The Voice (beszélgetés)
Sziasztok!
A műsorvezető pasiról mit lehet tudni, ki ő? Nekem totál ismeretlen...
Veres Mónika riport (a cím csalóka):
[link]
Szerintem is. Nem túl szimpatikus a nyilatkozata meg a viselkedése, de a tartalmával egyetértek. Sokkal teltebb és szebb hangja van, mint Annának. Annáé fakó, és az üvöltözést alapból utálom. Nikánál is meg az összes többinél. Énekelni, nem ordibálni!
Ennél a párbajnál is a külalak döntött meg Nikáéknál is.
Őket hallottam énekelni, mert az első néhány párt még láttuk.
Úgy tapasztaltam, talán Marianna a jobb képességű, de Anna a sokoldalúbb..
Előbbi is megérdemelte volna a tovább jutást.
szerintem meg éppen Marianna volt a jobb, morogtam is, hogy Anna ment tovább
Marainna előadásából a hangtömegen kívül az adög is hiányzott, ami az Amy Winehouse-dal előadásában megvolt. Szerintem nem kellene mindenáron ráerőszakolni a női versenyzőkre a tűsarkat, a cicomát. Rúzsa Magdi egy egyszerű farmer-póló kombóban, mezítláb Európa egyik kedvencévé tudott válni ESC szinten.
Egyetértek, Mónika nagyon ott volt, ráadásul nagyobb hangtömeggel, mit Adrienn, aki már szét volt esve egy kicsit.
Veres Mónika koncertvideó: [link]
A mezőny egyik legnagyobb hangja és előadója kétséget kizáróan. Engem csak az angol kiejtése zavar egy kicsit, tanulhatna az amerikai countryénekesektől kiejtést.
Nekem is nagyon tetszett és szimpatikus is, de továbbra is Nádor Dávid a szívem csücske (vagy közepe)...:)
Nekem egyik sem tetszett igazán. Üvöltsük le a másikat...
Na pont akartam is írni, ő is úgy fog járni. Hiába tolják, rengeteg embernek nem szimpi a személyisége. Nők amúgy is sokkal kisebb eséllyel indulnak ilyen versenyeken. Na meg van egy alap női féltékenység, sokan nem bírják a jó nőket, és azért Nika jól néz ki. Aki csajok eddig nyertek ilyen versenyen, nem tartoztak a hú, de dögös kategóriába.
huh.., tudom ez nem faktor fórum.., de lesz most itt is duett. Zámbó gyerek mit fog alkotni??
azt annak a szőke hajú nőnek mondta szerintem, aki régebben énekelt mások helyett.
én direkt megnéztem ma a vak fellépését Adriennek, és bizony Malek nem fordult meg. :-)
no de most kezdődik az X:-) lehúzhatják a voice után.., de esküszöm már én is azért drukkolok, hogy a zámbó gyerek bent maradjon még:-)) a voice után nagyon égő lesz a reteknek. De szerintem ma kiejtik, tuti! Úgyhogy nagyon kiváncsi vagyok...
Egyébként engem a Dal-ban fogott meg,az a nóta teljesen eurovizios volt minden tekintetben ...monjuk jól be is égtünk a CD.-el...
így van, összehasonlíthatatlan a kettő
egyik profi, sokat próbált énekesnő, a másik hobbista
Adélka más lap..ő bizonytalanul énekel,azért Móni baromira jó...
Pontosan. És ahogy Adélkával is:)
Én úgy emlékszem, hogy Andi megfordult, de azt mondta Adriennek, hogy ő nem tudna neki már mit tanítani, és jobban jár, ha máshoz megy. MIvel hogy kolleganők voltak sokáig
Nekem szimpatikus Móni ,egyáltalán nem nagyképű..nem tudom miért mondjátok...Adrienn bekáfolva,kiégve nem jutott tovább...
Adrienn nem választhatta volna Malekot:-) Adrennre csak Misi fordult meg, és szinte a produkciója végén, az utolsó pillanatban nyomott Caramel is. Szóval, ha Andika annyira felháborodott, akkor fordult volna meg...
Bár nagyon erölködött mindkét lány,és néha már-már zajos volt az egész,ettől függetlenül szuperek voltak..Nekem Mónika jobban tetszett,és Misinek is igaza volt..Andi nagyon zokon vette a döntést..De ha ann Adrienn őt választotta volna,akkor bent maradthatott volna..ilyen az élet..nem lehet egy nap két énekversenyt nyerni...és Adrienn sem lesz még ettől kevesebb..
Nekem is ellenszenves,de nem tudom miért.Úgy vagyok vele,mint Muri Enikővel.
Nikával én is így vagyok.
Bár sohasem bírtam Fehér Adriennt, de amit Malek mondott, egyetértek. Neki ott a szív, Nika csak eljátssza. Az egész nő úgy ahogy van, ellenszenves.
Ő az egyik kedvencem, nagyon szimpatikus,olyan egyszerűséget, tisztaságot sugároz.
Ezen a felvételen is olyan alázattal énekel,miközben egyeseknek be nem áll a szája.
[link]
én is nagyon várom :-)
Csak azért tippelem, mert ez a fiú egyszerűen elvarázsolja az embert.., és néztem több fórumon is, hogy ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül.., azt gondolnám, hogy annyira szimpatikus, ahogy írod jólelkű, hogy egyszerűen imádni fogják az emberek, és elrepítik a döntőig.
amúgy tényleg nagyon jók vannak a műsorban, nehéz lesz dönteni, de ha már beindul a szavazás, akkor többnyire úgyis a szimptátia fog dönteni (egy ilyen erős mezőnyben)
Persze helyes is,de nekem a lelke tetszik..nagyon kedves,olyan jóságos ez a srác,és romantikus..nagyon ritka a mai huszonéveseknél ez a jellem..
na azt,hogy ki fog nyerni még nem tudnám most megtippelni..
van egy srác(talán Szabi)aki nagyon de nagyon nem szimpi,viszont veszett jól énekel,és a csajok közül az összes duci lány hangját imádom..:)pl,Beatrixnál az a Toni Braxton feldolgozás nem megy ki a fejemből,jobban tetszik,mint az eredeti..
Nos,én végignézem a műsort,és már várom a következő pénteket..:)
És milyen helyes! :-D.
A szerénysége, a hangja, a kisugárzása és az elképesztő jóképűsége.., így egyben! nagyon ritka.
Szerintem ő nyeri meg.
Szurkolok a földimnek!:)
[link]
ez a srác olyan kedves,romantikus,remélem nem fogja elrontani ez a zenei világ..
nem azt mondtam, hogy ocsmány módon kiszórták, de szerintem az ellenfele sokkal nagyobb eséllyel indult, mert eleve olyan dalt kaptak ahol ő dominált. Nekem az volt sz érzésem, hogy Somló mindenképpen a csajszit akarta. De lehet az is, hogy nem bírta Olivért.., ezt végül is nem tudhatjuk.., azért a mesterek már megismerkedtek az előadókkal, biztosan van olyan közöttük aki nem annyira szimpatikus nekik. Szerintem a döntésnél ez is számít. Hogy ebben az esetben így volt-e azt nyilván nem tudhatom, de én akkor is igazságtalannak éreztem a dalválasztást, hiszen ebben a számban nem is nagyon kellett énekelnie, inkább csak aláfestően dúdolgatnia.
További ajánlott fórumok: