Te mitől félsz jelen pillanatban? (egyszavasok)
Hogy friss diplomásként hogyan találok majd állást a világválság közepén.
Hogy hogyan sikerül majd az államvizsga..
Én úgy tapasztalom, hogy az életem hullámvölgyekből áll. Amikor fenn vagyok és végre úgy érzem, hogy na ebből is kilábaltam, akkor marhára jól érzem magam.
...de aztán valami által beüt a krakk (most pl. azért, merthogy menthetetlen a fogam és ki kell húzni) és megint nem vagyok a topon, amíg a baj meg nem szűnik. Pedig én meglennék ezek nélkül a problémák nélkül.
Én éppen most szedtem össze a bátorságom ahhoz, hogy holnapra bejelentkezzem a fogorvoshoz, hogy kihúzzák az egyik fogam. Borzasztóan félek, még akkor is, ha tudom, hogy muszály alávetnem magam -az egészségem érdekében.
Már húztak egy pár fogamat, volt hogy bele is tört, olyan is volt - mondhatni vicces, hogy a doki beadta a szurit, aztán elment kertészkedni, mire visszajött, kiment az injekció hatása...
... olyan is volt, hogy egy másik doki nem tudta kihúzni a fogam, annyira ragaszkodott hozzám. Én meg már csak röhögni tudtam kínomban. A fogorvos már rajtam feküdt, már mindenhogy próbálta, ömlött a vérem rá is, valaki meg kintről már türelmetlenül kopogott, a doki meg tök mérgesen kivágta az ajtót, egyik kezében a vésővel, másikban a húzóval, a fehér ruhája egy merő vér... mire végeztünk, üres volt a váró.
... amikor meg beletört, mehettem a szájsebészetre, de ott meg a fogorvos olyan ügyes volt, hogy alig nyitottam ki a számat, már fel is vágta az ínyemet egy pillanat alatt és ki is emelte a foggyökerem.
Szóval ilyen előzmények után van most ez a rossz fogam, ami nem fáj, de csúnya és a mostani doki szerint ki kéne húzni, mert bármkor begyulladhat, ez itt egy góc, ráadásul mivel a véráramba juthat, rosszabb is történhet... nevessetek nyugodtan, ráadásul egészségügyis vagyok, mégis úgy félek, hogy nem is tudom megfogalmazni. Holnap 10-re át kell magam nevelni, hogy ne futamodjak meg.