Te élnél (éltél már)együtt olyan férfival, akinek nem volt humora? (beszélgetés)
Sziasztok csjok:)
Nem maradhatok sokáig,mert itt van a Feri fia is és a két gyerkőc a gépen nézi az esti rajzfilmet:))
Este fél 10 körül tudok jönni. Aki bújt,aki nem:))
Gyógyulj meg Coline!!!! Tea és keksz, ha mást nem is kívánsz! Jó egy félvér pasit is felírhatunk receptre, ugye demoon?:-)))
Hát most nagyon irigy vagyok!:) Komolyan!
DE csak az ápolás részére!:)
Semmit sem! Változott a menü, csak meleg szendvicset csinálok!:)
Jaj cicavirág! Hát nincs, aki ápoljon?;)
Olvastam, hogy InfluEnzia gyötör, há ménem küldöd haza a pesti gyorssal? :/
Igen!:)
Tegnap leltároztunk, későn végeztem, reggel koránra mentem! Most itt vagyok, de mindjárt megyek vacsit csinyányi!;)
na sziasztok csajok! Mi a pálya?
Hiányoztam?:DDDDD
Megetteeeeeeeeed?Te pimasz!...még hogy a paprikás krumpliba megy...szépen lecsúszott a gyomrodba,ugye?
Próbáld meg,egyszer már sikerült,most is fog!:)))
Erre a kérdésre nem válaszolok:))
De hétfőtől diéta lesz! Megpróbálom!!
nekem mondod?Tudom,nyugodtan megehetném,nem látszana meg,de hülye vagyok!:)))
apropó,mi lett a kolbász sorsa???ugye nem keltél fel éjjel,a hűtőt nyitogatni?:DDDDD
óóóh,hát te már nagyon ügyi voltál,nekem még fel is kéne öltöznöm először :P
kajacsinálás,de elfelejtettem krumplit hozni,én meg nem megyek a boltba ma,így barátfüle kilőve!valami light-os kaja kéne,már nem bírja a gyomrom a nehezet!
Az fincsi!! Ha hazjövünk Fecóval, már ritkábban ülök a gép elé,inkább vele szórakozunk:)
Felvágtam a husit, felszeleteltem a hagymát. Most főzöm a tésztát, ha hazaérünk,akkor felrakom a pörit és takarítunk:) Ja és leszedtem a ruhákat a szárítóról:)
Délután meg jön a férjem fia is,itt alszik, majd közelharcot vívunk a számítógépért:))))
Nem haragszom rá,sőőt!
Te csináltál ma már valamit otthon?mert én még semmit!Tegnap este sütöttem,cs.mellet,tejszínes szósszal,de elsóztam :)))
További ajánlott fórumok:
- Kos férfival együttélni
- Bűn együtt lenni egy nős férfival?
- Lennétek együtt egy férfival a pénze kedvéért?(Érzelem nélkül)
- Milyen okai lehetnek, ha egy férfi arra gerjed be, hogy a párja időnként más férfival is együtt van?
- Hány férfival voltatok együtt?
- Ismerkednétek olyan férfival, akinek 2 nőtől van 1-1 gyereke?