Tanácsra van szükségem (beszélgetés)
Bocsi, de én tök vaksi vagyok, pontosabban a *ig olvastam hsz-edet! Még egyszer bocs!!! Szóval a diétával kapcsolatban a *sok biztosan fognak segíteni.
Ami a társkeresést illeti, a helyedben valami olyan hobbit keresnék, ami új társaságot hoz magával. Bár, tudom, hogy a gyerkőcök mellett holmi hobbikra időt és pénzt nem egyszerű találni.
Esetleg valami kirándulós társaság (oda még a gyerekek is mehetnek) vagy valami sport?
Szia!
Ha nem vaszed tolakodásnak, nekem van egy kedves barátom, aki szintén 40 éves, elvált és társat keres. Internettel próbálkozott, de nem jött be neki. Foglalkozik ezoterikával, nem dohányzik...
Ha érdekel a dolog írj nekem személyesen üzenetet.
szia, köszi!
ráadásul én már kissé bele is fáradtam ebbe a huzavonába, főleg, hogy a héten szabin van, nem megy az ügy se előre, se hátra...
"nagyon gyengen prezentalja a csabito szerepet..."
Hogy herceg fehér lovon nem lesz már belőle az biztos.
köszi! értékelem! :-)
sajnos semelyiktől semmi jóra nem számíthatok (pl. gyerek, család, örök szerelem, ami a terveim között szerepel), én már csak ilyeneket fogok ki, de azért, meg kell mondjam, irtó jólesik ám a rajzás...! :-)
szió!
dehogyis mondom, nyugi!:)) lakat a számon!:)
egyébként látom, rajzanak a fiúkák..:)) háát, az sem jó, ha egy sincs - de ha meg kettő van/lenne egyszerre... nos, az sem jó..:)) mi nők, nehéz esetek vagyunk..:)))
Ha már esetleg ismered mindkettőt akkor szerintem mérlegelj, hogy melyiktől mire számíthatsz hosszú távon - és hogy Te mit is szeretnél a későbbiekre nézve... sok sikert!:)
Sziasztok. Azóta megint írt. Mégpedig:
"Úgy emlékszem, egy csomó ajánlatom volt számodra. Tőled akarom hallani, melyikre mondtál igent. Te mit szeretnél?"
Teljesen padlón vagyok, főleg, hogy már van egy másik is, aki "udvarol".
Képtelen vagyok eldönteni, mi a helyes.
(cskata! lécci, ne mondd el senkinek, te már tudod, melyik ez a munkahely! bízom benned, köszi :-)
:)))
Kérdezd meg Nefist :), biztos Neked is megcsinálja az elemzést :).
de náluk egyáltalán nem udvarlásról és bókolásról volt szó..:))))
ettől függetlenül szerintem is csak kamu, hogy nem emlékszik rá mit mondott...
de biztosan nincs lezárva ennyivel - gondolom, lesz még karácsonyi céges buli is az idén..;)) szerintem akkor majd biztosan "hirtelen" eszébe jut a téma ismét..;)) és hogy arra Te mit lépsz majd...??
szerintem egyébként elég veszélyes ilyesmibe keveredni egy munkatárssal... az alkalmi szexuális kapcsolat is valamilyen "kapcsolat", aminek egyszer valaki véget akar és fog vetni - és a másiknak nem biztos, hogy ugyanaz lesz abban a pillanatban a terve... és ezek után is együtt kell majd dolgozni nap, mint nap... :( az elég stresszes!
A történet kísértetisesen hasonlít az egyik ismerősömére. Ő belement a kapcsolatba, aztán kiderült, hogy a srác egy nőfaló, nem csak neki tett ajánlatot. Teljes mértékben kihasználta a lányt, ráadásul egy másik kapcsolatot is hagyott elúszni a lány a srác miatt. Ő nagyon megbánta a dolgot.
Szerintem,ha egy fiú akar valamit, akkor ne csak odalökjön egy-két bókot, hanem udvaroljon, mert a későbbiekben csak rosszabb lesz a hozzáállása.
Üdv. a klubban! :-) nekem Bika az aszcendensem, de fogalmam sincs, milyen a Bika, még nem volt erre időm...
"legtudommitcsinálokabb"
Fawkes, te született nyelvújító vagy! :-)
:))))))))))))) üdv Skorpió :)), igaz nekem csak az aszcendensem az, de látod, hogy milyen erős :)), igaz a fő jegy sem piskóta: oroszlán :)).
Fokozom kicsit még, mert ugye nehogy már átlagosak legyenek a jegyeim... :)) a Tűz-Sárkány évében születtem... hm, szóval nem a leghiggadtabb, legnyugodtabb, legtudommitcsinálokabb, leghidegfejűbb alkat vagyok... sőt, mindig úgy döntök, ahogy akkor abban a helyzetben, abban a pillanatban eszembe jut, lehet 20'-cel később másképp döntenék. :).
Oksa!
(bár hozzá kell tennem, hogy ezt se kerestem, hanem csak úgy jött, de minek?!)
Jó kis pörgős topik lett ez... ;-)
Úh, én biztosan nem! Megsértette a büszkeséged! Nem? Ilyenkor olyan dühös tudok lenni, hogy nincs az a lópatkó, amiért beadnám a derekam!!! Még akkor sem, ha már ideje lenne, vagy valami, sőt akkor sem, ha megvesznék a pasiért...
De különbözőek vagyunk :)))
Hááát, majd megszívja, biztos vagyok benne, hogy fog még odalaposkúszni hozzád ilyen szándékkal....
Ne is törődj vele :)!!
ezt természetesen átvitt értelemben gondoltam, de attól még akár igaz is lehet... hahaha! :-)))
amúgy én mindig hernyókat fogok ki (ki ezért, ki azért érdemeli ki ezt a "címet", lám, ez is egy újabb)
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek!!! Tanácsra lenne szükségem! :(
- Tanácsra lenne szükségem, a férjem gyereket szeretne, de én még nem.
- Mit tegyek? Tanácsra van szükségem!!! Kérem segítsetek!!!
- Jogi tanácsra lenne szükségem...
- Tanácsra lenne szükségem.
- Egy kis tanácsra lenne szükségem. Főnök beosztott kapcsolat, mi a véleményetek az alábbi szituról?