Teherbeesés jelei a beágyazódás alatt és utána? (beszélgetés)
Mi még csak össze se tudtunk költözni, így aztán végképp macerás.. Talán hamarosan ez megoldódik, valamit muszáj mostmár kitalálni erre.
Ráadásul ő állandó éjszakás, de valahogy akkor is összehozunk egy babát!
Pont 4 nap van ahogy nézem közöttünk.
Párom kicsit elszomorított mikor mondja h 23. és 24.-én éjszakás lesz, ami pont 13. és 14.napom. Nem tudom 12. nap éjjelén összebújva elég lesz e a sikerünkhöz.
Remélem holnap hoznak nekem, és elkezdem használni. Pénteken leszek a 14. napon.
Petevezeték átjárhatósági vizsgálata volt már valakinek?
Már ezen gondolkodom, hogy kellene kérni...
Magyarán hiába van LH szerint ovu, és akkor mindent meg is tesztek, mégse sikerül? Ezek szerint mégse lenne ovu?
Kaptam anno egy mensesnaptárt CSNT (Család és Nővédelmi Tanűcsadó), és abban olvastam a naptárvezetésről, és azt írja hogy ovu onnan tudható hogy tána a ciklus 2. felében 37 fölött van a hő.
De nekem max 37 volt csak, nem több. Hogy is van ez?
Annyi információt hallani, de valahogy egyre bizonytalanabbnak érzem magam mintsemhogy tájékozottnak.
és hogy vált be?
a héten fogok kapni pár db-ot, még sose használtam
szia
én igen
Sziasztok!
Ti használtatok már ovulációs tesztet?
Drukk a két csíkért!
Én akor kezdek el reménykedni majd hogy megfogann a baba, 23.-án lesz elvileg p.é., akkor leszek a 13. napon.
Azt én sem teljesen értem hogy ovu után még 3 napot miért tesz a ciklus.hu, hisz oké hogy a spermium élettartama mennyi idő, de hiába az élettartama ha már petesejt nincs ott.
De tényleg, ez is érdekes hogy mennyi az időtartam; egyesek szerint 2-3 nap, másik oldalon meg mindössze 24 óra. Egy harmadikon pedig az Y-é 18-24 óra, az X-é pedig kb 3 nap.
Nem merném megreckírozni pl azt sem, hogy ha kislányt akarunk, a 11. napi együttlétből megfoganna a remélhető kislányunk.
Kíváncsi leszek mi lesz a hó végén.
Méred a hődet, LH tesztelsz, stb...?
Szia.
Kérdés mennyire pontos a mensid. Ha jól szmolom a 15. napod volt 12.-én pénteken, ha akkor volt ovud, akkor a vasárnap már kicsit későinek mondható (szerintem).
Írtad a 6. és 7.-ét, az a jól számolom a 9-10. napod volt. Nem is tudom, ugye sokminden befolyásolhatja a p.é hogy mikor van. Normál ciklusnál oké hogy elvileg adott mikor van, de lehet soron kívül bekövetpező p.é. is, amit az orvosom mondta már régebben.
Én pl azt hittem múlt hónapba a 15. napon volt. Utóbb derült csak ki, hogy em akkor volt, hanem a 13. vagy 14. napon, mert 27 napos lett a ciklusom.
Ne keseredj el, minden rendben lesz!
Engem is megviccelt a múlt hónap, mert minden a 15.napra utalt, erre a végén derült ki hogy a 13 vagy 14 volt az. Nagyon kivoltam mikor megjött, ost kicsit már tisztábban látom a dolgokat mert elmúlt és számolom mikor jön ovu ideje; de akkor is... még csak az 5. napnál vagyok.
Én detto így kezdtem el most a legutóbbi hónapban, de nekem ugye sajna 10.-én megjött.
Nem tudod a kínai vagy a jónás naptár mennyire jöhet be a baba nemét illetőleg?
Abban meg nem tudom mi igazság lehet hogy 3 nappal ovu előtt ha leállunk lányt eredményez leginkább. Nézve azt, hogy van ahol 3-5 napot írnak katonák élettartamára, de van ahol csak 24 órát összvissz.