Te élnél (éltél már)együtt olyan férfival, akinek nem volt humora? (beszélgetés)
De, elég rossz!
Főleg azért, mert mikor megismertem, egyáltalán nem ilyen volt.:( Felnőtt, megkomolyodott. Engem csak azért aggaszt, mert én abszolút az ellentéte vagyok.
Meg azért, mert még csak most lesz 25 éves... Régebben meg összevitatkoztunk azon, hogy én miért nem vagyok komolyabb, és miért nem is akarok komoly lenni?!:(
Nem a viccekről van itt szó, aki nevetni akar, szerezzen be egy viccgyűjteményt.
A gond az, hogy ha nincs meg ez a "sense", akkor valami más is hiányzik, amit viszont nem tudok megfogalmazni, hogy micsoda, de talán jön valaki akinek sikerül.. a lényeg, hogy ez utóbbi nélkül viszont nem lehet élni. Vagy nem érdemes.
Igen, párom is ilyen.
Néha vannak kínos helyzetek... Főleg, mert én folyton "tréfarépát" reggelizek, ebből adódóan mindig jön belőlem a hülyeség. Ő meg nem érti a viccet.:(
Nem volt ilyen, csak a fordítottja, aki mindent elhülyéskedett.. az sem jó, pláne ha az ember hulla fáradtan hazaér, és nem tud két mondatot elmondani a hülye viccektől..
Persze, ha az ember azt mondja, hogy már sok, akkor meg megy a sértődés.
UUUUUU!
Én még humorossal sem.
én is így vagyok vele
csak én nem a nőkért:-))
A második hozzászólásomban javítottam:))
Én sem szeretem a fapofákat.:)
kell,egykapcsolatban a humor.
ha a páromnem,viccelödne velem v nem nevetet.
meg akkor ott már bajvann.
én,nem tudnák olyan férfivall élni aki sokszor komoly.
kell egykicsi nevetés,hisz az is oda figyelés nem?
További ajánlott fórumok:
- Kos férfival együttélni
- Bűn együtt lenni egy nős férfival?
- Lennétek együtt egy férfival a pénze kedvéért?(Érzelem nélkül)
- Milyen okai lehetnek, ha egy férfi arra gerjed be, hogy a párja időnként más férfival is együtt van?
- Hány férfival voltatok együtt?
- Ismerkednétek olyan férfival, akinek 2 nőtől van 1-1 gyereke?