Titkos fórum;)-Kedvenc Kismamáimnak;) (beszélgetés)
nahát nálam biztos nem bénább!
mi az hogy meg te is meg tudod csinalni? :D azt hittem csak en vagyok bena fözes teren :))
nos barmilyen langosreceptet elfogadok (Eszter a cimem ndora@web.de) majd probalkozom :)
Nalam is amugy csak a tejfölös-sajtos-sos-fokhagymas ehetö :D
Na, hat ha mas is benne van a 2 taliban, akkor majd ugyis ertesitek mindenkit ha megyünk - mar ha megyünk - es egyeztetünk egy idöpontot :)) De jo lenne vegre elöben is talalkozni veletek
élesztőt én is utálok futattni. Épp ezért oktor Ötker dolgozik csak nálam.
Lángos édesen???????????????????????????
Jááááááááj. Csak tejfölös sajtosan.
hmmm 2 tali??? felőlem mehet a dolog. Sőt eddig a 20-a is okés.Akkor kérem szépen mindenki írja be a kisnoteszébe, hogy június 20-a tali!
visszaolvastam
felőlem lehet 2 találkozó!!!!
nekem is van egy tuti lángos receptem( ebbe kell krumpli is)
Lángosrecept a receptjeim között.
De ha küldesz e-mail címet,akkor elküldöm neked a Lángosok könyvét.Benne rengeteg lángos recepttel.
Nekem van egy tök egyszerű receptem!!!Még én is meg tudtam csinálni!!!Majd zsólj rám és leírom!
Két találkozó?:D
Akkor berakom a receptjeim közé.Nagyon egyszerű,és akár egy hétig eláll a tészta a hűtőben.Tehát akár minden nap lángost ehettek.
Nutellának csak két fogyasztható formáját ismerem:kiskanállal,vagy palacsintában.:)De lángoson?Jézusom:S
Én ebből a szempontból maradi vagyok,és nálam csak a fokhagymás olajjal megkent sajtos tejfölös a menő:)
en meg soha nem csinaltam langost. Az elesztös tesztak valahogy a gyengeim. De szivesen vennek egy jo receptet, hatha ;) Arrol nem beszelve hogy itt ugyan sehol nem kapok langost. Illetve de, ha valami fesztival van akkor van egy arus, neki igazi magyar langosa van. De eleg gaz mikor latom hogy eszik nutellaval. Mert lekvarral ok, a nagyapam is ette, de fahejjal? vagy nutellaval? vagy porcukorral? vagy csak en vagyok lemaradva es otthoni is szokas?
en mondtam hogy ha megis lemennenk, en is mindenkit szivesen latok. Igaz mi "is" a vilag vegen lakunk (Zirc), van egy kicsi kert, felölem talizhatunk nalunk is. ES mint mondtam ott is lehet aludni egy csaladnak minimum, de akar kettönek is ha hoznak kisagyat (egy agya van Timnek + van egy utazoagyam)
Éppen lángost készítek.Mmint a tésztáját.Ilyen hűtőben kelesztős holnap ebédre.Várom,h felfusson az élesztő.Remélem nem ma csúfol meg,amikor sehonnét sem fogok tudni szerezni helyette...
Akkor tartunk egy talit augusztusban is????
2 műszak,mert egy műszak az nem 8 hanem 12 óra.8tól 8ig.Ma nappalos volt,holnap pedig mehet részéjszakára.Ez azt jelenti,hogy 16-a 0 órától dolgoznak.Így a tuskónak nem kell kifizetnie az ünnepi pótlékot,és még szívhatja is a vérét az alkalmazottaknak.Aztán még hétfő és kedd éjszaka,de utána 6 napot itthon lesz velünk.Amikor megismerkedtünk,akkor a 15 munkanapjából 13at éjszakázott!!!Beteg volt egy kollégája,és így ment ez hónapokig,én már csak az utolsó 2,5 hónapot töltöttem mellette,mert végre rájöttek,hogy nem ússzák meg újabb csoportvezető nélkül.Azóta csak olyan 5-6 éjszakája van egy hónapban.
hat mi ha megyünk is, ami egyelöre ugy nez ki hogy nem valoszinü akkor is augusztusban tudunk csak, apanak akkor kell kivenni 4 het kötelezö szabit. Szoval nekem csak augusztus lenne. Dehat mivel az sem biztos hogy megyünk, en nem nagyon vagyok mervado. De azert köszi hogy gondoltal ram.
Apát nem kell nagyon noszogatni egy bográcspartiért:):):)
Nálunk nem okozott remegést a hörgőtágító.
Oké!
Én megyek aludni, amíg lehet.
Jó éjt mindenkinek!
Mi is a házassági évfordulónkat ünnepeljük akkor!Már a 3.!!!
Nekünk a 6-7.-e biztos nem jó, ha lehet ne akkorra tervezzünk, mert ott szeretnénk lenni!
Az jó lesz! Süti mindenképp!:)
Jó lenne előre tudni,hogy milyen idő lesz:(
Kik azok akik szivesen jönnének?Beszéljük meg.Esetleg van valakinek valami programja?Akkor az a hétvége kilőve.
Nekünk nincs semmi egyenlőre.
Na látod az lehet:D
Akkor szendvicsparty???+sütiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
3 műszakos? Éjszakai munka után, hogy tud otthon pihenni? Csenge hagyja aludni az Apját?
Hát nem lehet könnyű, én nagyon nehezen viselem, ha éjjelre egyedül maradok, szerencsére nagyon ritkán fordul elő.
További ajánlott fórumok: