Titkos fórum;)-Kedvenc Kismamáimnak;) (beszélgetés)
Valamelyik nap beszéltetek arról,hogy a babák milyen lábbeliben vannak otthon.Luca kinőtte a katicacipőt:((Próbáltam ráadni csúszásgátlós zoknit pár napig,de leszedi magáról:(((
Így a mama finanszírozza a következő puhatalpút egy cseresznyéset.
Nálatok megy a zokni?
Sziasztok!
Dóri-Lucus is volt pöttyös vírustól.
Várj pár napot és ha nem múlik vidd vissza.
Egyébként Luca sem bírja még a tejtermékeket.Én is leálltam a joghurtokkal-pedig a drnő azt mondta mehet a Danonino.2-3x próbálkoztam és minden alkalommal kijöttek rajta a pöttyök-nem sok,de volt rajta.Amint abbahgytuk,elmúltak.Lucának biztos az okozta.
Szép kiscipők, kb, mint a siesta, árban is megegyezőek. Tehát olyan 10-12 ezer egy cipőcske.
De, ha jól tudom az is betétes. Egyszer az ötletben volt egy leértékelt darab, Julcsi csak pár hétig hordta, emlékszem, mert mire odajutottunk, hogy megjött a tavasz, kinőtte.
húsleves :)))
ja igen!
gondolkodtam a cipővel kapcsolatban! a Pediped cipőknek az a hátránya, hogy a bőrtalp miatt nem vízálló. Bár tudom, hogy szakadó esőben úgysem viszi ki senki a gyereket, de még ha nedves az út, így akkor sem lehet
ettől függetlenül lehet megrendelek egyet, mert nagyon tetszik
vki hallott a Superfit cipőkről???
sziasztok amúgy!
mindjárt jön haza az Uram:)) de jó!
kész a húsleve, voltunk játszóházban :)
holnap tanácsadás :S tömegnyomor ...
úgy hirtelen ennyi van velem
csak fürödtem és megnyomtam egy picit,mert rég néztem de azt hittem már "elmúlt",de nem..voltam uh-n,állítólag nem lát követ,de én nem hiszem el a pasinak,majd felmegyek fehérvárra..
kinél lenne a találkozó és hol,ha megkérdezhetem..
és az éjszaka katasztrófa volt,este 11-reggel 6-ig ordítás 10 percenként..kész vagyok mára,de nagyon..
hat ejjel tuti nem öltöztetem tul, mert elve nincs melegebb mint 19-20 fok a szobaban, egy kis alvoruhaban van, es allandoan lerugja a takrot, szoval ez kilöve
a tej egyelöre a gyanus, de valoban akkor mar ki kellett volna jönnie. Bar azt olvastam valahol hogy nem elsöre jön ki hanem 4-5. kajalasra. na de azt is mar meghaladtuk.
remelem hogy tenyleg csak a mostani virusanak az utohatasa.
En is igy döntöttem. .MAr hogy varok meg picit. De ha szerdan is meg ilyen, akkor megyünk. Max hülyenek neznek hogy mar megint ott vagyok. Ha meg több lesz holnapra akkor is megyek.
Ha tejallergiás lenne, akkor a joghurttól is ki kellett volna jönnie.
Van olyan vírus most, aminek utóhatásaként apró piros pöttyök jelennek meg a testen. Atinak is volt egyszer a vírus után. Lehet ez is.
A melegtől is lehetne, ha mondjuk pl. éjszaka túl öltöztetted.
Várj 1-2 napot, de ha nem múlik vidd dokihoz!
:D ez jo. Marmint mindegyötök hozzaszolasa!
csajok, ti mit tenneteka helyemben?
Timnek tegnap ota pici piros, melegkiütesre emlekeztetö pöttyök vannak a pelenkagumirozasnal (has alja, combiresz) illetve a mellkasan, hasan, es a hatan is. De utobbi helyeken halvanyan csak, a pelus alatt elenkebben. Neki születese utan is rengeteg melegkiütese volt, es mindig van valami gondja a börenek. Itt folt, ott folt. Eddig soha nem talaltak nala semmit, igaz ugy isten igazan meg sem vizsgaltak soha mert egy idö utan minden elmult. Mivel az elmult 1,5 hetben mar 2x voltam dokihal egyszer a takony, egyszer a laz miatt. Ma mar csak kis takony van, laz semmi. Ezek a pöttyök azert zavarnak.
Viszont apa szombaton vette egy uj fajta babakajat a hipptöl. zöldsegleves aminek 46%-a fölözött tej volt. Lehet hogy az ütötte ki? /mar evett sajtot parszor, vagy minimalis tejszines kajat, joghurtot de igy tejeset meg nem/ Ha most elmegyek a dokihoz tuti hazaküld azzal hogy varjunk par napot. Ti mit csinalnatok? vagy tenyleg varjak meg 1-2 napot hogy valtozik-e?
äää, kesz vagyo hogy neki mindig van valami börgondja! remelem olyan ragyas lesz tininek is mint en voltam :S
Bár én még csak 32 leszek, de már most is kaptam hasonlót.
Tizenegynéhány évvel ezelőtt még szobánk sem volt, ahová felmehettünk volna. Most már csak a kényelmes ágyban vagyok hajlandó, minden extrémebb megoldást kerülve:))))
Negyvennégy évi házasság után egyik nap figyelmesen végigmustráltam
feleségemet és ezt mondtam neki:
"Szívem, negyvennégy éve csak egy piti kis lakásunk volt, meg egy
olcsó járgányunk, fotelágyon aludtunk és egy arasznyi átmérõjû
fekete-fehér tévét néztünk. De minden éjjel egy huszonöt éves tüzes
csajjal feküdtem le! Most van egy félmillió dolláros házam, egy
negyvenötezer dolláros kocsim, egy csodálatos ágyam és egy
plazmatévém. Ám éjjelente egy hetvenéves nõvel kell ágyba mennem. Azt
hiszem, ez így nem a legigazságosabb..."
Feleségem igen okos asszony, és csak annyit mondott: menjek és
keressek magamnak egy huszonöt éves tüzes csajt. Biztosított arról,
hogy akkor megint egy piti kis lakásban lakom majd, olcsó járgányt
vezetek, fotelágyon alszom és arasznyi képernyõjû fekete-fehér tévét
nézek.
Hát nem csodálatosak ezek az érettebb asszonyok? Orvosnál,
pszichiáternél jobban tudják, hogyan kell megoldást találni a
férfiklímax egyes problémáira...
:DDDDDDD mekkora duma!!!!!!
Bezzeg az én rubensi idomaim ;)))
Sára! A napló bejegyzésedhez csak annyit, hogy biztosra veszem, hogy nem a gyerek az oka annak, hogyha netán 2 ember közt már nincs bizsergés.
Ahogy telnek az évek, a lángoló szerelem, szeretetté válik. A baj a gyerek megszületésével akkor lesz, ha a kapcsolat alapja a szexualitás.
Hasonló véleménnyel vagyok én is.
Először a fejében kell rendet tenni.
Egyébként az én férjem örült a terhességnek, mert előtte inkább "falu rádió" jelzőket kaptam (nem lehetett fogni rajtam semmit:::))
Na az első terhesség óta bőven pótoltam a hiányt, de szerencsére Ő a vénuszi idomokat kedveli. Az Anyaság pedig még szebbé varázsolja a nőt. Na valahogy így kéne felfognia a párodnak is Sára és akkor máris kívánatosabbá válsz a számára.
Én azért még nem vonnék le ilyen messzemenő következtetéseket,hogy az ilyenből lesz a szeretős sztori.Ha őszinte akarok lenni,neki 10 hónap alatt valamennyire felkellett volna dolgoznia a tényt,hogy a tested előbb otthont,majd táplálékot nyújt a gyereketeknek.Az is fura,hogy azt mondtad,hogy azért volt összebújásotok,és sikeres is volt.Miért pont most bújt ez ki belőle? Ennek kellene talán a gyökerét megtalálni..
Megkérdeztem Embert a dologgal kapcsolatban(már csak amiatt is,hogy volt-e neki is ilyenje).Azt mondta,hogy neki tök természetes ez,őt nem zavarta 1 pillanatig sem.De tudja,hogy van férfi aki ebből gondot csinál.Leginkább saját magának,mert ő bonyolítja túl a fejében,a dolgot.
Az én véleményem,hogy elsősorban a saját fejében tegyen rendet.Legyen tisztában azzal,hogy mit szeretne.S ha igaz amit mond,hogy a szeretete,szerelme változatlan,márpedig miért is ne lenne igaz,akkor előbb-utóbb eltünik az a buta képzete,hogy a két dolog összeférhetetlen.
És Te,Sára,még véletlenül se sugallj neki ilyen gondolatokat,hogy az ilyenek keresnek szeretőt.Ne tolj ki magaddal.Bátorítsd,légy kedves,légy olyan amilyen szoktál lenni,de ettől függetlenül azt hiszem,hogy leginkább rajta áll a dolog.
Bocsi ha nyers lettem volna..
igen, az az!
felső sor: nézet-gördítsd le-->azon belül nagyítás és azon belül szintén nagyítás. annyiszor csináld meg, amíg nem áll vissza az oldal a normális méretbe.
Mina is csinált már ilyet.:)
További ajánlott fórumok:
- Titkom Virága.. mindenről ami titkos, és ami nem..avagy traccs))
- Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
- A kis kedvencek titkos élete ingyenes matrica cserebere
- Milyen titkos vágyad van?
- Amikor a nő tart szeretőt és lezárul a titkos hárömszög
- Hogy tudok egy általam indított fórumot titkossá tenni?