Ti mit tennétek? Megalázó? (beszélgetés)
Én sem akartalak megbántani!!! :D Látod, mennyit jelent a hangsúly!!! :D
Igazad van neked is egyébként! Nehéz ehhez így hozzászólni, és persze pár mondatból sokféleképpen gondolkodunk.
Szerintem nagyon nehéz olyan témákban segítséget adni, ahol érzelmekről van szó.
Pl. az hogy hogyan kell sütni a rétest, hát bumm... ezerféle recept, amelyik tetszik kipróbálom, DE, érzelmeknél... szerintem ebben igazán jó tanácsot senki nem tud adni, mert nem ismerjük csak a tényeket. véleményt pedig csak a tények alapján mond mindenki. Ez viszont nem biztos, hogy mindig célravezető!
Jaaa.
Nos kimerítő műszaki tanácsot adnék neki, a rádiókészülékek hangerőszabályzó gombjának használatát illetően. Ennél tovább nem érdekelne a téma, bár valószínűleg a pasi sem.
Akkor is így gondolnám, ha nem C kosaras melltartót hordanék.
A lényeg, hogy a pasas vezeti a buszt , hallgatja a rádiót, tankcsapda megy, ezt hallják az utasok, és C- s melltartójuk van (jaj semmi bajom amúgy a c-s melltartójú lányokkal)és figyelik, gondolom vigyorognak, a pasas észrevszi, hogy tetszik nekik a zene és felhív telefonon az alábbi mondattal: " tankcsapda szól, és itt repkednek a c-kasaras melltartók, hogy vegyem feljebb ( a hangerőt)"
gonodlom erre gondoltál
Ami tuti, hogy beszélnem kell vele, mert bármilyen is a kapcsolatunk ezt szerintem senki nem tűrné el, lehet, hogy csak hülyéskedni akar, bár akkor a buszon forgolódást - sunyi nézelődést nem értem. Dehát tulajdonképpen én nem hiszem hogy tennék olyat ami őt zavarja és ráadásul tudom is, hogy zavarja, hiszen nem azért élünk együtt , hogy bántsuk egymást. Ha igazán szeret akkor talán megérti és hajlandó kicsit másképp alakítani a dolgokat. Ez nem egy olyan szokás amit ha ő elhagyna bármilyen módon is sérülne.
Szerintem a lényeg, hogy NE BÁNTSUK egymást. Hibásnak abban érzem magam, hogy eddig nem szóltam emiatt.
Olyan mintha kezdenék tisztábban látni:-)
Szia!Hát így kívül álló ként,nehéz megmondani h mit csinálj....
Max csak le tudom írni azt amit látok itt körülöttem....
Nos valamiért népszerűek a buszsofőrök,még ha nem is jó pasi....én látom h itt a helyi járaton a tinik,képesek több kört is utazni,csak h elől a sofőr kabinjánál állhassanak és tetszelegjenek a sofőrnek:D
Sajna ezek a tinik nem foglalkoznak avval h otthon azt a férfit várja haza a feleség,és a gyerek/gyerekek...
Elég nehéz lestrapált anyaként felvenni a harcot,a "hibátlan" tinikkel:(
Ehez a férfinek kell a sarkára állni....és elutasítani ezeket a közeledéseket....már ha akarja.....de gondolom legyezgeti a hiúságát:(
Ülj le beszélj vele....h ezt rossz neked hallani....hozz fel példát h h esne neki fordított esetben....
Dehogy haragszom, hisz pont a véleményetekre vagyok kíváncsi. Nem tudtam, hogy én vagyok túlérzékeny vagy ő tapintatlan. Beszélek vele!Lesz ami lesz.
Köszi a segítséget amúgy mindenkinek!
lehet, hogy megharagszol, de ez szerintem is így van! Ha szeret a párod, akkor téged kell hogy bámuljon.
keress olyan férfit, akit nem azon kapsz a buszon ülve, hogy mást bámul sandán, hanem azt veszed észre a szemed sarkából, hogy téged néz egyfolytában, és látszik a szerelem a szemében!
Hidd el! ez neked is óriási önbizalmat ad, és olyan büszke leszel magadra, a párodra, és a szerelmetekre!
Hát én biztos nem viselném el, hogy másokat nézzen, főleg ilyen sunyi módon.
Az én párom is észreveszi a szép lányokat, de nálunk ez kb. így néz ki:
Meglát valakit! Meglök, vagy szólít! Nézd! Szerintem tök szép az a lány! Nem?? vagy Tök jó alakja van, Szerinted?
És akkor mondom, hogy szerintem is, vagy ami épp a véleményem. Attól hogy engem szeret, lehet véleménye másokról is, sőt lehet más is szép, vegye is észre, azért van a szeme. DE!!! Én még sosem kaptam azon a páromat, hogy mást nőt bámulna mikor ott vagyok mellette. Soha nem hozna szerintem ilyen kellemetlen helyzetbe, meg szerintem ez a szereteten is múlik! Akit szeretek, arra úgy nézek, mint egy Istennőre, és észre sem veszem, hogy körülöttem mi van... Én ezt várom el!
... az, hogy mi úgy gondoljuk, hogy éreztetjük a párunkkal, hogy szeretjük, közel se biztos, hogy úgy jön le.
Persze nemtom mi a gond nálatok, nekem abból a piciből, amit írtál, ez jött le.... tévedhetek! ;)