Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Tetszik a párom fia, a párom már inkább csak barát fórum

Tetszik a párom fia, a párom már inkább csak barát (beszélgetés)

1 2 3 4 5
11. andi6020 (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 19. 17:59

Logikus.

Vagy veszi a jeleket, és a töke ki van vele, hogy az apja nője rámozdult.

jan. 19. 17:59
Másrészt a páromat már láttam pucéron és meg is fogtam neki. És ez is olyan érdekes, mert utána meg a fiának fognám meg?! Meg nem nagyon akarnám ezt elengedni, hogy többet ne láthassam pucéron a páromat mert már megszoktam, hogy így élünk...
jan. 19. 17:55
Kerül engem, ezért valószínűleg tetszem neki!
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Andi6020)
jan. 19. 17:54

egyrészt mert feltűnően kerül engem.

Másrészt pedig nem tudom hogy tetszem e neki, de elgondoltam, hogy mi lenne ha...

7. andi6020 (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 19. 17:52

Szerinted fura lenne?

Amúgy miből gondolod, hogy a fiú is akar veled párkapcsolatot? A szivecskézésből?

jan. 19. 17:48
Csak a párom nem tudom, fel tudná ezt dolgozni érzelmileg vagy inkább lazán fogná fel és örülne neki...
jan. 19. 17:47
Ne aggódj, családban maradna...-)
jan. 19. 17:47
Mármint az nem lenne fura, ha mi összejönnénk, és együtt mennénk látogatni apát, meg ilyesmi?
jan. 19. 17:43
őt...
jan. 19. 17:43
Ja meg nagyon apás a gyerek, nagyon szeretik egymást szóval nem fogja elkerülni őt.
jan. 19. 17:39

Sziasztok! A párom sokkal idősebb nálam, 25 év van közöttünk nagyon fiatal voltam mikor összejöttünk... Azóta nem is igazán a párom már hivatalosan inkább olyan apa figura az életembe, nem szexelünk, de együtt éltünk sok éven át és ahogy öregszik egyre több gondja van és gondoskodnom kell róla. Na most hát ez alatt a sok év alatt rájöttem, hogy megtetszett nekem a fia, aki korban sokkal jobban hozzám illik. Egy nagyon jó kiállású, jó személyiségű fiatal srác. Mindig csak kerülgetjük egymást, érzem, hogy elkerül engem, vagy ha ott vagyok nem tud mit mondani nekem, viszont üzeneten párszor már szivezezte az üzenetemet, de ennyi. Igazából én is kerülöm őt, és én se tudok mit mondani meg oldott lenni ha a közelembe van.

Na most ez egy elég bonyolult helyzet szerinted össze szabadna jönnünk?

Értelmes válaszokat...

1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook