Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Tegnap meghúztam parkolás közben egy külföldi rendszámos... fórum

Tegnap meghúztam parkolás közben egy külföldi rendszámos... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

15. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 14. - A7bb8tt)
máj. 7. 20:14
Holland volt.
máj. 7. 12:50
Csak kíváncsiság: milyen nemzetiségű volt a rendszám?
13. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 6. 23:12
Ennyiért csak a genyók problémáznak.
12. Myra
máj. 6. 22:55
Szerencséd volt
11. Hansika (válaszként erre: 10. - Regin_a)
máj. 6. 21:53
Igaz, csak papierfotók, de akkor azok készültek..DD
10. Regin_a (válaszként erre: 4. - Hansika)
máj. 6. 19:26
Fotót kell késziteni! :)
9. timycat (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 6. 18:48
Valószínűleg egy polírozás megoldja, az tényleg nem tétel.
8. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 6. 18:47

Nagyon rendi vagy!

Az enyémet héten belül másodszor rántja meg valaki, gondolom nem ugyanaz a személy van rámállva, szóval 2 ember is úgy otthagyta az autómat, mint eb a carát.

máj. 6. 16:08
Velem is megtörtént egyszer, apró csík maradt. Vártam egy darabig, senki nem jött. Írtam egy levelet, a szélvédőre tettem. Leírtam, hogy sajnálom nagyon, lerajzoltam a kocsit, megjelöltem, hol találja a csíkot és megadtam a számom. Nem hívott senki.
máj. 6. 13:00

Amúgy egész délután azon gondolkodtam, hogy vajon akkor is így tettem volna, ha nem egy forgalmas helyen történik? Bár a reakciómból ítélve tuti, mert elsőre egy betétlapot kaptam elő,de annyira remegtem, hogy nem tudtam kitölteni, aztán egy cetlire kezdtem felvésni az adataim, majd feltűnt, hogy a rendszám nem magyar. Megnéztem a parkolójegyet, volt mág 20 perc a lejáratig, gondoltam annyi idő alatt megnyugszom és megvárom.

Nagyon laza volt a fazon, megtörölte a kocsija sarkát, tényleg nagyon minimálisan maradt nyoma, odajött az enyémhez, azt is megtörölgette, azon is kb csak egy vékony csíkban látszódik, nem horpadt be egyáltalán. És végig mosolygott, valamit mondott is a saját nyelvén, aztán angolra váltott, úgy tudtunk pár szót nyekegni egymással.

Szóval hálás vagyok a világnak, hogy egyrészt megvártam, másrészt, hogy az ő autójával történt.

máj. 6. 12:54

Szerintem a tulaj megdöbbent...ilyent még nem látott.

de korrekt voltál, az biztos.

máj. 6. 12:22

Életem teljében ez velem is előfordult néha, hogy meghúztam valakit.

De én nem vártam meg a "tulajt" és nem mutattam meg neki, hogy mit csináltam...

(csak vicc)

3. semleges (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 6. 10:48
Szép volt tőled és a tulajtól is.
máj. 6. 09:12
Rendes vagy. Kevesen teszik meg.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook