The Voice (beszélgetés)
nem tudják más vonalra állítani, csakis erre a franciás melankolikus stílus lehet járható út szerintem.
Majd megkeresik Vladimir Cosmát és frankó dalokat ír neki :)
Hú, és a koncertjei!! micsoda tömegek! simán elmennék egyre már csak azért is :)
Nem hiszem, hogy marad ez a vonal. Tudják, hogy ez itt nem jönne be, az angol vagy magyar nyelvű dalok országában :) jó volt kuriózumnak, hogy biztosan meneteljenek tovább.
És nincs gond a spanyol vonallal....csak mi a nagyon giccses részét kapjuk :D bár Dávid nem volt az :D csak egy mély lelkű latin szerető :))
Nekem a Nádor Dávid egy nyeszlett pasi :D
akadnak ilyen dalok, csak nem Magyarországon...
Nagy kár lenne Nádor Dávidból spanyol szívtiprót csinálni, nálunk ez a Luis Miguel-vonal nem igazán ismert (én nagyon kedvelem sok dalát, mert zseniális szerzemények)
Mindenkinek joga van a véleményéhez, nyugodtan írjátok le. :) Én simán leírom akkor is, ha senki nem ért egyet. :) Dénesnek lágy a hangja, Garou-é meg karcos, ízlés dolga, kinek melyik tetszik.
Azért akadnak ilyen dalok bőven. :) Lehet, hogy őt a francia vonalra állítják majd rá, ahogy Nádor Dávidot a spanyolra. Persze elég nagy különbség, hogy ugye NDávid tud spanyolul, Dénes meg... Na de mindegy, mert Mo-on úgyis elég kevés ember tud franciául. :) (Ahogy spanyolul is.) Viszont NDávidot kiütik a versenyből, ha tényleg ez az irány marad neki, mert nálunk nincs akkora tábora a latin vonalnak szerintem - aztán lehet, hogy tévedek, mindenesetre engem ki lehet kergetni vele a világból (ahogy Caramelt is, legalábbis úgy emlékszem, ezt mondta, mélyen egyet is értettem - vag az Mező Misi volt?), ki is szerettem N Dávidból, pedig eleinte ő volt a kedvencem.
Nekem is csak nem mertem eddig írni :D
Remélem tudnak,mert nekem nagyon bejön a hangja :D és ez a mostani amit énekelt jól állt neki, és nem is volt olyan istentelen mély mint az eddigiek.
igaz, de akkor is jobban szólt volna.
Dénes mélyebben énekelte, mint az eredeti előadó, nagyon mély a hangfekvése, ezért továbbra is szkeptikus vagyok, milyen dalok állnak majd jól neki, tudnak-e majd neki valókat szerzni.
És nekem Dénes hangja jobban bejön. Szerintem szebb.
Lehet nem ezt a számot hallgatom, de a pasit egy élő felvételen. Nem rossz. De jó lesz Dénes is :D de a pasinak szebb a franciája az tuti XDXDXD
Meghallgatom már én is az eredetit.
Hát igen, de klasszikus zenészekkel megdobni az amúgy is kuriózum élő zenekart már talán túl nagy luxus lett volna egy szám miatt. Bár mostanában egyre több számban ülnek be vonósok kíséretnek.
Na de ne Garou-hoz hasonlítsuk ezt a kis aranyos Dénest, hanem a többi versenyzőhöz, akiknél nagyjából még így is jobb volt. ;) Vagy hasonlítsuk a többieket is az eredetihez. :)
Fiatal Robert Redford? :D de Delon se rossz :D
Hozzáhallgattam Dénes előadását, rájöttem, mi még a baj:
elég vérszegényre lett hangszerelve.
AZ eredetiben a nagyzenekar igazán sokat dob a dalon, attól lesz katartikus. Itt meg olyan semmilyen a zenei alap.
Én most hallgattam meg ezt az eredeti dalt, tényleg klasszisokkal erőteljesebb Garou hangja, előadásmódja, dinamikája. Sokkal jobban kinyílik a dal, mint Dénesnél.
De tudjuk be a fiú hiányosságait fiatal korának.
Brutál ütős ez a szám az ő előadásában. De ha nem állítja mellé az ember, akkor Dénes is elég jó. :)
vajon akkor is fogjuk tárgyalni a dolgokat? :))))
Na igen, van még rá 20 éve.:)
Ugye? :)
mondjuk lehet dénes hangja is beérik mire 40 lesz:)
Bevallom, én erről a fickóról még nem is hallottam, de most meghallgattam és elképesztő hangja van, tényleg ehhez képest nagyon gyengécske volt Dénes produkciója.
Úgy rémlik, valamelyik versenyzőnél mondták, hogy vele is találkozunk akkor jövő héten a legjobb 16 között.
Azért én is elmennék szétnézni oda, bármennyire is nem bírom őket...:)
A felsorolásból kihagytam a fiatal Alain Delont, szerintem a leggyönyörűbb férfi volt a világon.:)
igaz lehet, akkor valószíynű, jövő héten még bontják a csapatot s csak azután eresztik össze a teljes mezőnyt. 16 dal tényleg nagyon sok még egy adásban
Akárhogy számolom, annyi egyszerűen nem férhet bele időben. Most is alig fért be éjfélig a 12, pedig nem nyújtották úgy el a végén a szavazatok ismertetését, mint az x-ben, hanem gyorsan lezavarták, meg a döntéseket is. Sőt most még extra produkció sem volt.
Jaja, mert úúúgy belenézett szépen a kamerába, hogy az csak na! :P
További ajánlott fórumok: