Találd meg a párod! (beszélgetés)
hát én is úgygondoltam:)
Ha szépeket ír, ami igaz is, és romantikus, szenvedélyes...az olyan jó:) (ami nekem nincs)
a romatnikát nem...lassaban írj
..... igen az szép .... de nem árt, ha igaz is ... :o))
Ez csak egy csoda szép kép ......volt....és egy kérdés, hogy szereted e .....a romatnikát.
Filmben egy lány....éjjel a tengerpaton ....a tüzzel táncolt, .....mindenki áhitattal nézte...maga volt az igézet és a tűz? ..mit szólnál ehhez a filmhez......szereted a romantikát?.......
Stílust lopva...igen...igen...igen
gondolom én is........ Igen? 3x beragadt a billentyű..:)))) Ó jaj,..... Tűz imádnivaló ....
lehet veled perzselő.........imádom a tüzed, bocs ...a tüzet!
Kitartást is nagyra értékelem, ha igaz......nem hamis lángok csapnak fel. .......TE szereted a tüzet?....kicsi költöcske .......olcsam, lobbancsam .......kérdés? ......Ki tudja melyik a jobb:)
olyan szép, ha egy pasi tud szépeket írni, tudja hogy hogyan kell egy nőt meghódítani, levenni a lábáról...
Minden:).......jelen, jövő..... és a mult?????
Itt csak.....jelen jövő..idő, tér .....minden:)
Jelen magával hozza .....a jövő ígéretét.
Ó ez csodaszép mondat nem?
Szép és izgalmas, neve van....jó választás.
Csupa tűz, izgalom, égés ....ez duplán maga a csoda, perzselő és izzít nem?
Mennyi minden van egy névben! Jó választás....annak aki választotta dícséret. Fel lehet rá figyelni!
Valóban......vonzza a gondolatokat, az tény!!!
Jelen, jövő...idő, tér...minden :))
Harcolni csak akkor érdemes....és úgy...azért akinek nem .....volt van......hanem jelen, és a jövő is kell a tűzijátékkal.
Igen igaz az ivararány nem egyenlő, de talán nem is a mennyiség, hanem a minőség a lényeg :)
Te ki vagy?
Tetszik a naplód...
Ne irigyeld őket...csináld!!!
Jó,persze, nem csak te....de az ivararány nem egyenlő, hidd el:DD
Mindíg tiszteltem azokat akik nem adnak fel könnyen semmit.....én hibám......ritka mint a fehér holló. Ahhhhhh. ......sajna
Hol van???
Merre induljak? :)
Nem lehetett nagy duri, és érzelem, ha így emlékszel rá.
Létre kellene hozni itt egy ismerkedős fórumot szerintem. Nem hiszem el, hogy csak én vagyok egyedül
A neve tűzijáték...pontosabban VolT.
Ezt statisztikaként is el lehet fogadni, tényleg nem sok van....Egy-kettő, ez reális, igen :)
Azért van egy kettő, de ez nem a reklám helye akart lenni.
Na, de hogyan, lányok? Hol vannak a sztorik?
További ajánlott fórumok: