Tablet, mire használható? (tudásbázis)
Azért ugye elhiszed, hogy sok helyen elfér 1 asztali is ? :)
ui: nekem is szakemberek ajánlottákl vátsam le a lapit 1 normálisabb asztalira.
" Gyártók folyamatosan teszik piacra. "
Kimaradt : az újabbnál újabb termékeket.
A szülők azon versenyeznek minél drágább legyen a gyerekem kütyüje. Már aki...
20.000 Ft - osra van pénze azt veszi meg. Ahogy írtátok, face, net, néhány játék működik rajta.
Iskolába járjon a gyerek, ne lógjon szünetekbe a neten.
Azt sejtem olvasni valókra találták ki, kevesebb helyet foglal, és több könyv ráférjen.
Szaki az akksira azt mondta hálózaton van a gép, szeggyem ki... Sokáig így is használtam a notbukot...
Kérdezőnk a vélemények, és a pénztárcájához képest mérlegel, és veszi meg.
Bolt minden termékét eladni akarja.
Gyártók folyamatosan teszik piacra.
Ha az olcsó kütyű kb fél évet bír, ez lehet a drágánál is. ( van olyan több kínai cipőm ami 3 idénynél többet kibírt. nincs pénz márkásra ).
Szia!
Nekem Samsung galaxy tabom van 7.7 -es amoledes kijelzővel,3G-vel.
Telefonálni tudok vele,persze haedseattel csak.
Én ezt használom netezni és telefonálni is.
Linkek:
kinek hogy, de nem hiszem, hogy egy fiatal fiunak/lanyak pont olyanra lenne szuksege.
Ithon nekem 5 steakem van meg egy csirkelab, viszonteladok is vagyunk bizonyos cegeknek, lattam mar sok csili-vili tab-steaket es nem hianyzik, de neked jo etvagyat hozza :)
Ja,és természetesen az olcsó nem jó a gyereknek,mert az Car-úgyhogy ,ha lehet egy jobb fajtát vegyünk:O
Tavaly a 200 ezres laptopomnak a képernyőjébe ugrott.Pókháló:( Minimum 60 ezerért cserélték volna ki.Szerencsére a telefonok még nem érdeklik.
Olyant vegyel neki, amin elol is van kamera, hogy tudjon videocsetelni vagy minek hivjak.
Szerintem nem kell olyan ami napi 8-10 orat birja, mert eleg baj lenne, ha egy mapi munkanak megfelelo ideig bamulna a tabot.
Enyém is, de en tettem ra ujabb op. rendszert es nem csinálja. De azert egy rotring ceruza mindig van nalam :)
Kerdezonek:
Nehogy 50 ezerert vegyel egyet. Ez is olyan, mint barmi mas, amibol egy-ket ev mulva sokkal szebb es jobb jon ki es a csili-vili nevu is osdi lesz.
A wifit meg a Bluetooth-t ki kell kapcsolni, amikor epp nem kell, mert zabalja az aksit.
Tavaly karacsonyra kaptam magamtol Wayteq-et, kutya baja. 2 unokatesonak is ugyanakkor vettunk egyet-egyet (eggyel ujabbat) es meg mindig tokeletesen mukodnek, pedig tizenevesek es allandoan izelgetik. Kell ratenni egy ket jo cuccot, ami kivakarja a haszontalan vagy allandoan futo app-okat es akkor lassu sem lesz annyira.
Nem csak netezni lehet vele, en pl. az AnkiDroiddal angol szavakat tanulok, de van valos ideju csillaterkepem is :), e-bookokat olvasok rajta mint egy konyvet meg barmit le lehet tolteni ingyen, vagy olcson.
Parom halozat es rendszermernok en 10 evet dolgoztam informatikai osztalyon programozokent es teljesen meg vagyunk elegedve a Wayteq-kel.
További ajánlott fórumok:
- Mire használható fel a rengeteg megmaradt csokitojás?
- Mire használható a Rama sütőmargarin?
- Mit készitsek a megmaradt sonkából? Mire használhatom fel?
- Mire használható az aloe vera?
- Van-e valami szabályozás arra, hogy a szomszéd mire használhatja a hátsó falat, ha az a telekhatáron fekszik pont?
- Megmaradt Telvirán krémet és tablettát használhatnék most?