Te megünnepelnéd a névváltoztatásodat? :) (beszélgetés)
Most kezdek majd! :D
Szerdán be kell mennem az anyakönyvi hivatalba, addigra a hölgyemény megkapja az értesítést (16 napig lehetett fellebezni) és akkor mehetek személyit csináltatni. Kapok egy ideiglenest, meg már a rendes lakcímkártyát, aztán mehetek tovább!
Tegnap az Otp-ben fizettem be. Befizető nevén, már az újat használtam, noha gondolkodtam melyiket is használjam mostan hirtelen.
Neve? Címe? Nevén gondolkodtam egy percet...nő kicsit ostobának nézett, hogy nem vágtam egyből rá...na aláírtam, hát ha ne mondjam, az új nevem aláírása kb egy óvodáséra hasonlított. Ráadásul lehagytam az i-t a végéről. Óó de nem áll kézre még! :D
Akkor jó, ha ő mondta!
Mondjuk el nem tudom képzelni, ki fellebbezne ebben az esetben.
Még nem jogerős.
Addig nincs anyakönyvi. Az kell az új személyihez.
Csak jobb lesz mégis, ha betelefonálsz az anyakönyvesnek. Rajta van a kísárő papíron, úgy emlékszem, 16 nap.
Nekem is jól esik! KÖSZÖNÖM NEKTEK!! :)
Nem, egyáltalán nem! ;)
Igen, hétfőn anyakönyvi hivatal, aztán járási. Mert ugye személyi nélkül semmit nem tudok intézni tovább. Mit is akartam mondani még....
Jah...pénteken kiírtam egy szabit, mint aki érezte, hogy dolga lesz! :D A buszon hasított belém csütörtökön a gondolat, hogy b+, miért nem mész hétfőn szabira? Hát ennyit a női megérzésről. :)
Passz. Nem lesz másik, erre vártál!
Ezzel mehetsz majd tovább intézni.
Igen, nagyon fontos! Még akkor is, ha más nem érti. Konkrétan sírtam a buszon a munkahelyig örömömben :)
Nagyon szépen köszönöm a gratulációt! :*
Nagyon ütőset találtál ki, vajon mi lehet?...
Látni, hogy fontos dolog számodra, GRATULÁLOK! :)
Nem értem egyébktént, milyen rendes tanúsítványt vársz?
Mert nekem egy nagy borítékban jött a névváltoztatási okirat azon a finom bőrszerű papíron és rátűzve sima A4-en a kísérő szöveg a hivatalos indokolással, jogerővel, satöbbi. Te nem így kaptad?
Nem lényeges, ki örül, ki nem. Az a lényeg mi örülünk. :)
Tegnap fél 1 kor jött anyámtól sms-em, hogy megjött a papír, aláírta, menjek át! Mint akit seggbe lőttek, úgy rohantam. :) Aztán örültem is volna, ha ugye nem szólogat be egyik-másik. Na mindegy. Gyorsan ott hagytam őket, és a munkahelyen a kollégákkal örömködtünk! :) Mindenkinek megmutattam. :D
Örömmel jelentem be, hogy Ma megkaptam az engedélyt az új nevemhez! Bár már tudod...
Szóval holnap igenis megünnepeljük! 😊
Csudi! :D
Figyelek, várom ám a hírt!
Ó és egy fórumtàrsunk neve is ugyanez. Tudta az én új nevemet és rám írt, hogy gratulál, mert neki is ez a neve. Én mától kinevezem a rokonomnak. 😁😁😁
Még hogy nem lehet őket megvàlogatni! 😁
Szia! Csak te! 😁
Délutános vagyok, ilyenkor rohanás van. 😊
Még semmi. Nem voltam benn. De képzeld azt álmodtam egyik nap, hogy megkaptam. Kinyitottam és nem az a név szerepelt benne, amit kértem. 😐
Ejnye, "hát én szedek itt egyedül Béres-cseppet?"
(Régi reklám volt... )
További ajánlott fórumok:
- Válás után névváltoztatás. Hogyan?
- Szerintetek nem kell megünnepelni az 1 éves évfordulót ha csak járunk?
- A 25. házassági évfordulót hogyan szokás megünnepelni?
- Ha névváltozás miatt cserélem a személyi igazolványom és nem férek bele a 8 napos határidőbe akkor mi van? Mi a következménye?
- A személyi igazolvány újítása, névváltozás miatt pénzbe kerül?
- Szeptemberben lesz az 1. válási tárgyalásom. Csak a válás után intézhetjük a névváltozását a fiamnak, de hogyan?