Titkos fórum;)-Kedvenc Kismamáimnak;) (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekünk valamilyen tex-es csizmánk van, és szuper. 1800 Ft-éer vettem a teszen, alig használtan. És nem csúszkál, nagyon kényelmes, Némó imádja. Ja, két tépőzáras.
Zizi!
A mi csizmák pediped tépőzáras és az is le-lecsúszik, ha ül :)
fűzős lenne az igazi
köszönöm a gólyákat lányok!
már hamarabb szerettünk volna babát, de én azt gondoltam, nekem már sosem lesz peteérésem xD
Naaaaaaaaaaaaaa!Micsoda fejlemények!
Akkor hajrá:)
Mindjárt küldök egy gólyát:)
Évi még elolvastam a bejegyzésedet és eszembe jutott egy történet.
Zoli valamelyik nap egy fickónál szerelt.Zoli tüsszögött egyet és hozzá tette,hogy reméli nem a H1N1-et kapta el.Megszólalt a férfi(református lelkész)
-Az én fiam is elkapta több barátjával együtt és szövődmény nélkül átvészelte,pontosan úgy,mint egy sima influenzát.
Zoli egy nap megfordul akár 10 házban is és akkor mennyi emberrel találkozik napközben?Ő is beteg volt.Nagyon is.Influenza szerű tünetei voltak.Vért nem vettek tőle-így nem tudjuk hogy a sertésinfluenza volt e.Sőt Anyu is influenzás volt-de a doki azt mondta sima indluenza.De honnét tudja,mikor ugyanolyan tünetekkel jár?
Nahh szóval nem kap mindenki tüdővérzést,csak ezt akartam kihozni az egészből.
amúgy jó sokat írtatok :)
mi babaprojektelünk ;)
még csak a harmadik ciklusom indult el most, de már tervezünk. legalább most sok összebújás lesz a hónapban, mert apa szeretne kistesót :)
pontosan ezért nem szabad a kismaamáknak beadatni!
és hogyha tojásallergiás a baba? nem tudhatjuk, de lehet és akkor nagyobb bajt csinálunk az oltással...
azt hiszem csajok en is fekszem, mert a kis boxbajnokomnak nem tetszik ahogy ülök. Csak nekem meg mashogy nem kenyelmes, szoval irany a vizszintes.
legyetek jok, jo ejt
Eszek.Most!Nem vagyok normális...
Lelépett mindenki?
Na tényleg lépek!
Jó volt fórumozni végre! Jó éjt!
Ajaj:))))
Zártintézet kilátásban???
(csak viccelek)
További ajánlott fórumok:
- Titkom Virága.. mindenről ami titkos, és ami nem..avagy traccs))
- Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
- A kis kedvencek titkos élete ingyenes matrica cserebere
- Milyen titkos vágyad van?
- Amikor a nő tart szeretőt és lezárul a titkos hárömszög
- Hogy tudok egy általam indított fórumot titkossá tenni?