Tegnap meghúztam parkolás közben egy külföldi rendszámos... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nagyon rendi vagy!
Az enyémet héten belül másodszor rántja meg valaki, gondolom nem ugyanaz a személy van rámállva, szóval 2 ember is úgy otthagyta az autómat, mint eb a carát.
Amúgy egész délután azon gondolkodtam, hogy vajon akkor is így tettem volna, ha nem egy forgalmas helyen történik? Bár a reakciómból ítélve tuti, mert elsőre egy betétlapot kaptam elő,de annyira remegtem, hogy nem tudtam kitölteni, aztán egy cetlire kezdtem felvésni az adataim, majd feltűnt, hogy a rendszám nem magyar. Megnéztem a parkolójegyet, volt mág 20 perc a lejáratig, gondoltam annyi idő alatt megnyugszom és megvárom.
Nagyon laza volt a fazon, megtörölte a kocsija sarkát, tényleg nagyon minimálisan maradt nyoma, odajött az enyémhez, azt is megtörölgette, azon is kb csak egy vékony csíkban látszódik, nem horpadt be egyáltalán. És végig mosolygott, valamit mondott is a saját nyelvén, aztán angolra váltott, úgy tudtunk pár szót nyekegni egymással.
Szóval hálás vagyok a világnak, hogy egyrészt megvártam, másrészt, hogy az ő autójával történt.
Szerintem a tulaj megdöbbent...ilyent még nem látott.
de korrekt voltál, az biztos.
Életem teljében ez velem is előfordult néha, hogy meghúztam valakit.
De én nem vártam meg a "tulajt" és nem mutattam meg neki, hogy mit csináltam...
(csak vicc)
További ajánlott fórumok:
- Színészek ABC-ben - egy külföldi, egy magyar -
- Keresztnevek szóláncban /akár becézett alakban is, bármilyen külföldi keresztnév is lehet/
- Híres zeneszerzők (lehet külföldi is)
- Ha szemeteltem és felírták a rendszámomat, de negyed óra múlva visszamentem és összeszedtem a szemetet akkor lehetek bajban?
- Egy rendszámot hány autóval lehet használni?
- Volt ma nálunk a Mikulás. Beültem az ölébe és meghúztam a...