Interneten ismerkedni alap esetben is necces. Nem árt, ha az ember intellektusa kissé kiemelkedik az átlagból, ezt hivatott tükrözni a helyesírás és a stílus, valamint nem elhanyagolható, hogy az ember fia/lánya milyen jellegű témákhoz szól hozzá...
azért nem mondanék ilyet ha nem ismerek valakit azért mert az éjjszaka közepén véletlenül hülyültem ezzel a lovagoltatási témával azért azt ne mondjátok már hogy ti még sohasem ugratatok viccböl valakit
Na figyeljetek már azért oda arra is amit irok jó. irtam az elöbb hogy viccelni sem lehet az éjjszaka közepén egy forumon irtam be az igaz de egy az hogy barátnöm sem nincs a másik meg ne nézetek már ekkora taplonak hogy akkor igy kezdenék egy rendes forumot.
Azt szeretném kérdezni a hölgyektöl hogy mekkora esélyem lenne össze ismerkedni olyan hölgyel aki elfogadná hogy a gerincem megbetegedet,és az idegeim is ezáltal kimerültek. És segitene e nekem egy teljesen uj életet kezdeni?
Kell? Semmi nem muszáj. Botladozunk az életben. Egy-egy kattintás eldöntheti az életedet. Szabályok nincsenek. Jó idő és jó hely van. Erről szól minden. :))