Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ti mit tennétek? Megalázó? fórum

Ti mit tennétek? Megalázó? (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7
49. zoledi (válaszként erre: 45. - Farika)
2010. ápr. 16. 11:23

Én sem akartalak megbántani!!! :D Látod, mennyit jelent a hangsúly!!! :D

Igazad van neked is egyébként! Nehéz ehhez így hozzászólni, és persze pár mondatból sokféleképpen gondolkodunk.

Szerintem nagyon nehéz olyan témákban segítséget adni, ahol érzelmekről van szó.

Pl. az hogy hogyan kell sütni a rétest, hát bumm... ezerféle recept, amelyik tetszik kipróbálom, DE, érzelmeknél... szerintem ebben igazán jó tanácsot senki nem tud adni, mert nem ismerjük csak a tényeket. véleményt pedig csak a tények alapján mond mindenki. Ez viszont nem biztos, hogy mindig célravezető!

48. eleveneszter (válaszként erre: 47. - Puritan)
2010. ápr. 16. 11:20
:-)Ez is egy megoldás.
47. puritan (válaszként erre: 46. - Eleveneszter)
2010. ápr. 16. 11:18

Jaaa.

Nos kimerítő műszaki tanácsot adnék neki, a rádiókészülékek hangerőszabályzó gombjának használatát illetően. Ennél tovább nem érdekelne a téma, bár valószínűleg a pasi sem.

Akkor is így gondolnám, ha nem C kosaras melltartót hordanék.

46. eleveneszter (válaszként erre: 44. - Puritan)
2010. ápr. 16. 11:14

A lényeg, hogy a pasas vezeti a buszt , hallgatja a rádiót, tankcsapda megy, ezt hallják az utasok, és C- s melltartójuk van (jaj semmi bajom amúgy a c-s melltartójú lányokkal)és figyelik, gondolom vigyorognak, a pasas észrevszi, hogy tetszik nekik a zene és felhív telefonon az alábbi mondattal: " tankcsapda szól, és itt repkednek a c-kasaras melltartók, hogy vegyem feljebb ( a hangerőt)"

gonodlom erre gondoltál

45. Farika (válaszként erre: 38. - Zoledi)
2010. ápr. 16. 11:11
félre ne értsd, nem akartalak bántani, és amúgy is az a lényege ezeknek a fórumoknak, hogy minél több ember véleményét meghalgassuk...........csak annyira felkavaró érzés volt azt látni, hogy "nem szeret".
2010. ápr. 16. 11:10
Bocsánat, de én ebből a hogy vegyem feljebb tartalmú hozzászólásból egy kukkot sem értek, mit jelent?
43. eleveneszter (válaszként erre: 39. - Caffi)
2010. ápr. 16. 11:09
Ez az , hogy pluszba jönnek ezek a dolgok, ezért is olyan nehéz. Hisz minden alkalommal , mikor elmegy dolgozni hatalmas lehet a kísértés. Így aztán nő legyen a talpán aki tud igazán bízni!
2010. ápr. 16. 11:07

Ami tuti, hogy beszélnem kell vele, mert bármilyen is a kapcsolatunk ezt szerintem senki nem tűrné el, lehet, hogy csak hülyéskedni akar, bár akkor a buszon forgolódást - sunyi nézelődést nem értem. Dehát tulajdonképpen én nem hiszem hogy tennék olyat ami őt zavarja és ráadásul tudom is, hogy zavarja, hiszen nem azért élünk együtt , hogy bántsuk egymást. Ha igazán szeret akkor talán megérti és hajlandó kicsit másképp alakítani a dolgokat. Ez nem egy olyan szokás amit ha ő elhagyna bármilyen módon is sérülne.

Szerintem a lényeg, hogy NE BÁNTSUK egymást. Hibásnak abban érzem magam, hogy eddig nem szóltam emiatt.

Olyan mintha kezdenék tisztábban látni:-)

41. Mia87 (válaszként erre: 36. - Eleveneszter)
2010. ápr. 16. 11:05
így van.
40. globus (válaszként erre: 28. - Eleveneszter)
2010. ápr. 16. 11:04
Tényleg ezt kell tenned, és finoman megértetni vele, hogy hosszú távon ezt nehezen tolerálod. Ha nem fogja fel, keressen mást. Meglátod, használni fog!
39. caffi
2010. ápr. 16. 11:03

Szia!Hát így kívül álló ként,nehéz megmondani h mit csinálj....

Max csak le tudom írni azt amit látok itt körülöttem....

Nos valamiért népszerűek a buszsofőrök,még ha nem is jó pasi....én látom h itt a helyi járaton a tinik,képesek több kört is utazni,csak h elől a sofőr kabinjánál állhassanak és tetszelegjenek a sofőrnek:D

Sajna ezek a tinik nem foglalkoznak avval h otthon azt a férfit várja haza a feleség,és a gyerek/gyerekek...

Elég nehéz lestrapált anyaként felvenni a harcot,a "hibátlan" tinikkel:(

Ehez a férfinek kell a sarkára állni....és elutasítani ezeket a közeledéseket....már ha akarja.....de gondolom legyezgeti a hiúságát:(

Ülj le beszélj vele....h ezt rossz neked hallani....hozz fel példát h h esne neki fordított esetben....

38. zoledi (válaszként erre: 37. - Farika)
2010. ápr. 16. 11:02
biztos rossz érzés ezt hallani, de szerintem itt mindenki a leírtak alapján mond véleményt, ami ugye nem szentírás! A topic indítójának kell eldöntenie, mi az ami igaz lehet rájuk!
37. Farika (válaszként erre: 29. - C5e4f82e3f)
2010. ápr. 16. 11:00
Szerrintem azt hogy ez az igazság" kicsit húzós lenne megállapítani két mondatból! Nem ismerjük sem a pasit, sem az e.esztert, a kapcsolatukat meg főleg nem! Ez bizti Neked is fájna!
36. eleveneszter (válaszként erre: 35. - Globus)
2010. ápr. 16. 10:57
39 évesen már ideje lenne felnőni...Vagy megszokok, vagy megszökök.
35. globus
2010. ápr. 16. 10:55
Nem biztos, hogy érdemes mellre szívni, amit mond, de számomra úgy tűnik, a párodnak még nem igazán nőtt be a feje lágya :) Haveri körben simán elmegy az ilyesmi.
34. eleveneszter (válaszként erre: 32. - Zoledi)
2010. ápr. 16. 10:55

Dehogy haragszom, hisz pont a véleményetekre vagyok kíváncsi. Nem tudtam, hogy én vagyok túlérzékeny vagy ő tapintatlan. Beszélek vele!Lesz ami lesz.

Köszi a segítséget amúgy mindenkinek!

33. eleveneszter (válaszként erre: 30. - Zoledi)
2010. ápr. 16. 10:53
Tehát akkor nem én vagyok a furcsa.Legalább ez megnyugtató. Biztos amúgy én sem vagyok tökéletes, de soha nem aláznám meg sehogy sem nyíltan, sem négyszemközt.
32. zoledi (válaszként erre: 29. - C5e4f82e3f)
2010. ápr. 16. 10:52

lehet, hogy megharagszol, de ez szerintem is így van! Ha szeret a párod, akkor téged kell hogy bámuljon.

keress olyan férfit, akit nem azon kapsz a buszon ülve, hogy mást bámul sandán, hanem azt veszed észre a szemed sarkából, hogy téged néz egyfolytában, és látszik a szerelem a szemében!

Hidd el! ez neked is óriási önbizalmat ad, és olyan büszke leszel magadra, a párodra, és a szerelmetekre!

31. eleveneszter (válaszként erre: 29. - C5e4f82e3f)
2010. ápr. 16. 10:52
Hm. Majd kiderül, ha kinyitom a szám és megkérdezem tőle, hogy mit tenne fordított helyzetben, bár erre az a válasz fog születni, hogy őt nem zavarná. Vagy mondjuk ki is próbálhatnám. De én nem tudom ezt megtenni vele!
30. zoledi
2010. ápr. 16. 10:49

Hát én biztos nem viselném el, hogy másokat nézzen, főleg ilyen sunyi módon.

Az én párom is észreveszi a szép lányokat, de nálunk ez kb. így néz ki:

Meglát valakit! Meglök, vagy szólít! Nézd! Szerintem tök szép az a lány! Nem?? vagy Tök jó alakja van, Szerinted?

És akkor mondom, hogy szerintem is, vagy ami épp a véleményem. Attól hogy engem szeret, lehet véleménye másokról is, sőt lehet más is szép, vegye is észre, azért van a szeme. DE!!! Én még sosem kaptam azon a páromat, hogy mást nőt bámulna mikor ott vagyok mellette. Soha nem hozna szerintem ilyen kellemetlen helyzetbe, meg szerintem ez a szereteten is múlik! Akit szeretek, arra úgy nézek, mint egy Istennőre, és észre sem veszem, hogy körülöttem mi van... Én ezt várom el!

2010. ápr. 16. 10:49
Téged nem szeret ez az ember, csak kihasznál. Más nök sokkal jobban tetszenek neki. Sajnálom, de ez az igazság, sose leszel neki elég!
28. eleveneszter (válaszként erre: 27. - Farika)
2010. ápr. 16. 10:48
Lehet, de én tényleg szeretem, nem kell, hogy féltékeny legyek ahhoz, hogy ezt érezzem iránta. Mindenesetre úgy látom le kell, hogy üljek vele őszintén beszélni.
27. Farika (válaszként erre: 15. - Eleveneszter)
2010. ápr. 16. 10:45
Lehet pnot az a célja, hogy féltékennyé tegyen?!
2010. ápr. 16. 10:41
Bocs nem önbizelma van hanem önbizalma és nem avgyok, hanem vagyok:-)
25. eleveneszter (válaszként erre: 24. - D560948772)
2010. ápr. 16. 10:39
Hát lehet. Neki egyébként van önbizelma, illetve azt hiszem tudja, hogy hol kell kezelnie magát. Persze ő állítja , hogy engem szeret, de tök zavaró, hogy mondjuk ülünk a buszon, néz egy nőt, mikor ott vagyok mellette, ami nem baj, ehhez már hozzászoktam, csak annyira sunyin csinálja...megpróbálja úgy hogy ne lássam..pedig nem avgyok állat. Ami szép az szép, meg vakságot nem fogadott, csak legalább ne legyen sunyi, meg ne hencegjen. ennyi..akkor béke lesz:-)
24. d560948772 (válaszként erre: 21. - Eleveneszter)
2010. ápr. 16. 10:35

... az, hogy mi úgy gondoljuk, hogy éreztetjük a párunkkal, hogy szeretjük, közel se biztos, hogy úgy jön le.

Persze nemtom mi a gond nálatok, nekem abból a piciből, amit írtál, ez jött le.... tévedhetek! ;)

23. Mia87 (válaszként erre: 22. - Eleveneszter)
2010. ápr. 16. 10:35
;)
22. eleveneszter (válaszként erre: 20. - Mia87)
2010. ápr. 16. 10:34
köszi, megnyugtat:-)
21. eleveneszter (válaszként erre: 18. - D560948772)
2010. ápr. 16. 10:33
Sajnos most nem dolgozom, amúgy egy hatalmas call-centerben voltam nemisolyanrég még ügyfélszolis.Hogy lehet kisebbségi komplexusa, hiszen éreztetem vele hogy szeretem.
20. Mia87 (válaszként erre: 19. - Eleveneszter)
2010. ápr. 16. 10:33
ha ez megnyugtat, engem baromira zavarna akkor is, ha csak viccből mondaná. nekem van humorom, de ezt én nem találom viccesnek...
1 2 3 4 5 6 7

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.