The Voice (beszélgetés)
tényleg! tisztára:-)
Tudom ez ízlés kérdése, nekem sajnos nagyon tetszik. Annyira magas, hogy olyan mintha hamis lenne.., persze tudom, hogy nem az, de nekem akkor sem jön be.
Ha már nagyon magas, akkor akkor legyen olyannyira, mint mondjuk a Vitas nevű orosz popsztárnak. Bár ő énekel mély hangokat is, meg olyan kellemesen érdekesek a számai. Az nekem pl. tetszik.
nekem sokkal de sokkal jobban tetszik mint az x. Többnyire én is azokat juttattam volna tovább akiket a mesterek, kivéve Dávidot, nekem Blanka előadása sokkal jobban tetszett. De lehet azért is mert nekem egyszerűen nem jön be az ilyen herélt ff hang. Mező Misiben nagyon kellemeset csalódtam. Az első adásnál még hülyét kaptam a megnyílvánulásaitól, de aztán egyre szimpibb lett, mostanra meg már eljutottam oda, hogy őt kedvelem a legjobban. Utána Caramellt. Viszont somló és Malek nagyon nem jön be. Somló olyan, mintha végig unná a műsort.., és nagyon látszik rajta, hogy ha valakit preferál, akkor igazságtalanul nagyobb előnyt ad kezébe. Az Olivérnek ritka szép hangja van, mégsem kapott ebben a dalban esélyt megmutatni. Hogy lehet ilyen igazságtalanul dalt választani?? Malek Andi lesz az akit utálni fogok :-) Azon túl, hogy tegnap úgy volt sminkelve mint egy boszorkány.., úgy is viselkedett. Iszonyatosan mesterkélt, és szerintem nagyon rosszindulatú (biztos vagyok benne, hogy ez a későbbiek során egyre nyilvánvalóbb lesz) Elképesztő hisztit vágott le tegnap amikor Misi a Nikát juttatta tovább, hogy beszélt már Misivel?? Milyen lenézően, nagyképűen? Misi nagyon intelligensen reagálta le.
Az utolsó produkció tényleg szívbemarkoló volt. Ciki, nem ciki, én megkönnyeztem:-) szerintem Misi jól döntött, egyébként a riportban mondta, hogy nem csak azért választotta Dénest, hogy Szilvit megóvja, hanem azért mert szerinte Dénes jobb (nem ezzel a szavakkal, csak már nem emlékszem pontosan). Ezzel én is egyetértek. Az a pasi.., azon túl, hogy elképesztően jóképű, olyan hangja van, hogy az valami fenomenális. Egyébként a youtubon vannak fent tőle amatőr előadások, meg felvételek. Eszméletlen jó!
Néztem egy darabig az elején ezt a párbajt, de nem tudom igazán megkedvelni a műsort, azt hiszem, végleg kiszállok belőle.
Jut eszembe erről az "import tehetségkutatóról", hogy nem minden arany, ami fénylik..
nincs manóhangja, csak túl magas volt neki ez a dal.
majd más dalban meghallod.
UGYEEEE???? Nem is értem a kalapot, van haja is rendesen. Kalapban kicsit Szergej bohócra hasonlított, anélkül viszont nagyon karizmatikus pasi. Az meg meg csak jó, hogy mellé kellemes hangja van.
Szép előadás volt kettőjüké.
Vastagnál a tesói voltak a vendégek
Muri Enikő vendége volt Szirota Dzsenifer
Én sem szeretem a technikai sportokat ezen kívül.
Ezt úgy szerettem meg, hogy hatalmas felhajtás volt az első magyar nagydíj előtt, még 1986-ban és kíváncsi voltam a futamra.
Megnéztem és azóta is nézem a versenyeket.
Remélem :-)
Főleg akkor, ha csodával határos módon Alonso megnyeri a világbajnokságot.