Tetszik a párom fia, a párom már inkább csak barát (beszélgetés)
Logikus.
Vagy veszi a jeleket, és a töke ki van vele, hogy az apja nője rámozdult.
egyrészt mert feltűnően kerül engem.
Másrészt pedig nem tudom hogy tetszem e neki, de elgondoltam, hogy mi lenne ha...
Szerinted fura lenne?
Amúgy miből gondolod, hogy a fiú is akar veled párkapcsolatot? A szivecskézésből?
Sziasztok! A párom sokkal idősebb nálam, 25 év van közöttünk nagyon fiatal voltam mikor összejöttünk... Azóta nem is igazán a párom már hivatalosan inkább olyan apa figura az életembe, nem szexelünk, de együtt éltünk sok éven át és ahogy öregszik egyre több gondja van és gondoskodnom kell róla. Na most hát ez alatt a sok év alatt rájöttem, hogy megtetszett nekem a fia, aki korban sokkal jobban hozzám illik. Egy nagyon jó kiállású, jó személyiségű fiatal srác. Mindig csak kerülgetjük egymást, érzem, hogy elkerül engem, vagy ha ott vagyok nem tud mit mondani nekem, viszont üzeneten párszor már szivezezte az üzenetemet, de ennyi. Igazából én is kerülöm őt, és én se tudok mit mondani meg oldott lenni ha a közelembe van.
Na most ez egy elég bonyolult helyzet szerinted össze szabadna jönnünk?
Értelmes válaszokat...
További ajánlott fórumok:
- Tetszik egy pasi, akinek barátnője van... mit tegyek?
- Van olyan köztetek, akinek a párja egyik barátja tetszik, és egy kicsit többet érez mint kellene?
- Mit tegyek, ha látom, hogy a páromnak tetszik egy másik lány a baráti körünkből?
- Anyukák közti barátság-ha nem tetszik ahogy viselkedik?
- Elmondhatom a munkahelyi barátnőmnek, hogy ki tetszik nekem?
- Tetszik a kollégám, de van párom akivel.....