Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » Tepertõs csusza recept

Tepertõs csusza recept

A Tepertõs csusza hozzávalói:
30 dkg csuszatészta,
20 dkg libatepertõ,
2 dl tejföl,
só, törött bors,
10 dkg juhtúró,
5 dkg szalonnapörc.


A Tepertõs csusza elkészítési módja:
A tésztát a szokásos módon, sós, forrásban lévõ vízbe téve megfõzöm. Közben a tepertõt ledarálom, összekeverem a juhtúróval, a sóval, a borssal és a tejföllel. A leszûrt fõtt tésztát megforgatom a tepertõs öntetben. Ezután az egészet forró sütõben addig pirítom, amíg a tetején ropogós kéreg nem keletkezik. Tálalás elõtt kevés szalonnapörccel meghintem.


Kategória: Tésztafélék receptjei


A tepertõs csusza elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook