,így 12Kg-ot szedtem fel.
De mivel a mai napig szoptatom kicsi lányomat,így a diéta kizárt dolog,mivel a szervezetben felgyülemlő méreg anyagok bekerülnek a tejcsibe,és a babánál okoznak gondot.
Így majd ha a 3 évet betölti és úgy gondolja nem kéri már a tejcsimet utána neki állok leadni a 10 Kg-ot,ami rajtam maradt.
Szia. Meg van adva mindennap, hogy mit lehet enni.
1. nap: 2 kg alma
2. nap: 1/2 kg párizsi
3. nap: 30 dkg sovány sajt
4. nap: 1 kg főtt burgonya
5. nap: 10 db főtt tojás
6. nap: 1/2 liter tej, 3 kétszersült
7. nap: 1/2 kg párolt baromfihús (vagy hal)
8. nap: 3 csésze tea cukor nélkül, 3 kétszersült
9. nap: 1/2 kg főtt virsli
10. nap: 1/2 kg túró
Ma tartok a sajtnapnál, és tök jól bírom. Nem is kívánok semmi mást. A túrót nem szeretem, helyette natúr joghurtot tervezek.
Szerintem nem baj!De mondjuk én mindig csak a 4.napig csináltam egy idő után.Szerencsére csak 3 kg volt a súlyfeleslegem,így nem kínoztam magamat 10 napig.
Sok sikert kívánok hozzá!
Szerintem nem baj, így gondolom hatásosabb lesz, hogy több napig csinálod!
Mi ez a diéta?
További ajánlott fórumok:
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- Óvodai ballagással kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni! Ti sokallanátok a 3000ft-ot fejenként (16 gyerek ballag)?
- Tanácsot szeretnék kérni pszichésen beteg édesanyámmal kapcsolatban
- Mik a tapasztalataid a 90 napos diétával kapcsolatosan? Jót, rosszat...
- Egy kis segítséget szeretnék kérni olyanoktól, akik jól ismerik a Nokia 6303i mobilt. Fotókkal kapcsolatban, segítenétek?
- Diszlexiával kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni, lehetőleg szakembertől