Te visszaállítanád a halálbüntetést? (beszélgetés)
Mi az, hogy a tieid? Én én vagyok és nincsenek enyéim, nem birtokolok senkit!
Te elmebeteg vagy?
Rtatlan embereket megöletni??
Avagy szerinted minden bíróség tévedhetetlen?
Hallottál pl. a Kajzer esetéről? Ha halálbünti lenne őt ártatlanul kivégezték volna. Ha csak ez az egy eset lett volna rövid életem során...
A politikaiakról nem is szólva.
Én mindenfélét olvasok :) Ezt az a pasi írta aki a profilozást bevezette az FBI-ban. John Douglas.
Érdekel, hogy miből lesz a cserebogár. Nagyon érdekes könyv, de hozzátenném, én szeretem a Gyilkos elméket is.
Egy háborúban nem feltétlen az emberi posványok pusztulnak el.
Amúgy most olvasgatok egy könyvet a sorozatgyilkosokról. Az nem is kérdés, hogy élvezetből ölnek, és hiába dekkol a börtönben akár évtizedekig. Aki írta a könyvet, sok börtöninterjút készített ezekkel a hulladékokkal, és bizony majd mindegyikre jellemző, hogy még azt is élvezi hogy elmondhatja mit tett, újraéli. Soha a büdös életben semmi megbánást nem tanúsítanak ezek.
Blablabla...
Visszaállítanám a halálbüntetést!
Jó pihenést! :)
Ott embereket ölnek meg, és ott még mi is képesek lennénk kiirtani mindenféle eszközzel, csak a parancsot teljesítve-mondván!
Ölni nem csak közvetlenül lehet, hanem egy bizonyos távolságból is.
(és nem a tömeges népirtásra gondoltam a háború gyanánt, hanem pont békefenntartókra)
Most már megyek és vízszintezem a testemet...
DDD
Együttéreztél velük, ez jó dolog...de, nem neked kell ítéletet hirdetni, még helyettük sem...
DDD
Igen, és az ilyen pusztuljon.
Csak itt a földön? A Marsról nem is beszélve...:)))
Sokan pusztítanak csak itt a Földön, de legfőképpen mi emberek...!
DD
A férjem főnökének a fiát,aki akkor 23 éves volt,közvetlen közelről lőtte le egy embernek nem nevezhető valaki.
Nem tudom,hogyan lehet ezt feldolgozni:OO
Fel fognak világosítani hidd el tieid, arról az emberről...:)))
Remélem nem halálos lesz az ítéleted felém sem...és a levegőt orron keresztül is magunkhoz vehetjük...
DDD
Még csak együttérzés sem.
Aki élvezettel öl, az pusztuljon...ennyi.
Én most tátott szájjal ülök. Nem értem ezt az embert.
Ti igen, mert akkor világosítsatok fel!
Túlsúlyban vagytok itt, a halált rá kiáltók...()
Azért kíváncsian várom, hogy melyikőtök gyereke, férje, testvére...hozzátartozótok esett áldozatul ilyen támadásnak...!
vagy, csak az együttérzés (giccs) az ami vezérel most / benneteket...
:)