Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Tetovált csajok ide! fórum

Tetovált csajok ide! (beszélgetés)

A fórumhoz képgaléria tartozik: tetoválások képei
❮❮ ... 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 ... ❯❯
2010. dec. 26. 08:54

Sziasztok!

Megvan a tetkóm. :)

Piszokul fájt... :P Egyszer majdnem beájultam. :)))

Képet majd csak januárban tudok feltenni. :)

Boldog karácsonyt kívánok nektek! ♥♥♥♥

1003. anzi (válaszként erre: 1002. - Bucóka20)
2010. dec. 24. 21:10

Gratulálok a tetkódhoz és ahhoz, hogy ilyen bátor voltál :D!

Békés, Boldog Karácsonyt Kívánok mindenkinek! :)

1002. Bucóka20
2010. dec. 24. 11:24

Nah lányok!fiúk készen van életem első tetoválása.:D Nagyon izgultam,de megérte.Csak ennyit tudok mondani,h megérte.Volt ahol borzalmasan fájt és azt mondtam h nem bírom tovább,de amikor már nagyon szenvedtem,akkor mondogattam magamnak,h én akartam és h ne nyávogjak..stb!:D

Ha valaki kíváncsi lesz rá,akkor írjon és teszek fel róla képet.Tettem már am,csak az a titkos naplómba van.

És még 1x köszönöm a bátorító szvakat!

Bolodog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!:)

2010. dec. 23. 23:06

Juhú, írt a tetováló!! :) Januárban valamikor menni fogok, áááá. :)))))

Bal váll, színes sellő, vízi háttérrel. :))) Szerelmes vagyok és nagyon boldog! :)

Kellemes ünnepeket nektek és tetoválásban gazdag új évet, ha nem jönnék addig! :)

1000. Akinom-rock (válaszként erre: 995. - Mothertiger)
2010. dec. 22. 19:32
Köszönöm! Remélem még ennél is többet sikerül beszereznem. :)
2010. dec. 20. 15:04

Igazán nincs mit. Én mindig azt szoktam mondani, hogy nagyobb a félelem, mint a fájdalom. Tegnap pocira tetováltam egy nagyon vékony lánynak, és meg se nyikkant. Nagyon jól viselte, pedig lehet, hogy jómagam is hisztiztem volna. :)

Sok sikert!

998. Bucóka20 (válaszként erre: 997. - Mothertiger)
2010. dec. 20. 15:01

:) Nah ez megnyugtat.

Olyan vagyok mint egy hisztis pi..a,de nem is a fájdalom részétől félek (annyira) hanem attól h rosszul leszek és abba kell hagyni.

Ezt a krémet szerintem beszerzem gyorsan,de előtte rákérdezek...h nem e baj?!

Köszi szépen.:)

2010. dec. 20. 13:52

Van a tetoválós naplómban egy srác, akinek az oldalára egy szöveget tetováltam. Neki is be volt kenve, és egyáltalán nem érzett semmit.

Nem tudom, lehet, hogy csak én dumálom be magamnak, de nekem úgy jött le, mintha nem úgy venné a bőr a festéket. Tényleg nem tudom, lehet, hogy egyszerűen csak hüe vagyok.:)))

Amikor csajokat tetováltam, szinte sosem fordult még elő, hogy elájultak volna, maximum kicsit lemegy a cukruk, és szédelegnek. Ezt megelőzendő viszel egy kis csokit, de hátra tetováltatni nem olyan vészes. A fiúk ájulósabbak voltak, legalábbis ahogyan pályafutásom évei során megtapasztaltam. Nem egyet kellett már fellocsolni. :)

A lányok a "tökösebbek" ezen a téren, több lányt tetováltam már szerintem, mint fiút. :)

996. Bucóka20 (válaszként erre: 994. - Mothertiger)
2010. dec. 20. 13:43

És ez mennyire hatásos?:)

Most nézem,h nem egy olcsó krém.(természetesen a cél érdekébe mindent):P

Majd megkérdezem a tetováló pasit,h őt zavarná e?

Te miért nem szereted?

Tudom,h te tetoválsz...Neked volt már olyan,h valaki elájult?:D:S

995. mothertiger (válaszként erre: 991. - Akinom-rock)
2010. dec. 20. 13:34
Nagyon szépek a tetkóid!
994. mothertiger (válaszként erre: 993. - Bucóka20)
2010. dec. 20. 13:32

Annyira nem vészes. Ha nagyon parázol, vegyél EMLA nevű érzéstelenítő krémet. De számolj azzal, hogy ezt nem minden tetováló szereti. Mármint ha be vagy kenve Emlával. Én a magam részéről utálom. :)

Sok szerencsét, és gondolj arra, hogy istennő leszel, ha kibírod! :)

993. Bucóka20 (válaszként erre: 987. - Anzi)
2010. dec. 19. 11:06

Szia!

Köszi a választ.:) Persze azt tudom h egyénfüggő a fájdalom mértéke,talán csak egy kis visszaigazolást akartam,h nem "halálos".:D

És az is igaz,h én akartam..ezért bírnom kell.Még van 4 napom h eldöntsem,h biztos h a lapockám közé akarom e vagy a lapockámra?!Úgy hallotam,h lapockán annyira nem fáj.Ez igaz?Bár,ha nem a középre tetetném,akkor már nem is lenne az "igazi".:)

992. Akinom-rock (válaszként erre: 991. - Akinom-rock)
2010. dec. 18. 18:58
Még annyit, hogy a delfin nincs befejezve, mert nem bírta a bőröm és sajna beteg is vagyok, így nem mindig tudom díszíttetni a bőröm. :(
2010. dec. 18. 18:51

Felraktam az adatlapomra őket: a rózsa készült először, utána a delfin (amiből majd egy szép nap ugye egész hátas lesz) majd a virágok (az is majd még fog bővülni :) .

Rózsa mellnél van, delfin lapockán és a virágok a jobb vállamat díszítik. :)

990. Akinom-rock (válaszként erre: 989. - Anzi)
2010. dec. 18. 18:39
Oké, kitanulmányozom és rakom is. :)
989. anzi (válaszként erre: 988. - Akinom-rock)
2010. dec. 18. 17:15

Tegyél fel képet róluk légy szíves! :)

Szeretnénk látni őket!

:)

2010. dec. 18. 17:12

Sziasztok!

Én is tetovált vagyok.

Jelenleg 3 darabbal rendelkezem (jó tenyérnyiek), színesek és még nagyon sokat szeretnék. :) (rózsák, delfin, virágok)

Hamarosan lesz új tetoválásom (sellő vízi háttérrel), bár most van egy kis kavarodás, de remélem minden helyre jön és a vállamon díszeleg majd a szépség.

Fő álmom, hogy a hátam tele legyen, az egész vízi tájkép lesz, plusz a két karom is szeretném tele, meg még egyebek. Remélem nem leszek ezért kinézve, én tényleg mániákus vagyok. :D

Fájdalomról annyit, hogy nekem főleg a vége volt már kellemetlen, az elején egész jól bírtam. :)

987. anzi (válaszként erre: 986. - Bucóka20)
2010. dec. 18. 17:05

Szia,

gartula a majdani tetkódhoz :), az, hogy mennyire fáj az egyéni érzékenységtől is függ így nehéz erre válaszolni.

Amikor a hasamat tetoválta a tetováló azt mondta, hogy ritka aki ilyen jól tűri, általában nem bírják ki, hogy ne húzzák be pl reflexből a hasukat, de én semmi ilyet nem csináltam :D, viszont a derekam az annyira fájt, hogy kész voltam, de én annál sem mozdultam meg, mert akármennyire is fáj ÉN akartam, tehát nem fogok ott nyávogni, mert tök égő szerintem és nem arra kell koncentrálnia a mesternek, hogy te mit nyavíkolsz hanem a mintára és a munkára :)!

Gondolj valami másra közben és ne hagyd, hogy a fájdalom uraljon téged, ez a te tested a te elméddel irányítva!

Ja és amúgy meg a szülés 100000000000000 -szor fájalmasabb és azt is kibírjuk :)!

2010. dec. 18. 08:04

Sziasztok!

Régi álmom válik dec. 24.-én valóra,a két lapockám közé "kapok" egy kb 15-20cm-es tetoválást.:)

Még egyetlen tetoválásom sincs,csak a szemöldököm van kitetoválva:D(persze az más)...de érdekelne,h mennyire fájdalmas azon a területen?Én szuperérzékeny vagyok sajnos,szó szerint nyávogok...de ki kell bírnom.:) Fájdalom enyhításáre tanácsolnátok valamit?:) Remélem elájulni nem fogok...:D a tetoválós srác azt mondta h kibírom. 2 részletbe foglya megcsinálni,mert az írást külön csinálja.

Előre is köszi a választ!:)

2010. dec. 17. 22:19
Már alig várom! :)
984. anzi (válaszként erre: 983. - Mothertiger)
2010. dec. 17. 22:08
Szuper!+ kari ajándék :D!
2010. dec. 17. 21:53
Ha minden jól megy, jövő héten mehetek!:)
982. anzi (válaszként erre: 981. - Mothertiger)
2010. dec. 16. 19:46
Hajrá te :), nagyon várom már a képeket :)
2010. dec. 15. 21:05

Reggel megyek, a Főnöknek van csilliárd mintája, abból csak tán találok valamit... :)

De már megint hívott, és sürgetett hogy menjek! Azt mondta, ahányat kérek, nekem bármennyit megcsinál! :) ♥

Asszem szénné varratom magam... :D

980. anzi (válaszként erre: 979. - Mothertiger)
2010. dec. 15. 19:36

:) ez jó, hogy a mintád még nincs meg, de az időpontod már igen :D!

Hajrá te!

2010. dec. 14. 17:09

HURRÁÁÁÁ!

Felhívott a Mesterem, és ELVÁLLALJA A TETOVÁLÁSOMAT! Előreláthatólag a hetekben kerül kivitelezésre a dolog. :)

Ja, megmértem a lábam, és a kész mintát 50-55 centiben képzeltem el. Ha összesz@rom magam, akkor is MEGLESZ!!!!

Ööö...Igaz, hogy még nincs mintám, de ami késik, nem múlik. :)

2010. dec. 14. 08:41
Tetkóm van (a bokámon).Pillangó-nagyon szeretem.Egy baj van, hogy a volt férjemmel együtt választottuk-aki a tetoválást csinálta rögtön mondta,hogy én válasszak mert a tetkó marad a férj meg esetleg megy-biztos sejtett valamit!!!!!!mindegy az új páromat nem zavarja nekem meg a pillangó a mindenem.
2010. dec. 12. 10:42

Ja, amúgy a minta az egy megtört szív volt, amely előtt egy szalag húzódott. A szalagba volt írva a hölgy négy gyermekének kezdőbetűje. Ennek okát nem részletezném, ha nem gond... :)

Az a lényeg, hogy a szív felett eredetileg egy pillangó volt, de mondtam a csajnak, hogy a pillangó helyett adjunk az érzésnek inkább. Lecseréltem az állatkát lángokra. Mondtam a vendégnek, hogy így jobban kifejezné a tetoválás az érzéseit.

Nem beszéltem rá amúgy, mert először felrajzoltam neki hogy gondolom, aztán döntött ő, hogy mégsem a lepke kell. :)

A végén olyan boldog volt, hogy a nyakamba ugrott. :)

Ezért érdemes dolgozni. :)

2010. dec. 12. 10:38

Sikerült, csak nagyon szar képet csináltam róla a telóval. Vagy ötvenszer lefényképeztem, hogy jó legyen, de nem jött össze. Az egyiken a vaku miatt, a másikon meg a vaku hiánya miatt. :P

Ma is dolgozom, bár full beteg vagyok, de sajnos a fiam még betegebb. Tegnap olyan lázas volt, hogy félrebeszélt. :P

Kellemes vasárnapot! :* ♥

975. anzi
2010. dec. 11. 21:55

Remélem mindenki jól van és neked meg Mothertiger, sikerült a tattoo-t megcsinálni!

:D

❮❮ ... 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook