Ti hogy viselitek, ha a párotok flörtöl más csajokkal? (beszélgetés)
ha pasikkal is poénkodós akkor alapból ilyen, probálj meg te is vicces kedves lenni vele hátha akkor többet lesz veled, ha morcos vagy eleve kerülni fog ott
és igy a különbség sem lenne olyan feltünő a családnak a kettőtők viselkedésében
végülis amig veled megy haza, addig nincs nagy baj:))
Picit megacélozod a lelked, és menni fog. :)
Hát igen, szerintem utána lehet, másképp látná a dolgokat.
Amúgy ha a fiúkkal is hasonló, jópofizik, stb, akkor lehet, túl nagy a megfelelési kényszere.
Szerintem azt kellene csinálnod, hogy megbeszélni pár fiúismerősöddel, hogy egy buli, összejövetel alkalmával menjenek oda hozzád, és kezdjenek el flörtölgetni veled, (tesztképpen) (egymás után) miközben ott van a párod is...
Megnézném, mi lenne a reakciója...
nem lehet hogy nem is flörtölget, hanem csak gyárilag ilyen kedves mindenkivel?
pasikkal hogy viselkedik?
Szija,
hát szerintem is elég megalázó, ha a jelenlétedben flörtöl más lányokkal.
Alapjában véve szerintem a ffiak szeretnek flörtölgetni, ez legyezgeti a hiúságukat, gondolom,- bár, szerintem minden nőnek is jólesik, ha szépeket mondanak nekik.
Viszont ha ez túlmegy egy határon, akkor az már a másik számára megalázó, és kínos, főleg, ha azt az ő jelenlétében teszik.
És szerinted tovább is megy(menne) a flörtölésnél, vagy "csak" ebben éli ki a "vadászösztönét"?
Egy 28 éves 3 gyerekes apának már be kéne nőnie a fejelágyának!
Keményítsd meg a szíved és ne sajnáld!
Hát nem egy fer játékos a párod.
Ő féltékeny,de te tűrj el mindent?
Valahogy pedig büntetni kellene:)))
Ha a szép szó nem használ, (márpedig ezt írtad), akkor én is elkezdenék flörtölgetni más pasikkal.
Lehet, hogy rájönne, hogy nem is olyan kellemes éezés megalázottnak lenni!
Egy időben nagyon féltékeny voltam,mostmár ezen túlléptem,"csak"az idegesít,hogy a párom állandóan flörtöl a csajokkal.Akkor is,ha együtt megyünk társaságba...stb.Azt mondja,hogy mint mindenki,ő is szeret tetszeni másoknak.Ez ok,de rohadt megalázó,ha flörtöl valakivel,engem meg a "kiszemelt"sajnálkozva néz!!!Mondom neki,hogy ez nagyon zavar,de aztán ő akad ki,merthogy szerinte betegesen féltékeny vagyok!
Ki van hasonló helyzetben és meddig lehet elviselni a flörtölgetéseit?
További ajánlott fórumok:
- Ti mennyi pénzből éltek havonta és hogyan viselitek az esetleges pénzügyi nehézségeket?
- 17 hetes kismamák hogy vagytok? Hogy viselitek ezt a meleget? Picurka mocorog már?
- Hosszú téli esték.. Hogy viselitek ezt a téli depressziós időszakot?
- Hogy viselitek a járvány miatti otthonlétet?
- Hogy viselitek a munkanélküliséget?
- Ti hogyan viselitek, ha párotok megnéz más csajokat?