Titkos fórum;)-Kedvenc Kismamáimnak;) (beszélgetés)
Ma elutazunk, néha benézek majd.
Mindenkinek szép napokat!
Úgy néz ki rovarcsípés. Állítólag alllergiás reakció következtében elszaporodhat a testen hasonló, mint maga a csípés nyom. Reggelre már 19-t számláltunk, ezért mutattam meg a dokinak.
Úgy látszik az allergia tényleg családi betegség lesz nálunk:(
Sziasztok!!!
Szia Gabb! Jól vagytok???
Adra! Hát, lehet érzékeny rá Ati. Bár tényleg már elég nagy... Na, nagy segítség voltam...
Ati megint kipöttyösödött, fogalmam sincs mitől. 3 a karján, 2 a lábán és 1 a hátán, de már az arcán is kezd alakulni. Nagy piros és a közepe fehér kemény.
Szerintetek?
Semmilyen más tünet nincs. Kapott ma erdei gyümölcs levet, lehet attól?
Halihó!
Nekem anno a gyömbért ajánlották, akár egészben rágcsálni. Egyszer kipróbáltam, de én annyira szarul voltam az elején, hogy semmi sem használt.
Az alvásról ne is beszéljünk..Levi eddig naponta egyszer 11-13 között aludt 1,5 - 2 órát és este 7-fél 8-kor már aludni szokott..de néhány hete kész vagyok tőle,nappal alszik 1,5 órát és este fél 9-kor hajlandó csak elaludni.Nem tudom miért változott meg.Ma pl 40! (tehát délben kelt felpercet aludt,mert dolgozni voltam,nem tudtam vele lenni és ennek ellenére ma is csak fél 9-kor aludt el.Nem értem,szinte nem alszik egész nap és hogy bírja ezt?Hallottam,hogy vannak "kevés alvásigényű" babák,Levi tuti azok közé tartozik..
Szerintem a szűkítőt próbáld ki Némónál.
Sziasztok!
Én is arra gondoltam, hogy lehet komolyabban egyből WC lesz. csak Némó már nem hajlandó pelusba kakilni...
Az igen!
Mi szépen beállni látszunk az egy hosszabb alvásra. Ma 11-ig bírta, azóta alszik. Valaki bunkó, nyomta a dudát az ablak alatt dél körül, arra felébredt, de szerencsére hamar vissza tudtam altatni.
Sziasztok!
Mi még nem próbálkoztunk bilivel, bár van, szintén a kb 1 m2-es WC-be, de egyelőre nem érdekli. A nagy "trón" viszont annál inkább. Szerintem majd ahhoz szoktatom. Van szűkítőnk fellépővel. Julcsi két évesen lett szobatiszta. Egyből mentünk a Wc-re. A bili inkább amolyan jópofa dolog volt:)
Nálunk ez a panelban lehetetlen! Ugyanis 1 M2-es a wc, amiben ugye bent van a WC, és a tartozékok!
Akkor WC-ülőke szűkítővel próbálkozzak??? vagy a fürdőbe?
a babaklubban volt erről szó és azt mondták a védőnők, hogy a bili, az legyen csak a wc-ben és ne máshol. Ne üljön tv-nézés közben rajta, vagy ne játszzon...
én nem tudom, mi mindig a wc-be megyünk, ha kaki van.
További ajánlott fórumok:
- Titkom Virága.. mindenről ami titkos, és ami nem..avagy traccs))
- Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
- A kis kedvencek titkos élete ingyenes matrica cserebere
- Milyen titkos vágyad van?
- Amikor a nő tart szeretőt és lezárul a titkos hárömszög
- Hogy tudok egy általam indított fórumot titkossá tenni?