The Voice (beszélgetés)
csernust is szeretem! :) olvastam az összes könyvét.
mácsait személyesen is ismerem. :)
Jaj, félreértés ne essék, én sohasem a testét nézem egy pasinak. Se tv-ben, se élőben. Engem az arca kell, hogy megfogjon, aztán a nézése. És Pál Dénes igazi szép férfi.
Csernus pedig olyan rosszfiús
Nekem Mácsai valahogy nem jön be. Annál inkább Dr. Csernus:) de persze csak plátóiak. Ha szembe jönnének az utcán, megijednék tőlük:)
:D nekem ilyenkor azt szoktam mondani a párom...látom engem sem a testemért szeretsz :D
Csak hogy tisztázzuk :D én se tennék ajánlatot :D pont ennyi idős a fiam :)))
sztem h. dávid is szép pasi lesz, ha megnő. :D
szia! (régen jártam erre, de sokszor olvaslak titeket). nálunk a mácsaival van ugyanez. :))) a férjem már viccet csinál belőle, de akkor is imádom! :) neki is több haja van, mint a férjemnek. pál dénes is szép.
Hogy egy kicsit én is beszálljak a Pál Dénes szépsége vitába, elmesélem, hogy mikor énekelt és mikor utána beszéltek vele, a végén azt vettem észre, hogy ránéztem a férjemre, és mereven bámult, mosolyogva. Rögtön vágtam, hogy mi lehetett. Valószínűleg csorgott a nyálam:))) megkérdeztem, mi van. Annyit mondott, hogy "szeretlek"
aztán pár perc múlva közölte, hogy nem érti, miért tetszik ő nekem, mert akárhány pasit imádok a tv-ben, egyik sem hasonlít rá:) először is, mindnek van haja:)
http ://www.youtube.com/watch?v=saOLwiKq7fM
A dal előtt a nő konferálását ajánlom figyelmetekbe, már díjakat is nyert :-)
egye fene, a 76-os sem volt annyira rossz, a férjemet legalábbis akkor hozta a gólya:)
http ://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_374135&feature=iv&src_vid=Glx8J9124Vg&v=gPfz4EfOzNk
Érdemes elolvasni a hozzászólásokat is!
A kis Henderson Dávid is aranyos nagyon, és hősies volt, hogy fellógatva is el tudta énekelni a dalt. :) De azért az előző adásban talán erősebb volt a mezőny. Kíváncsi vagyok, Nikát bent tartják-e az utolsó négyre. Ha egy mester nyerni akar, akar jobb, ha fiatal férfit visz, úgymint Pál Dénes, Henderson Dávid, Nádor Dávid, na és Somlótól nem marad senki, ő viheti Szécsi Sacit, mondjuk.
[link]
Hát pedig Garou aztán tényleg jó pasi, 40 éves, és ez a szám is király.
Azt kell mondjam, az eredetit megnézve, hogy Dénes elég kis semmilyen volt hozzá képest. Pedig szerintem is cuki, és igen, főleg a szeme, az ilyen szem volt mindig is a gyengém. No de ne legyünk pedofilek. :)
Dénes kiejtése viszont rosszabb volt, mint Stone angolja, alig értettem belőle pár szót, pedig jobban tudok franciául, mint angolul.
Szerintem egy férfi nem annyira kompetens ennek a kérdésnek az eldöntésében...:)
A szépség relatív, én az arcát szépnek látom.
Őőőőő, én H. Dávid számáról beszéltem, Backstreet Boys...
ez igaz, a szomorú ábrázata, csontos arca éppn férfimodellnek való, mert elég karakteres, nem egy babyface
nekem inkább az jutott róla eszembe, hogy klasszul sminkelhető, öltöztethető, ruhatervezők és fotósok álma.
páromat kérdezem, szerinte jóképű-e? Azt mondja, egyáltalán nem, sőt, egy kicsit őt Krisz Rudira emlékezteti
igen, ugyanarról :)
de mondom, én semmi dögös férfiast nem látok benne. én nem fogok neki ajánlatot tenni így kapuzárás előtt se :DDD
:OO
ugyanarról beszélünk????????
tipikus modellalkat, szabályos arc, alakítható külső.
szerintem egyáltalán nem szép, de még csak nem is jóképű
További ajánlott fórumok: