Ti találkoznátok vele? (beszélgetés)
Szerintem ha nem tagadná, hogy lett volna köztük valami, akkor sem lenne semmi értelme találkozni vele.
Egyáltalán az is hülyeség volt, hogy megkerested, és felvetted vele a kapcsolatot. Eszembe nem jutott és nem jutna ilyesmit csinálni.
Meg ez a ki-hogy-viselkedett régen téma már csak azért is rizikós, mivel nem voltál ott, nem láttad, hogy tényleg úgy történt-e, ahogy azt bármelyik fél is állítja...
Tudom, nekem ilyen hozzáállással világítótoronyban kellene dolgoznom egyedül, valahol a világ végén, de ez van.
Nem kell bízni senkiben... legalábbis nem rögtön... szolgáljon rá, aztán oké.
Ez meg annyira gusztustalan és szánalmas, hogy leszólod. Lehet, hogy törpe stb, de sokkal többet ér emberileg, mint te. Nem ismerlek, de biztos vagyok most már benne.
És mindenki a saját szájával hazudik. A pasid is, te meg benyalod a heves véreddel.
El kellene gondolkodnod magadon.
Hát úgy vettem észre a csajon mintha barátkozni akarna velem... sajnos a csaj törpe növésű is igy hát szerintem nem sok barátja lehet szegénynek :/
Hát szerinte nyomulós volt.. de apasim elmondása szerint azért volt nyomulós vele mert a csaj alig akarta vele a sexet egy héten párszor..én meg hevesebb vérű vagyok és velem állitólag ezért nem olyan nyomulós mint ahogy vele volt.
Egyrészt mert senkinek semmi köze hozzá.
Én már nem írnék neki semmit a helyedben, de még annyit sem, hogy "hello". Jobb ezt az egészet elfelejteni...
Azért ez az először letagadom, aztán inkább üljünk be egy kávéra és legyünk országos barátnők nekem már eleve gyanús.
Bár alapjáraton paranoiás vagyok, de na... én nem nyitogatnám a pofonládát.
Nézd, szerintem hagyd, nem érdemes ezzel foglalkozni. Bízz az ösztöneidben, és ha úgy érzed, valami gebasz van a gyerekkel, akkor valószínűleg úgy is van. Tapasztalat.
Ideig-óráig képesek vagyunk lek*ssoltatni a belő hangunkat, de aztán borul a bili mindig...
Ebből sajnos nagyobb bajod is lehet, mint gondolnád... annyi elmebeteg van, nehogy épp Te is megbolygass egyet!
De igen!A lányt zaklattad!
Én szóba sem áltam volna veled.És jobban tennéd ha ezt befejeznéd,nem találkoznál vele.Nevetséges leszel.De lehet h a pasid már most is nevet.Mert nyeregben van,mivel látja h milyen fontos neked.
"és rá irtam neten,hogy te jártál az exemmel...meg ilyesmi."
Most akkor ki kinek az exe vagy mi van? De most komolyan, mit várnál ettől az egésztől??
Nem rég voltam hasonló helyzetben, amikor egy állítólagos "élettárs" elkezdett hívogatni meg zaklatni mindenkit (hol facén, hol telefonon), aki valaha is szóba állt a kiszemeltjével, faggatta őket (tiszta elmebeteg!!!), hogy ki milyen kapcsolatban van az állítólagos párjával, meg ilyenek.
Szerintem ezt hagyd abba, mert csak magadat járatod le!
Vagy nem bízol a pasiban, vagy mi???
Tényleg nem értem.
Hülyét kapnék, ha egy nő "rámírkálna".
Minek írtál neki egyáltalán?
Mi lenne, ha nem lenne facebook?
További ajánlott fórumok:
- Szeretők!...akikkel csak napközben találkoznak-titokban...
- Attól még szeret, hogy azt mondja, nem akar velem hétfőig találkozni?
- Miért akar a lány találkozni velem?
- Miért ködösít? Miért nem írja, hogy bocs, nem akarok veled találkozni?
- Nem tudom elmondjam-e neki, hogy szeretnék vele találkozni!
- Nem akarok már vele találkozni. Pár éve ismerjük már...