Te mennyi édességet eszel egy nap? (beszélgetés)
hmm...hát 1 évi adagom:)))))
régen én is ettem sok édességet,de nemtom miért leszoktam róla,most kb havonta 1 falatot,egyszerűen nem kívánom..
jah, pl minden hétvégén egy zacsi gumicukor:DDD/ nap persze:DD
amúgy nem fog rajtam az étel, sőt...nem tudok hízni hiába eszek folyton,nasikat meg sok sok CH-t...
alig mászik fel egy kicsi pár nap és le is megy:((((
de fóruminditó név alapján már tudom miért jött a kérdés:) ha édeset kívánsz egyél csoki helyett mást:) sok a lehetőség még:DD
Szinte semmit..nem igazán szeretem az édességeket. Bár, néha fogyókúrás puding, nem tudom, hogy az minek számít:D
De csokit, meg ilyesmit, kb félévente kirúgok a hámból, és eszem 1 kockát:D de ált akkor sem magamtól jut eszembe csak vki megkínál:D
rengeteget:DDD
cukros lévén figyelek hogy rendesen étkezzek többnyire és akkor nem leszek rosszul sem:D általában ilyenkor amikor alszik a lányom egy fél csomag édes keksz, egy csomi chips, csoki, krémtúró,mellé szánsavas édes üditőital:P
csokit mondjuk nem túl sokat, inkább a csoki bevonatos nápolyi plde tömény csokit nem nagyon szeretem, de van itthon egy sport szelet és mindjárt elpusztítom:D csak ilyenkor már pl a csoki után nem eszek édeset többet ma:(((
valamit valamiért:(((((
:-DDDDDDDDD
dettó:-)
További ajánlott fórumok:
- Gyereked mindennap eszik édességet?
- Édesszájúaknak milyen diétás édességet ajánlasz, ami a legkevésbé hízlal?
- Milyen édességet ettél utoljára? Írd le az édesség nevét!🍫
- Milyen édességet készítsünk vasárnap délután?
- Mit tegyek, túlzottan igényelem az édességet!? Valóban a KRÓM a legjobb módszer?
- Fogyókúrázók esztek csokit vagy bármilyen édességet? Minden nap? Mennyit?