Titeket nem zavar, hogy egyeseknek "hosszabb" párkapcsolatok jutnak? (beszélgetés)
Ne ítélkezz elsőre. Bár lehet, hogy igazad van, hisz a mai 28 évesek még nem igazán nyugszanak le. Ilyenkor élik még igazán, utoljára ki magukat. De lehet, emberünk korán érik...én, ha egyébként szeretem, minden másban egyet értünk és jó vele, adnék még egy esélyt. 1/2-1 évet. A változtatásra. Akkor nem vesztegetett el a fórum indító sok időt. Viszont ha nem változik, nem veszi figyelembe a másikat akkor igen, lapát. Akkor nem vesztett semmit, azt az 1 évet max. vagy kevesebbet.
Bár annak oka van, hogy egy 28 éves fiatalember nem akarja a párját ide-oda elvinni....ezért javasoltam a fórumindítónak, hogy kezdeményezzen ő!
Na, most elolvasva; azt hiszem értelek.
Teljesen mindegy, mióta vagytok együtt, nektek nem lesznek nagy közös élményeitek.
Ez egy önző f.......p , és ráadásul téved: mert még nem élte ki magát, csak most pihenőn van.
Egyszer majd megint elindul, de nem veled!
Én nem tudom, javasoltam-e valakinek már ilyet, de most azt mondom : hagyd el, jön más, akivel egy hullámhosszon lesztek! :))
Lehet, amikor elmentetek arra a néhány helyre, akkor is húzta a pof .ját.
Ez lehetne "anekdota alap" sok sok fotóval:)
Sok sikert!
Na ezeket amiket leírtál szépen mondd el neki, és teddd hozzá, hogy neked szükséged van VELE szerzett élményekre. Vagy állj elő valami kész tervvel, legyen az bármi, de vedd figyelembe az érdeklődési körét, mentalitását, habitusát. Tálald úgy mintha neki szeretnél örömöt okozni.
Esetleg szervezz meglepi utazást, csak pakolj össze és ülj be vele a kocsiba /fel a repülőre, ne mondj semmit csak ha odaaértetek a célhoz. Mondjuk nem lesz a közeljövőben valami ünnepe? Arra pont jó lenne!
Na, ez nagyon megnyugtató.D
Szóval még 11 évig nyugi? :(
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfi a párkapcsolatban
- A nagyon szép barátnőimnek hosszabb ideje nem alakul ki párkapcsolat
- Szerintetek hosszabb ideje ellaposodott párkapcsolat még menthető?Vagy az újdonság varázsa semmivel nem pótolható?