Ti szoktatok turiba járni? Használt rucikat venni? (beszélgetés)
Szia!
Köszi! :-)
Persze :)
Járnak a gazdagok is :)
Kínai:bemegyek,mit látok?Agyon fodrozott,virágmintás,műszálas,szó szerint rongyot!Annál különb ronggyal takarítok,mint ott azok!:S
zokni,cipő,bugyi,esernyő-belefér--fogyóeszköz!
ide járok...érdemes elmenni, mert szoktak lenni jó dolgok...én egyedül utálok menni...általában párom kisér el...
Ezt korábban csak azért gondoltam, mert ismerek egy-két embert, ill. a véleményüket.
A kínaiakat én sem szeretem!
Szoktam turkálni gyakran...néha találok jó dolgokat.
Hádába járok...vagy kis pici eldugott turikba...
A Háda nagyon jó, de meg kell nézni a többit is a városban, mert még az is lehet, hogy ami másnak nem tetszik neked be fog jönni.
Egyébként a napokban turkáltam egy fekete zakót 1.600Ft-ért, anno a Marks and Spencerben 19.900Ft volt ugyanez, nagyon tetszett, csak sajnáltam rá ennyi pénzt. Ráadásként találtam egy kapucnis, csíkos polót 530Ft-ért, eredeti címke benne 8 fontról, az kb.4200Ft-ról.
Fehérneműt, fürdőruhát, cipőt én sem veszek a turiban. Nagy táska bolond vagyok, de abból meg még nem találtam olyat ami tetszett volna.
Plüss állatok nálunk is vannak, nagyon jól jön ki az áruk.
Szia!
Én is kimosok mindent először, még az újat is.
Tök jó, hogy plüssök is vannak!
Testalkatomnak köszönhetöen csak ott kapok magamra nőies ruhát megfizethető áron mert a moletti butikok horror áron adnak egy egyszerű felsőt is.
Szóval igen sokat turizom imádom hogy kiélhetem a vadászszenvedélyem és már sokszor vittem haza eredeti bolti címkével ellátott ruhát ami még soha senkin nem volt:) A legjobb az egészben pedig az hogy ezek a ruhák nem jönnek veled szemben minden 2.-ik nőn az utcán:)
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek, használtátok már a dermarollert?
- Szólánc - ('oly ritkán használt) ö-ő, ü-ű betűkkel
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Régóta van jogsim, ám nem használtam eddig ki. Lehet újra oktatóhoz járni, hogy frissítsem a tudásom?
- Ceglédiek akik járnak az Angol használt turiba..tapasztalatok..egyéb hozzászólások..
- Kecskeméten hol tudok /melyik turiban/ használt gyerek és felnőtt ruhát eladni?