Terhességre utaló tünetekkel mikor érdemes tesztet csinálni? (beszélgetés)
semmi
nem egyformán fejlődnek a "babók"
van akinek csak később mutatja ki a terhességet
ne légy ennyire türelmetlen
Elhiszem-majd azért írd meg, hogy mi lett az eredmény.
:)
23.áig nagyon sok idő van még
szerintem várj még a tesztel mert még csak most ágyazódik be
Akkor még várj,még biztos nem mutat ki semmit a teszt.
Tudom, hogy nehéz kivárni, de 23-a előtt nem érdemes, csak fals eredményt kapsz, lehet még 23-án is.
Türelem és sok szerencsét.
:)
Mikorra nem várod pontosan?
Ha nagyon nem bírsz várni akkor 1-2 nappal lehet hamarabb is de szerintem a csalódás elkerülése végett érdemes várni
mert Nekem pl még menszi utáni napokban is halványan mutatta ki
Akkor mikor érdemes? Nagyon szeretném tudni de erre vonatkozó infót nem találtam a neten.
Valakinek tapasztalat?
Ez benne van a pakliban
de az interneten tömegével lehet vásárolni az olcsóbbnál olcsóbb terhességi teszteket
amik megbízhatóak is
:D
Igazad lehet :D
:DDD
Nem mondod, hogy ő Alfahím és Szabadgondolkodó...?? Besz....rok!!:D
A menstruáció elmaradása után kettő-négy héttel.
Minek pazarolni a tesztet? Nem olcsó az.
Tapasztalatokra lennék kiváncsi.Terhességre utaló tünetekkel mikor érdemes tesztet csinálni?
Tudom, a nem várt napján vagy utánna... de nekem 7 napja vannak ráutaló tüneteim (mell,derék és alhasi szurkálás,mellbimbó érzékenység)amik nálam egyáltalán nem megszokottak.Mikor lehetek biztos abban,hogy baba van a pocakban?
További ajánlott fórumok:
- Olvastátok, hogy az új tervezett munkatörvénykönyv szerint akár terhességi tesztet is lehet kérni a nőktől felvételi idején?
- Mikor érdemes terhességi tesztet csinálni?
- Bár megjött a múlt vasárnap, szeretnék terhességi tesztet csinálni. Hanyadik napján teszteljek a ciklusnak?
- Van itt valaki, aki terhesség alatt és után is kapta a teljes fizetését? Mert pl. rugalmas munkaidőben mindent meg tud/tudott csinálni?
- P3-as citológia mellett a terhességet végig lehet csinálni?
- Lombikos terhesség minimális tünetekkel. Normális?