Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Tényleg minden férfi néz pornót és erotikus képeket? Bennem van a hiba, hogy ez fáj nekem, hogy a párom ilyeneket néz? fórum

Tényleg minden férfi néz pornót és erotikus képeket? Bennem van a hiba, hogy ez fáj nekem, hogy a párom ilyeneket néz? (tudásbázis kérdés)


1 2 3 4 5
2013. nov. 12. 04:17
nezd vele egyutt,mi nok is szeretjuk nezni a poirnot,nincs ebbe semi.ez termeszetes,
2013. okt. 13. 11:58
nezzel te is,sok no is nezi,nincs abban semi abnormalis.
120. 4c1a787e8f (válaszként erre: 1. - Hellcat)
2013. okt. 5. 12:06

Lux Elvira szexuálpszichológusnál a következőt olvastam erről, lehet, hogy igaza van nagyrészben.


A férfi nemi szervek kívül vannak, jól láthatóak, ott vannak az illető csúfjára, vagy díszére. Míg a női nemi szervek belül vannak, a puncit is rendesen meg kell nézni villany alatt, ha egyáltalán ténylegesen látni akar a férfi olyat. A felnőtt férfiak nagy része nincs is igazán tisztában a női nemi szerv felépítésével, működésével.


Mivel ők igazából nem látják a nemi szerveinket, mivel ezek sokkal rejtettebbek, innen ered az, hogy ők sokkal vizualizáltabbak a szexben, és fiatal koruktól fogva így érdeklődnek a szex iránt.


Szerintem lehet ebben valami. Az én véleményem szerint ez egy bizonyos mértékig nem baj, persze ha mindig ezt nézi, és netán már a közös intim együttlétben is jelen van ez, akkor az sok, akkor fennáll a veszély, hogy tényleg helyettesít ezzel valamit, amit nem kap meg az életben. Az én férjem kis befelé forduló, hűséges tipus, de ő is néz néha ezt-azt a neten, vagy a tv-ben. Ha éppen kedvem van, odamegyek, és szeretkezünk egy jót..


Ettől még jó a házasságunk 10 éve.

2013. okt. 4. 08:17
majdnem mindegyik
118. HMF83
2013. aug. 16. 12:56
Minden pasi néz pornót, és nő is :)Csak van aki titokban, van aki nyíltan.De a legjobb nyíltan vállalni, nincs a pornóban semmi rossz.Ismeretterjesztő film :)
117. panonimo (válaszként erre: 101. - Gizelka1970)
2013. aug. 16. 12:28

visszanézted az előzményekben,hogy milyen pornót néz? Lehet,hogy van vmi amit szégyel, lehet, hogy pasis pornót néz... ( nem szeretnélek

megbántani!!!!!!!!!!!!!! )

116. isana (válaszként erre: 115. - Calathea80)
2013. aug. 15. 19:31

Az tény, hogy eléggé " fiús" típusú lány vagyok, ezt nem külsőleg értem. Az érdeklődési köröm is inkább fiús. Mindig fiúk között lógtam, inkább barátaim vannak mint barátnőim, kislány korom óta.

Szóval számomra természetes dolog elismerni és megbeszélni, hogy melyik nő szép vagy nem, kinek mi az ízlése véleménye:) ilyenkor nincs bennem jó fejség, vagy bizonyítási vágy, nem ezért elemzem a párommal ezt a témát. Ez a természetem:) Lehet másnak nem ez az oka:-)

2013. aug. 15. 17:35

Amit a fórumnyitó az elején írt, hogy ahogy kilép a szobából, már ezeket nézi a pasi, az már szerintem beteges.

Ha hébe-hóba néz ilyet, ok, én nem szeretnék tudni róla, nem tartozik rám. Szóval nagy ritkán szerintem még belefér, de rendszeresen, napi szinten, vagy akár heti szinten nálam már nem.


Nekem az is furcsa, amit te írsz isana, hogy kibeszélitek a nőket. Mi ebben a jó? Már nagyon sok csajtól hallottam, de valahogy mindig azt érzem ki, hogy ezzel csak jófejek próbálnak a csajok lenni. Aztán lehet, hogy nem, de tényleg nem értem, hogy egy nőnek ebben mi a buli.

114. isana
2013. aug. 15. 15:07

Számomra ez normális. Úgy ahogy én is megnézek más pasikat és ábrándozom róluk, úgy a páromtól sem várhatom el, hogy ne legyen kíváncsi más nőkre. Mi közösen nézzük a csajokat és megbeszéljük, kinek mi a véleménye. Soha nem zavar ha pornót néz, mert én is szoktam. Nem azért nézem mert nem jó a sex, egyszerűen érdekel és szeretem a témát..meg magamat is...))

Mind ketten szenvedélyesek vagyunk és ez azzal jár, hogy tele van az agyunk erotikus képekkel és vágyakkal. Nem tudsz mindig kielégülni és valljuk be őszintén, olyan nincs, hogy ha valakit szeretsz a hormonok megállnak és tombolnak..Attól, hogy ilyeneket nézünk, vagy másokról ábrándozunk még egymáshoz megyünk haza és hosszú együttélés után még mindig szenvedélyesek tudunk maradni:-) Én pl erotikus történeteket is írok, a páromat nem zavarja. Sőt inkább, izgatja, pedig a történetekben nem ő főszereplő általában!:-)Szerintem az a jó kapcsolat, ahol a partnerek nem ahhoz, ragaszkodnak amit a ősi dogmák követelnek: ne csaljon meg, ne nézzen másra,csak érted éljen, hanem akkor jó a kapcsolat, ha mind ketten azért tesznek, hogy szabadon de egymást megbecsülve és szeretve éljenek kitartva egymás mellett jóban-rosszban amíg lehet!

2013. máj. 3. 11:08
a legtobb pasi szereti nezni,kerdezd meg miert nezi ha veled van?mikor nalunk egyszer elofordult mondtam ha meg egyszer meglatom otthagyom,s azota soha tobbet nem fordult elo.
112. Regin_a (válaszként erre: 111. - Regin_a)
2012. nov. 23. 14:32
srős" alaktú="erős" alkatú
111. Regin_a (válaszként erre: 109. - Rockcica)
2012. nov. 23. 14:31

Elolvastam

Fogadjátok el hogy egy férfi gondolkodása ez ügyben is másképp működik

Semmi lealázás nincs benne

Megfordul egy jó nő után

Megfordul, megnézi, de nem azt jelenti hogy a párja kevesebbet jelent neki


Döglöttunk a Balaton partján, fiatal de "srős" alaktú nők mentek be a vizbe

B.nőm korához, és a harmincasokhoz is jól tartja magát

Elkezdtem mondani "elnéztem azokat a nőket a strandon..."


Igen mert te másokat nézel meg bla-bla-bla

Azt szerettem volna mondani, hogy fiatal korukra már formátlanok, míg te....

Dehát a női agy majd bejezi magának a saját izlése szerint az én gondolatomat.


Másképp gondolkodunk, nem kellene mögé gondolni semmit

110. 7dfc648351 (válaszként erre: 101. - Gizelka1970)
2012. nov. 23. 13:41
Azzal aláz meg, hogy helyetted is ezt az instantot választja. Könnyebb, kényelmesebb, nem kell megfeleljen neked, nem kell a te igényeidre is figyeljen.
Unatkozol? Gyere játszani!
109. rockcica (válaszként erre: 105. - Regin_a)
2012. nov. 23. 13:40
Szia! Ha elolvasod a 11 hszt. akkor tudni fogod az érzéseimet, mert ugyanazok, mint az. Nem akartam ugyanazt leírni mégegyszer...
108. 7dfc648351 (válaszként erre: 14. - A14deb9047)
2012. nov. 23. 13:38
Ez egyszerűen nem igaz. Azért, mert a te magánéleted egy katasztrófa, azt ne vetítsd ki másokra, amiké nem az és soha nem is lesz.
107. rockcica (válaszként erre: 101. - Gizelka1970)
2012. nov. 23. 13:37
ugyanígy látom a dolgokat! Mert ha az van hogy olyan nő van egy pasi mellett, aki szégyenlős, nem vetkőzik világosban, nincs benne semmiben, akkor azt mondom, ok. nem elégíti ki az igényeit.De ha megkap mindent? Nekünk miért nincs szükségünk rá?
2012. nov. 23. 13:37
Egyéni érdeklődés kérdése. Van, akinek van erre igénye és van, akinek nincs.
105. Regin_a (válaszként erre: 103. - Rockcica)
2012. nov. 23. 13:33

Fejtsd ki, hogy mire gondolsz ilyenkor, mit érzel és miért.

Nehogymá' ez veszekedés oka legyen már!

104. Regin_a (válaszként erre: 101. - Gizelka1970)
2012. nov. 23. 13:30

Úgy érzem, hogy ezzel így simán megalázza a nő‹i mivoltomat. "

Azt hiszed hogy magában azt gondolja, most majd jól megalázom a b.nőmet/feleségemet?


Ez hulyeség! Mélyebb beszélgetés kellene, nem szemrehányós, hogy megtudd miért igy /is/ csinálja


A szomszéd fűje mindig zöldebb, lehet jobban izgatja egy másik nő látványa is, de ez nem azt jelenti hogy téged lenézne, nem kellenél neki stb.

Így működnek a férfiak, vagy legalább is egy része

103. rockcica (válaszként erre: 11. - Hellcat)
2012. nov. 23. 13:05
Én is így gondolom, és így érzek... Sajnos az enyém is bukott le a múltkor, a mobilján voltak letöltve... engem is qrvára megviselt, főleg azért mert mindent megkap tőlem, de tényleg!!!
102. 74f8c12b8e (válaszként erre: 101. - Gizelka1970)
2012. nov. 22. 06:42

Azt hiszem,a legkényelmesebb megoldás,ha magának csinálja,akkor nem kell"fáradni" azzal,hogy te hogy szeretnéd..és ráadásul nézhet közben valami egész mást.ha egyébként úgy érzed,hogy szeret téged,és ezt ki is mutatja,akkor lehet,hogy csak fáradtabb/lustább mostanában .

A másik,ami szerintem fontos,hogy lehet,hogy olyan pornót néz,amit veled nem nézne meg:mert szégyelli előtted,vagy mert fájdalmat okozna.Az pl.szerintem a legelszántabb pornónéző nőket is zavarja, ha a pasijuk kislányos pornót néz,mert már sose leszünk 16 évesek,oylan frissek,simák,és üdék,és ez frusztráló...vagy van otthon nekünk is egy 16 éves lányunk,és berágnánk,ha tudnánk,hogy a pasink iylesmit néz filmen,mint ő...

Az elvben igaz volna(vagyis gyakorlatban én is tapasztaltam 30körüli-alattiaknál),hogy ha nincs aza nagy belső nyomás,akkor tényleg tovább bírják sokkal.


Nem mondom,hogy ez a megoldás,de ha ellövi a patront nélküled,,akkor mondd meg neki,hogy jó lesz,ha az egyéb eszközeit edzi,hogy téged is el tudjon szórakoztatni.


Szerintem annyira még ne vedd zokon,hogy megalázásnak érzed.Lehet,hogy csak ennyi idő alatt jött ki az,hogy van némi eltérés az igényeitekben-érdeklődésetekben,erről meg nem tehet senki,csak kicsit jobban össze kell hangolni.

101. gizelka1970 (válaszként erre: 97. - Hellcat)
2012. nov. 22. 00:39

sziasztok,

a kételyeim hasonlóak, mint HellCat-nak, ezért nem is indítottam új fórumot, mert ugye nagyon sok pornós kérdésre érkezett válasz. Mégis szeretném, ha hozzászólnátok az én konkrét esetemhez:

Én 42, a pasim 34 éves. Közel egy éve lakunk együtt a legnagyobb megértésben, DE ez a pornós dolog nála nagyon elszomorít engem is. Én úgy látom, hogy inkább saját magának csinálja pornóra, mint velem, pedig én aztán tényleg nagy étvágyú vagyok ezen a téren. Ső‹t bizonyos új dolgokba én vezettem be, természetesen mindkettő‹nk örömére. Szóval itt nem az van, hogy én nem vagyok hajlandó, nem akarok vele szeretkezni/szexelni..., tényleg bármikor megadok neki mindent.

Az utolsó esetben az történt, hogy alighogy kiléptem a bejárati ajtón (esti nyelviskolába járok hetente kétszer), máris a pornóra gerjedt. Ezt abból tudom, hogy aznap este lefeküdtünk az ágyba, tudta, hogy két nap szex nélkül nálunk nagy idő‹, mégis, csak jó éjszakát és szép álmokat kívánt. Mondom neki, egy kicsit megsímogathanál és így jutottunk ahhoz a ponthoz, hogy mégiscsak lesz szex. Igen, lett is, de a szerszáma nem volt olyan állapotban, mint aki a legjobbat tudja nyújtani, ezért abbahagytuk és orálisan elégítettem ki ő‹t. Itt bizonyosodtam meg, hogy biztos maszturbált elő‹tte, mert alig volt spermája. Másnap rákérdeztem, nem tagadott semmit. A magyarátaza az volt, hogy ha pár órával azelő‹tt saját maga csinálja, akkor velem többet kibír. Mondtam neki, hogy ez egy hülyeség, éppen fordítva van: nem áll fel neki, vagy csak nagyon rövid ideig.

Kb. úgy fél éve meg az történt, hogy vártam ő‹t a hállószobában este,‹ azt mondta, hogy nemsoká jön utánam, de csak nem jött egy háromnegyed óra múlva sem, hiába vártam, a tv-t totál lehallkította, és inkább maszturbált, mint hogy velem csinálná, ezt meg a spermacseppekr‹ől tudom a kanapén.

Máskor meg el kellett mennem 2 napra a tesómhoz, ott is aludtam, persze sms-tünk ez alatt az id‹ő alatt, melyekben megemlítettük, hogy mennyire hiányzunk egymásnak.... hazamentem,

aztán nem bírta az iramot, mert mint kiderült, kétszer is maszturbált aznap.

Félreértés ne essék, nem vagyok a pornó ellen, én is szívesen megnézem, akár vele is, de ez már szerintem nem normális.

Nem tiltottam meg neki soha, hogy ne csinálja, csak arra kértem ő‹t, hogy ez ne a szexkapcsolatunk kárára íródjon. Itt vagyok neki a nap 24 órájában és mégis lesi az alkalmat, hogy pornózhasson és maszturbálhasson.

Én is csinálom, de csak akkor, ha nem áll módunkban együtt lenni, de most ez nincs így.

Itt olvastam valakit, aki így reagált:

Felesleges Hoxára ilyen kérdést kiírni, mert a nők (nem tudom milyen megfontolásból) az alábbi válaszokat variálják mindig:

1. Nézd te is.

(az én reakcióm: igen, én is nézem, ha nem tudunk együtt lenni)

2. Önbizalomhiányos vagy.

(az én reakcióm: miért lennék? nagyon is szexi vagyok)

3. Minden pasi nézi.

(az én reakcióm: ez így rendben, egyetértek, de konkrétan ilyen körülmények mellett ...?!

4. Aki nem nézi, az hazudik.

(az én reakcióm: így van, egyetértek... nem azt mondom, hogy ne nézze, meg azt se mondom, hogy titkolja el....)

5. Ők ilyenek, nekik szükségük van rá.

(az én reakcióm: miért van szüksége pornóra és maszturbálásra, ha én ott vagyok kéznél és tudja, hogy én mennyire kívánom ő‹t... és ezt ki is fejezem neki)

Úgy érzem, hogy ezzel így simán megalázza a nő‹i mivoltomat.

Szerintetek ?

100. 25d4b44717 (válaszként erre: 59. - A14deb9047)
2012. jún. 26. 21:35

Igen.!

Mi.,igazi ffiak hercegnot akarunk., nem akaratgyenge ertektelen cseledet.

Az igazi ffi nem nez pornot.(legfeljebb nagyon neha valami jo szexfilmet.Az igazi ffi maga csinalja a" musort " a parjaval.Hisz vele erzi a legjobban "a szexben."is.Ebbol csak a buta no engedhet.!

Kvízjáték online és ingyenes
99. balageee (válaszként erre: 8. - 478fec5439)
2012. jún. 26. 15:38
ez a legjobb amit tehet, abból majd tanul:)
98. 74f8c12b8e (válaszként erre: 97. - Hellcat)
2012. jún. 25. 21:32
Jajj,leány,sose lehetsz benne biztos,hogy mit csinálnak a hátad mögött..és így sose lesz nyugtod,mert sokszor megígérte,és egyszer sem bírta ki.Sztem értelmetlen ilyet kérni,h ne nézze a ""hátad mögött""
2012. jún. 25. 20:59
Nagyon szeretem őt,és hazudnék,ha azt mondanám,hogy ő kevésbé szeret engem.Van,hogy nagyon ki tudja mutatni,van,hogy kevésbé.De ha szükségem van rá,számíthatok rá.Ez a dolog az, ami nagyon zavar (képek és pornó).Többször megígérte (megígértettem vele) hogy nem néz képeket meg pornót, ő meg is ígérte,de aztán mindig megszegte.Volt,hogy pár hónapig bírta,volt,hogy pár hétig.Amikor megismertem,minden nap nézett.Amikor megígérte és nézett a hátam mögött,akkor mindig lebukott...olyankor hatalmas veszekedés lett,én is rosszul reagáltam le a dolgot.Viszont amikor legutóbb megígérte,akkor tényleg hittem neki.És tessék,megint lebukott.Láttam rajta,hogy szégyenli magát miatta,és rossz neki,hogy engem megbántott.Tudom,hogy én is hibás vagyok,mert rettentően féltékeny vagyok,kivagyok élezve ezekre a dolgokra...egyrészt az önbizalomhiány miatt,másrészt meg mert az előző kapcsolataimban volt,hogy megcsaltak és ezt soha nem tudtam feldolgozni.Nála most tudom,hogy soha nem csalna meg,ennyire ismerem.Viszont zavar az érdeklődés más nők iránt,de állítja,hogy a nézésen kívül semmit nem akar.Most a napokban bukott le megint,ekkor írtam ezt a kérdést is ide.Szakításig fajult szombaton a dolog,de aztán ő is meg én is éreztük,hogy mennyire kell a másik és hogy nem tudjuk elképzelni külön utakon.Viszont így sem mehet tovább,mert neki sem jó és nekem sem.Végül aztán sok-sok beszélgeés után kitaláltunk egy megoldást.Megbeszéltük,hogy együtt fogunk pornót nézni (ritkán,de csak együtt) és hogy ha nagyon meg akar nézni pár nőcis képet,akkor azt is együtt.Tudom,hogy hülyén hangzik ez most pár embernek,de így látom mit néz és mennyit és teljesen nyíltan csinálja.Megígérte azt is,hogy amikor külön vagyunk akkor nem néz meg egy képet sem és filmet sem,hanem ha úgy van akkor majd rólam néz képeket ( régebben csináltunk még párat).A kérdés az,hogy ez így működni fog e.Beszéltem közben apukámmal is és néhány férfi ismerősömmel is erről,mindenki azt mondta,hogy teljesen megtiltani soha nem fogom tudni neki,hogy nőket nézzen mert egyrészt látja az utcán is meg a strandon,másrészt ha ennyire kényszerítem akkor vagy ő hagy el vagy félrelép...egyiket sem szeretném.Tény,hogy akaratos voltam,de ő is.Ezt is megbeszéltük,hogy nem ráerőltetjük az akaratunkat a másikra,hanem hozunk egy döntést,egy megoldást ami mindkettőnknek jó lesz.Azt is elmondta,hogy az zavarja ennyire,hogy tiltom,és az jött le nekem ebből,hogy emiatt ő meg annál inkább csinálja,mint egy kisgyerek.Még azt is mondta,hogy ha nem tiltottam volna neki,akkor lehet,hogy rá is unt volna.Én faggattam.,hogy miért nézi stb.Azt mondta erről,hogy minden férfit érdekelnek a nők,hacsak nem vak vagy meleg...van benne igazság de nekem női szemmel ez akkor is érthetetlen.Állítja,hogy csak megnézi és ennyi.Hogy attól még engem szeret,velem akar közös jövőt és belém szerelmes.Próbálja azóta nagyon éreztetni,hogy tetszem neki,ami jól is esik.A cigi miatt nem haragszom rá,mert nekem is jobb így de végülis ő os erőltette én meg nem akartam.Az edzés sem árt,legalább rávettem magam.Erre azt is mondta,hogy neki csak egy ideál a vékony nő,de nagyon széles a skálája akik tetszenek neki,és hogy amióta ismer tetszem neki nagyon,ha nem fogyok akkor is.De büszke rám,mert 5 cm ment le a derekamból éd 3 ruhamérettel kisebb kell.Megpróbálom feldolgozni,hogy ilyenek a pasik,de nehezen megy.Szeretnék én lenni az egyetlen neki...tudom,ez egyrészt önzőség másrészt meg birtoklási vágy.De mindig is féltettem amim van.Egyébként kipróbálta,hogy pasis képeket néztem,meg vasárnap elmentünk egy rendezvényre és ott is nézelődtem,hát megtette a hatását,mert kicsit féltékeny lett,pedig abszolút nem szoktam pasikat nézni dr neten se élőbe.Kérdeztem miért csinálta megint aljas módon a htam mögött,azt mondta,hogy látta mennyire boldog vagyok és nem akarta ezt tönkretenni.Engem viszont őszinteségre neveltek,még ha rossz is az amit el kell mondanom.Remélem mindketten tanultunk ebből és azt is,hogy így ebben a formában működni fog a dolog,és nem csinálja többé a hátam mögött.Ha igen,akkor nem biztos,hogy folytatni tudom,mégha ennyire szeretem is...
96. a14deb9047 (válaszként erre: 1. - Hellcat)
2012. jún. 25. 10:29

Megszoksz vagy megszöksz...

Vigasztalásul: "Egy rossz kapcsolatból kimenekült ember ritkán talál magának másik társat. Nemcsak azért, mert sérült, hanem azért is, mert torz még a lelke. Hordozza még a ki nem hevert méltatlanságok nyomait. Hosszú ideig még "nem ő". Meg van nyomorítva. Rajta vannak egy rossz tekintet torzító bélyegei. Gyanakvó. Férfi- vagy nőgyűlölő. (...) Először is, föl kell dolgoznod a múltat. Ez nem csak azt jelenti, hogy a sebeknek be kell gyógyulniuk, s a léleknek ki kell hevernie a bántások fájdalmas emlékeit, de főleg meg kell vizsgálnod mennyit rontott benned az elmúlt kapcsolat. Meg kell szabadulnod egy rossz igézet hatásától. Le kell tépni azt a torz maszkot, amit egy rossz viszony rád sütött. Meg kell találnod igazi arcodat. És, főleg, vissza kell nyerned az erődet! Ez a másik fontos tapasztalat: egy lélekrontó kapcsolatban mérhetetlen sok energiát veszíthetsz. Olyan világból, ahol nem szerettek vagy rosszul, önzőn "szerettek", fáradtan kerülsz ki. Kimerülten."

(Müller Péter)

95. virus2008 (válaszként erre: 1. - Hellcat)
2012. jún. 25. 09:38

Mindegyik néz, csak van aki nyíltan, és van aki sunnyogva.

Hát nézze azért van a szeme :)

94. a14deb9047 (válaszként erre: 93. - Ágio8405)
2012. jún. 24. 21:51
Mert olyan jó egy "rosszfiú" mellett szenvedni a szerelem hevében :D
93. Ágio8405 (válaszként erre: 92. - F758a7200f)
2012. jún. 24. 21:34
Igen ez lenne a jó csak sajnos a legtöbb ember nem tudja rávenni magát a szakitásra mivel szereti...:(
1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:


Fatbond táplálékkiegészítő
Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook