Titkos fórum;)-Kedvenc Kismamáimnak;) (beszélgetés)
Nincs párnánk, de már kipróbáltuk, nem jött be. Se a kicsi, se a lapos, se a toll..:))))
Az éjjeleink így sem változtak:(
nalunk Timo mar tavaly megkapta az influenza ellenit, es most kapta az ismetlöt. Nem tudom hogy anelkül mennyiszer lett volna beteg ugyhogy nem tudom megitelni.
Nekem akinek van azt mondta segitett. en nem vagyok beoltva, es nem is leszek valoszinü, majd max nyugdijasan. Eddig jol birom. Neki is csak azert adtam be mert gondoltam meg kics, es nem kene hogy nagyon lebetegedjen. Bar tudom, kell az immunrendszer fejlödesehez a betegseg...
Zizi!
Nem Zoliban kételkedtem, hogy jól lát-e:))))
Patkányra gondoltam, az a jó nagy. Na attól én is írtózom. Elkaptátok már a vadat?:)
Kell egy macska!
Sziasztok!
Judit! Képzeld tegnap sikerült nálunk a 3 óra alvás, ráadásul már megint nyomja 11 óta:)))
Este meddig bírta Némó?
Tényleg! Megnéztem én is, hogy itt vagy/voltál!
Hogy vagytok? Csenge? Apával kapcsolat?
Eszter!
Mi történt Veled?
olyan régen hallottam felőled...
kérek széééééééépen meghívót :)
remélem kapok!
Én is szeretnék egyet!:)Mármint meghívót!:)
Ha lehet!...:)
köszi. akkor sikerült....
letitkositottam, csak meghivottaknak lehet olvasni. Akit tovabbra is erdekel küldjön egy email cimet es küldök meghivot. De nem akarom hogy össze-vissza akarki olvashassa.
Nem....az ellen sem!!!
Én életemben egyszer adattam be magamnak....soha még olyan beteg nem voltam,mint azon a télen!!!
Én azt gondolom,hogy aki egészséges,és az immunrendszere is elég erős,az le tudja küzdeni oltás nélkül is betegséget!
De ez csak az én véleményem.....nem gondolkodunk egyformán!
Szia!
Tegnap nem tudtam. Megnézem most is.
Ezenkívül sztem túl van lihegve a dolog!
A "sima" influenza sokkal több szövődménnyel jár!
De én is beijedtem először.....pont azért,mert a csapból is ez folyik!:(
Na, asszem' ezek után megmagyarázom apának, hogy miért nem kérünk az oltásból. Apa minden szart beadatna a Némónak! De ha ezt elolvassa, lehet neki is megváltozik a véleménye.
először gondoltam rátok, hogy megkérdezlek, kell-e, de Zita megszerette, így marad Rozsdi.
De valszeg lesz még ilyen rozsdi cica, mert az apuka itt a Domináns hím, a mi Cicánk meg vele "qrválkodik" mindig. :D
Évi!Nagyon szép Rozsdi cicátok!
Olyan,mint Tibi volt:(
Zita párnán alszik. Nem akartam, de mindig elszedi tőlem, így ő is kapott. Persze szigorúan csak nagyon puhát, ami épp csak picikét emelkedik.
Oltást én nem adatom be. Alig járunk valahova, remélem nem kapjuk be sehonnan.Kopp-kopp-kopp
Szerintem nem adatom be az oltást,még nem tudom.
Párna nincs,nem is akarok még jó darabig.Így a legjobb a kis gerincüknek.No meg haon párnán feküdni kicsit kellemetlen:D
További ajánlott fórumok:
- Titkom Virága.. mindenről ami titkos, és ami nem..avagy traccs))
- Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
- A kis kedvencek titkos élete ingyenes matrica cserebere
- Milyen titkos vágyad van?
- Amikor a nő tart szeretőt és lezárul a titkos hárömszög
- Hogy tudok egy általam indított fórumot titkossá tenni?