Tanuló vezetők, friss jogsisok gyertek csevegni! (beszélgetés)
Tegnap voltam vezetni :) visszajött a kedvem hozzá a múlt heti tragikus vezetés után. Majdnem minden ment, a maga módján. Csak egyszer fulladtam le, ezt is sikerélménynek könyvelem el :) Biciklist sem sodortam el kikerülésnél, sőt egy autóhoz sem mentem szerintem vészesen közel, legalábbis nem volt szisszegés a szomszéd ülésről. Parkolásokat is gyakoroltunk. 2 vizsgaútvonalon mentünk végig, az egyik tele volt jobbkezesekkel, szóval lépésben tudtam menni, mert minden utcába be kellett kukkantani. Biztosan vannak KRESZ hiányosságaim, de én nem tudtam, hogy ezek jobbkezes utcák... jájjjj. Tudnom kellene... Most kimarad már az egész augusztus, megyünk 2 hétre nyaralni, utána meg a férjem megy továbbképzésre, így nem tudom addig Nórit hová tenni. Legközelebb szeptemberben, de akkor ráhúzunk. Azt mondta, majd csinálunk vagy 2x olyat, hogy nem 2 órát, hanem 3-at vezetek egy nap. Ezt ha 2x megcsináljuk, az már 6 óra.
A kuplung-gáz egyensúly továbbra sem megy olyan szépen. Sőt, többször elfelejtek váltásnál lelépni a gázpedálról... szóval ilyenek bőven vannak. Vagy éppen lelépek, de azonnal váltok is, így a fordulatszám nem tud leesni. A saroktolatás sem negyon megy. Nincs hozzá támpontom :(... most, hogy ezeket leírom, talán mégsem megy olyan jól, mint gondoltam....
hej, az a finom fékezés! még vizsgán sem ment :o fékpróbán simán beletapostam... hallottam is magam mellől egy nagyobb sóhajt :o
saját kocsiban meg mint kés a vajban :D
Nem vagy ezzel egyedül, nálam is ilyen hasonló visszaesés van az előző órán egész jól mentek a dolgok úgy örültem neki, legutóbb meg nagyon szégyeltem magam annyit bénáztam :( 1-2 hibázás után pedig már elmegy a kedvem és rástresszelek, többször lefulladtam, rosszul kanyarodtam stb. az oktatóm is ideges lett...
Kitartás lányok egyszer sikerül nekünk is!
Csak ne viselné meg így az embert ez az egész...
Voltam ma vezetni egy ismerős sráccal.
Nah vele meg egész más volt a vezetésem...
Nem dumált bele, csak mikor valamiben nem voltam biztos. És ő navigált. Nézte, hogy kimehetek-e XY utcában stb.
És egész jól ment! Azért most is lefulladtam 1-szer, de forgalmas úton mentem.
Talán nekem jobb olyan úton menni, ahol 1-1 sáv van, lámpával, főútvonal stb.
De ilyen messzire még sosem mentem. És most jó volt :)
Szia!abszolút át tudom érezni amit érzel.Én is igy voltam vele..sőt vagyok is 56 óra után se megy sokminden :/ Én áprilisba voltam utoljára a nagykőrösin..szerintem most se menne a besorolás.
Hidd el menni fog!30 óra alatt én szinte semmit sem tanultam meg csak mindenbe belekostoltam.Még most is azt mondanám hogy kellene nekem 20 óra minimum.
Sziasztok! Voltam ma vezetni. Extra visszaesés. Teljes zavar. Kimentünk kicsit az M3-asra. Volt autóút is bőven. Mikor visszaértünk a városba, semmi nem ment. Nagyon el vagyok keseredve. a 30. órán még mindig nem tudom a sáv közepén tartani az autót, bénán kanyarodok, és gyorsan engedem fel a kuplungot. Azt hittem leég a pofámról a bőr, mikor újra gyakoroltuk az elindulást a kuplung miatt, és a finom fékezést is.... :(((
Hogy a fenébe lehetek ennyire béna?? Egy kicsi érzék sem szorult belém. Nagyon szomorú vagyok. :(
Lehet, hogy egyszer én is oda jutok, hogy majd megint kell az oktató. Nagyon nem megyek kocsival. max azt a 2 km-t, amíg anyuékig eljutok... de azt sem igazán.
még mindig azt érzem, hogy párom azzal, hogy egyfolytában beleszólt, elvette a kedvem az egésztől.
Tegnap voltam egy ismerőssel vásárolni. És én vezettem.
Most elhagytam a jobbkezes utcákat, a 30-as övezetet.
Már nagyobb forgalomban mentem, és bepánikoltam.
Egy főútvonalas úton kellett átmennem keresztbe. És ugye elsőbbséget kellett adnom a jobbról-balról jövőnek. A mellettem ülő meg mondta... és mondta....és mondta...
Rástresszeltem, mert mögöttem álltak ketten akik szintén ki akartak utánam jönni. És lefulladtam :(
Egyszer... majd újra... és újra...
Jó hogy van "T" betűm, mert nem dudáltak rám vagy ilyesmi, de azt hittem sosem keveredek ki abból az utcából.
Aztán utána is a mellettem ülő ahogy navigált, hogy nézzek jobbra, nézzek balra, menjek gyorsabban, váltsak, húzassam a motort... áhh.
Mikor fogok már normálisan menni...
én sem gondolkodtam rajta soha... de ha nem úgy csináltam, mint ahogy elvárta, nem nagyon tettem zsebre, amit kaptam érte :D
és tök gáz, hogy még mindig nem megy... bár lassan megint ott tartok, hogy 2 hete nem vezettem :/
én meg kb milliószor hallottam, hogy körülnézni meg majd megint ő fog... meg amúgy isén jól vezetek, ő meg jól figyel :D
kitettem az indexet, és már mondta is: "jó, hogy legalább utólag eszedbe jutott, hogy a tükörbe is bele kellett volna nézni"
de, az index a szándékot jelzi. de nem jelezheted, amíg meg nem győződtél arról, hogy pl nem kezdett előzésben mögötted valaki. ezért kell index előtt a tükrökbe nézni. nem indexelhetsz rá egy éppen előzés közben lévő emberre... vagy nem indexelhetsz rá egy mentőre, csak mert nem néztél a tükörbe.
konkrétan a mögöttes forgalmat index előtt ellenőrzöd, a holttereket pedig index után, az irányváltoztatás előtt.
Szerintem én jobban félek a parkolástol,mint kellene.Én tul gyorsan akarom csinálni ,elkapkodom,pedig nem kéne.Van hogy parkolás befejeztével,azt veszem észre hogy kapkodom a levegőt..azért mert amig nem parkoltam le addig nem veszek levegőt,mintha ettől jobban sikerülne :)
A vizsga hetemen végig 30 fok felett lesz.
Ezt nagyjából nekem is így tanította.
Annyi különbséggel,hogy tükör-tükör-holttér-index.Majd a tényleges kanyarodás elött megint holttér.
Kb. milliószor hallottam.Míg tanultam vezetni ezzel keltem és feküdtem"tükör-tükör-holtér-index" :DDDDD
Az index nem a szándékot jelzi? És utána kell, ha minden körülmény adott, sávot váltani.
Én már nem emlékszem, hogyan csináltam, elég sokat néztem a tükröket,de hogy a holttereket mikor ellenőriztem (index előtt vagy után) nem tudom. Az biztos, hogy mindenképp sávváltás előtt.
De ha alsóbbrendű útról kanyarodsz rá egy főútra, akkor is előbb indexelsz, aztán várod, hogy legyen hely, nem?
Nekem is előbb kellett indexet tenni, utána szétnézni...
Na de hol van az már, ma se voltam. :/
Ebben a melegben azért megcsappan a koncentrálóképesség. Ez sovány vigasz vizsga előtt, de tényleg így van.
A parkolóban amúgy is lassan kell csordogálni, mert helyet is keresel, könnyen meg lehet szokni a jobb kezet. :) Én mondjuk mindig túl gyorsan mentem ott, nem tudom, miért....talán tudat alatt siettem, mert tudtam, hogy parkolni fogunk, amit nem szerettem, és minél előbb elhagytam volna a parkolót. :D
ez nekem most nagyon furcsa. Ez volt a legfőbb oka, hogy ennyi órát vettem, mert hogy amíg ez a sorrend hibádzik, addig nem enged vizsgára.
Még most is ki van ide ragasztva a monitoromra, és napjában 20x elolvasom. belső tükör, külső tükör, irányjelzés, kitekintés.
Az irányjelzőt, indexez csak akkor kapcsolod, ha a tükrökből meggyőződtél arról, hogy mehetsz. tehát nem jön mögötted senki gyorsan, nem kezdett senki előzésbe. mert ugye ha valaki már az előzést megkezdte, nem indexelhetsz rá. az tuti azonnali bukás, mert fogalmad sincs, mi zajlik a kocsi mögött.
aztán irányjelző kirakása után, még a konkrét irányváltoztatás előtt nézel hátra a holtterekbe. vagyis balra melletted, jobbra pedig a jobb hátsó ablakon. ha ott sincs senki, akkor lehet fizikailag is irányt változtatni.
na, mindegy, csak nekem furcsa... de hát volt más is, amit nekem nagyon máshogy tanított az oktató, mint másoknak.
Hácc nekem igy mondta.
Azt mondta elindulásnál kell elöbb szétnézni aztán index.Sávváltásnál meg forditva.ma én is vagy ötször buktam volna meg.
"Sáv váltáskor elöbb néztem körül aztán index,pedig forditva kellett volna."
Már hogy a bánatba lenne előbb az index?
Hát ez az egyetlen olyan mantrám, ami még mindig nem megy.
belső tükör, külső tükör, csakutánaindex, kitekintés. ahogy nekem mondta az oktató, nem mentővel vagyok, hogy "csak úgy kib@ccam" az indexet, körül kell nézni előtte, hogy lehet-e.
A busz meg csak akkor nem induló busz, ha nincs a megállóban. ilyenkor ujj a fénykürtön, és ha indexel kiifelé, tudsz jelezni, hogy mehet.
legalább motorfék... tehát ha a megállóban van, leveszed a lábad a gázról és úgy gurulsz tovább.
kb mint a zebra környékén ténfergő gyalogos. ha látom, hogy közelít, akkor motorfék. kvázi olyan, mint a sárga lámpa. felhívja a figyelmemet, hogy változik a forgalmi szituáció. aztán ha odaérek és még mindig nincs a zebránál, út szélén a gyalogos/nincs bal indexe a busznak, vissza a gázra és lehet tovább menni.
Igen, a parkolók jobbkezesek. rendszerint parkolóban hallgattam azt, hogy "az utóbbi 5 percben 3x buktál volna meg"
Áhoy!
Voltam ma vezetni.Hol is kezdjem..az eleje jó volt,de ahogy új,vagy régen járt útra megyünk,bepánikolok.Jobb kezes utcát egyszer figyelem aztán nem.Nem néztem a vasút elötti 30-as táblát,pedig már kívűlröl tudom hogy ott 30.De lefoglalt egy elektromos szerkezet nézése :/
Váltással még mindig gondok vannak vissza nem mindig sikerül.Kuplung megtartás..Buszt nem engedtem ki.Sáv váltáskor elöbb néztem körül aztán index,pedig forditva kellett volna.Ma sikerült kettesből kettesbe váltanom :D
jobbra hátra 90' sikerült elsőre. Parkolóba is jobb kéz van.Hogy lesz ebből vizsga...
Egyébként holnap lesz megint egy hete, hogy nem vezettem...
Most már kezd foglalkoztatni az oktatóváltás gondolata... Ilyen a mesében nincs, hogy egyik hónapba beférsz az időbe heti 3x is, utána csak heti 1x, és még jól ki is oszt... :/ Így októberig kitart ez a 16 órám, ami van... :/