Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » TB-OEP csalás gyanúja fórum

TB-OEP csalás gyanúja (beszélgetés)

1 2
10. Bcicus (válaszként erre: 1. - Pahet a vadász)
2010. nov. 8. 09:43
Ez nem újdonság, már ezer éve mióta megy rendszer kiderültek ezek (meg nyilván elötte is sejhető volt) ez rendszeresen így működik.
2010. nov. 8. 09:43

Igen, élesíteni kell az okmányirodában. Ott elég gyorsan megy.

Utána pedig a TB életutadat kell megkeresned.

Majd meglepődsz! :))

Nekem rendszerint foggyökér kezeléseim vannak, múltkor is volt három, mikor egyébként csak kihúzta az orvos a fogamat ügyeletben. Bejelenteni nem akarom, mert a jövőben akarok még fogakat.:)

8. Pahet a vadász (válaszként erre: 6. - Sztolyka)
2010. nov. 8. 09:35

épp most nézem

de valami olyasmit ír, hogy " Ehhez – amennyiben nem rendelkezik minősített elektronikus aláírással – személyesen meg kell jelennie valamelyik Okmányirodában."

7. sztolyka (válaszként erre: 6. - Sztolyka)
2010. nov. 8. 09:34
én most csináltam meg
6. sztolyka (válaszként erre: 5. - Pahet a vadász)
2010. nov. 8. 09:33
interneten is lehet regisztrálni
2010. nov. 8. 09:32

oh

olyanom nincs

akkor ezek szerint

először regisztrálnom kell otthon az okmányirodában, és csak utána tudok nézelődni?

2010. nov. 8. 09:26
ügyfélkapura kell regisztrálni az okmányiridában, majd az OEP honlapján meg tudod nézni, miket számoltak el neked
2010. nov. 8. 09:25
Van ügyfélkapu regisztrációd? (magyarorszag.hu)
2. Marjann (válaszként erre: 1. - Pahet a vadász)
2010. nov. 8. 09:25
Ó, de ismerős! Amúgy csak ilyen apróságok, hogy pl kontrollon derült ki, hogy papíron 2 napja felvágták a tályogot... Vagy hogy mennyiért számolnak el kötéscsereként egy ragtapaszt...
2010. nov. 8. 09:22

Nem tudjátok véletlenül, hogy Hol tudom megnézni, és hogyan, hogy nekem miket számoltak el az elmúlt években? Kíváncsivá tett a híradóban elhangzott hír, miszerint egy nőnek olyan kórházi ellátásokat írtak ki, amiket nem kapott meg, ill, nem is tudott volna megkapni, hisz nem is ott lakott.

Tudjátok, hol lehet ennek utánajárni?

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook