Ti nem féltek az öregedéstől? Örök fiatalság? (beszélgetés)
2. pontot választanám. Tökéletes lenne!
Amúgy nem a szépségem elvesztésétől félek, hanem inkább az egészségi állapotom, erőnlétem és épeszűségem csökkenése miatt. 40 felett kezdett el aggasztani.
1-valóság,ami tökéletes
2-Lopott idő-film
3-Benjamin Button - film
Túl sok filmet nézel, ami addig nem baj amíg nem kezdesz vizionálni..
Nem az öregedéstől kell félni, hanem attól, ha fiatalkorodban nem éltél teljes életet, mint a többiek. Nem játszottál másokkal, nem haverkodtál, nem csajoztál, nem buliztál, nem szórakoztál velük egy csomót, nem habzsoltad az életet. Ehelyett csak a négy fal között, magányosan tengetted az életed reggeltől hajnalig csak a netet bújva.
Ettől bizony jobban kellene félned.
Tegyük fel 3 opció közül választhatnátok:
1: Öregedés marad ugyanígy, majd halál.
2: Belőnétek egy adott kort (pl 22 éves) és megmaradnátok ebben a korban örökre, nincs se nem öregedés, se nem fiatalodás.
3: Fiatalodás, tehát évek múltával egyre fiatalodnátok.
Melyiket választanátok a 3 közül?
Nem zavar, hogy öregszem.
Durván őszülök, kezdek ráncos lenni. Ez az élet rendje.
Nem akarok fiatal maradni.
Mivel a halál vár rám, el akarok jutni odáig, hogy akarjam is!
mint a Benjamin Button
ijesztő film volt
Nem tudom, ti hogy vagytok fele, de én nagyon félek az öregedéstől. Ha lenne örök fiatalság széruma, tuti meginnám. Ti nem?
Ráncos leszek, hullik majd a hajam, mindenféle betegségek, reuma, cukorbetegség, szívproblémák, idegrendszeri betegségek, törnek a csontjaim, ízületi problémák, demencia stb.... És a szépségem is elveszik. Nem leszek olyan szép és szexi, mint amilyen fiatalon voltam.. Ez nagyon aggasztó....
Jó lenne, ha lenne valami szer, ami teljesen leállítja az öregedést. Mondjuk tizenéves koromig, utána nem öregednék. Mondjuk 18-19 éves maradnék örökre. Az csúcs lenne szerintem. Ti hány évesek maradnátok?
További ajánlott fórumok:
- Szépség, egészség és fiatalság - a táplálékkiegészítőkkel
- Miért utálja a fiatalság az idősebb korosztályt?
- Hogy dolgozzátok fel az öregedést?
- Milyen 40évesen megérezni az elmúló fiatalságot?
- Félünk az öregedéstől? Ki hogy éli meg az idő múlását....
- Ha létezne az örök fiatalság elixírje tuti meginnám.. 🤔🤔...