Tényleg nem kellek? (beszélgetés)
Nekem is ez a tapasztalatom!
Sokat segít, és ha szerencséd van az új lánnyal, akkor el is feledteti a fájdalmat. Őt magát sosem fogod.
Sajnos, hiába minden!
Neki kell erre rájönnie. Amíg magában nem tudja helyretenni a dolgokat, addig írhatunk itt bármit, bármennyien. :(
Szegény NaBummocska!:-)
..Jó firmát fogtál ki Te is!
Akkor tényleg értelmetlen faggatni! ..és szóra sem érdemes ez az egész téma! Ilyen nőért nem érdemes keseregni!
Ha konok a másik ember....soha nem fogja megmondani... Én is találkoztam ilyennel:)
Nincs értelme faggatni, kérdezősködni...
Akkor itt az ideje, hogy tisztázd a helyzetet!..:-)
Úgy lezárni egy kapcsolatot nem lehet, ha azt sem tudjuk miért lett vége! ..Ez abszurd!:-)
Ha valamire fogadni mernék, akkor az az, hogy az a lány az életben soha többet nem fog szóbaállni velem, szóval megkérdezni esélytelen.
Na mindegy, tényleg nem kell már vele többet foglalkozni, inkább előre, a jövőbe nézni.
Légy szíves hangold már át magad arra, hogy neked mi is a jó, mi kell neked, mit szeretnél!
Felejtsd már el azt, hogy egy kapcsolatot csak valamiért lehet létesíteni!
Azaz valamiért mégis, a KAPCSOLATÉRT magáért, vagy a MÁSIK EMBERÉRT!
Szó nem lehet itt a harmadikról, exről, stb! Azokat egyszerűen törölni kell!
De törlődnek maguktól is, vagy legalább elhalványulnak, ha képes leszel végre nem összehasonlítgatni!!! Azt felejtsd el! TILOS!!!
Mutogatás miatt soha nem szabad egyetlen kapcsolatot se elkezdeni!
Ami rosszul kezdődik, még rosszabbul végződik.
Áh, én ha komolyan másnapos vagyok, akkor egy kornyi sört sem tudok leerőltetni. :-)
Az új kapcsolatnak pedig nem tudom mennyi értelme addig, amíg az jár a fejemben, hogy "ezzel majd megmutatom az exnek, hogy van nélküle is élet"...
Természetesen elméletben egyszerűbb tanácsot adni!..
..mindenkinek önmagában kell feldolgozni, és persze magának kell kifejlesztenie ezt a képességet...
..tökéletesen bevált és jó recept nincs erre!
A másnaposságra javasoltam a hideg sört!
Szakításra a legjobb az életmódváltás, majd az új kapcsolat.
További ajánlott fórumok:
- A Norbi életmódrendszer tényleg hatásos?
- Ki dobna le tényleg jelentős súlyfelesleget 2012-ben?
- A tényleg nagyon nagy túlsúly!
- Értelmes személynevek: pl: Para Zita (A lényeg, hogy tényleges keresztnév legyen, és összeolvasva is értelmes szót kapjunk.
- Szexre tényleg könnyű egy pasit "felszedni"?
- A túl csinos nőktől tényleg tartanak a pasik?